Prisjakt

brottochstraff

Medlem sen 2008-12-03
48
Bidrag
43
Hjälpsamröster
Electrolux
Dålig
(10)
b
brottochstraff
48 omdömen
OKett år sedan

Rörig hemsida. Svårt att hitta vilka delar som passar min produkt. Fyllde i min produkts serienummer som filter, ändå visade den fel reservdelar. Många produkter har produktnamn som ingen människa kan förstå som inte jobbar där, väldigt oklart vad som skiljer olika produkter åt. Retursedeln måste fyllas i med penna och papper. Man får en PDF formulär som inte går att fylla i digitalt. Hallå? Det är 2023 nu...kom in i matchen.

Compu-mail.se
OK
(106)
b
brottochstraff
48 omdömen
Uselett år sedan

Produkten finns inte ens på hemsidan. Söket och navigation efter kategorier på hemsidan helt trasigt. Är lättare att hitta en nål i en höstack än att hitta produkter hos dem

Vitvaruexperten.com
Utmärkt
(399)
b
brottochstraff
48 omdömen
Usel3 år sedan

Så jäkla dåligt! Ni tillåter att man väljer leverans ”hämta i butiken” och ingenstans meddelar ni om att ni stängt butiken i Stockholm! Sjukt dåligt!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
b
brottochstraff
48 omdömen
Usel3 år sedan

Dubblar priset på 3060ti bara för att ni råkar ha ett på lager? - sjukt tramsigt.

Cyberpunk 2077 (PS4)
Full Star 1
2.8
(29)
199 kr
b
brottochstraff
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köp inte detta till konsol just nu, går i 20-30fps på PS4 Pro och ännu sämre på vanliga PS4

Doom Eternal (PC)
Full Star 1
3.4
(7)
77 kr
b
brottochstraff
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Tyckte detta var bättre än 2016 på alla vis. De som klagar på dålig story har nog inte tagit sig tiden att leta upp allt som finns i spelet, finns en hel del "lore" och easter eggs att hitta. Men så klart, det är inget Last of Us eller liknande, det är DOOM!

Buildor.se
Dålig
(500+)
b
brottochstraff
48 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Värdelösa villkor. 99kr i frakt för att returnera en produkt som kostar 300kr? Förväntar mig gratis returer. Hoppas CDON slutar samarbeta med denna oseriösa aktör.

Furniturebox
OK
(500+)
b
brottochstraff
48 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Vad är expeditionsavgift? Ingen annan leverantör har detta. Exakt samma e-handel och priser som Chilli. Reorna är helt fake på båda, samma möbler som låg ute för flera hundra billigare utan rea för någon månad sen är nu dyrare fast det står att det är 33% rea. Bluff. EDIT: Trevligt att ni har satt någon på att besvara inlägg på prisjakt. Men snart 1000 omdömen med ett snitt på 1 stjärna talar för sig själva. Det finns flertalet artiklar i media om hur ni lurar folk med era fake-reor. Dagspris? Det är väl inte aktier vi handlar? Ni har väl lagerhållning som alla andra. Trademax har dessutom blivit dömda för missvisande prissättning, och har exakt samma upplägg som ni har. Kanske till och med samma företag bakom?

Mi Electric Scooter M365 Pro (25km/h)
Full Star 1
4.1
(12)
6 980 kr
b
brottochstraff
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Riktig trevlig scooter. Verkliga räckvidden för mig som väger 90 i spots mode är väl ca 20-25km beroende på terräng. helt ok. inte rättvist att ge den en stjärna bara för att däck är svåra att byta. Finns hundratals guider online på hur man gör detta. Högst en stjärna avdrag för det. Har man bytt cykeldäck förut så klarar man detta också, trots att det är lite bökigare.

Asus USB-N14
Full Star 1
3.8
(4)
b
brottochstraff
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte först en Asus USB-AC51 som visade sig vara extremt ostabil. Blev förmodligen överhettad och stängde av sig en gång i timmen ungefär enda som gick att göra var att koppla ur och koppla i igen. Chansade på detta USB-N14, som visade sig vara väldigt stabil. Har inte stäng av sig en enda gång. Här listar jag lite för och nackdelar med denna modell: + Lättplacerad & Snygg + Antenner ger bra signalmottagning + Väldigt stabil - Saknar stöd för 5ghz bandet - Hatigheten över 2.4ghz bandet är OK men går inte att jämföra med andra kort som stödjer 5Ghz eller AC-standarden (Fick ut 80/10 på bredbandskollen, jämfört med 110/15 med sladd). Detta kan dock variera kraftigt mellan lika miljöer. - inte lika diskret som en "Nano" adapter. Är i det stora hela mycket nöjd.