Prisjakt

Hermanssson

Medlem sen 2008-11-11
60
Bidrag
46
Hjälpsamröster
Samsung RZ32M75357F (Rostfri)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Vi bytte till denna frys (och kylen RR39M75657F i samma serie) efter att ha haft budgetmodeller från Cylinda en tid efter inflytt i vår bostadsrätt. Än så länge är vi otroligt nöjda med dem båda och jag tänkte att jag listar mina tankar i punktform nedan: + Snyggt och modernt + Kvalitativ känsla i handtaget, som öppnar med ett "knyck" istället för att man måste dra utåt med lite våld som på många frysskåp + Bra med displayen på utsidan som visar temp varje gång man öppnar men annars håller sig diskret och mörk + Bra med dörrlarm. Trots att dörren har autostängning säger den ifrån om något t.ex. hindrar dörren från att stängas helt + Väldigt genomtänkt insida med både smarta hyllor och klassiska utdragslådor. + Visuellt snyggt med alu-look i bakkant och på hyllplanskanterna + Väldigt jämn kylning. Märker ingen påtaglig skillnad på högst upp eller längst ned, längst ut eller längst in i skåpen + Inbyggd iskubsfunktion, d.v.s. du fyller på vatten själv och "fäller ner" hyllan så att iskuberna samlas i en låda under, istället för att kladda med vanliga kärl du lägger in + Tystare än vår gamla (som slog av och på kompressorn randomly) - Prislappen - smakar det så kostar det - Om man hänger om dörrarna (som vi gjort) så att handtagen inte sitter intill varandra, så tar de lätt i varandra, d.v.s. att kylskåpets dörr kan skadas av frysskåpets handtag eller vice versa. Bäst är nog alltså att ha handtagen intill varandra och inte att sätta båda på vänstersidan (sett framifrån) som vi gjorde av praktiska skäl. - Det blir lätt fingeravtryck och fettfläckar på den rostfria ytan - Tycks bli repig lätt i ytan, så man får vara försiktig! Rekommenderas verkligen om du vill ha en riktigt bra frys eller kombo med både frys och kyl som levererar bra prestanda och är snygg och trevlig att använda. Speciellt om du är lite försiktig och rädd om dem, så att de håller det yttre skicket bra över tid.
Samsung RR39M75657F (Rostfri)
Full Star 1
3.8
(1)
11 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Vi bytte till denna kyl (och frysen i samma serie) efter att ha haft budgetmodeller från Cylinda en tid efter inflytt i vår bostadsrätt. Än så länge är vi otroligt nöjda med dem båda och jag tänkte att jag listar mina tankar i punktform nedan: + Snyggt och modernt + Kvalitativ känsla i handtaget, som öppnar med ett "knyck" istället för att man måste dra utåt med lite våld som på många kylskåp + Bra med displayen på utsidan som visar temp varje gång man öppnar men annars håller sig diskret och mörk + Bra med dörrlarm. Trots att dörren har autostängning säger den ifrån om något t.ex. hindrar dörren från att stängas helt + Väldigt genomtänkt insida med bordslåda för t.ex. pålägg, snygga rostfria kanter på hyllorna och baksida (längst in). + Väldigt jämn kylning. Märker ingen påtaglig skillnad på högst upp eller längst ned, längst ut eller längst in i skåpen + Bra att kunna ställa in ventilen för grönsakslådan + Tystare än vår gamla (som slog av och på kompressorn randomly) - Prislappen - smakar det så kostar det - Om man hänger om dörrarna (som vi gjort) så att handtagen inte sitter intill varandra, så tar de lätt i varandra, d.v.s. att kylskåpets dörr kan skadas av frysskåpets handtag. Bäst är nog alltså att ha handtagen intill varandra och inte att sätta båda på vänstersidan (sett framifrån) som vi gjorde av praktiska skäl. - Det blir lätt fingeravtryck och fettfläckar på den rostfria ytan - Tycks bli repig lätt i ytan, så man får vara försiktig!
Apple iPhone 12 Pro 128GB
Full Star 1
3.2
(16)
9 699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Perfektion i form av en smartphone. Ligger bättre i handen än X och XS (inte provat 11). Kameran är helt otrolig och telefonen är snabb vad man än utsätter den för. Enda nackdelen jag kan komma på är att 120hz-skärm hade varit ännu bättre, men det är inget jag lider av. Kan rekommenderas varmt, till alla som inte är villiga att ge Android en chans och som vill ha en lur som levererar hela vägen.
Moccamaster KBG741 AO
Full Star 1
4.3
(24)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Haft min bryggare i cirka tre år nu. Som alla vet är det en av de kändaste och mest omtyckta bryggarna som finns. Men jag kan inte i ärlighetens namn ge den 10 utan måste dra av en stjärna. Jag ska motivera varför i listform: + Grundkonstruktionen är tung och stabil + Snygg, tidlös design + Snabb. Kan inte komma på någon snabbare. + Gott kaffe! + Droppstoppet fungerar nästan felfritt + 40min avstängning är lite kort, men EU-reglerat. Skönt att ha. - Filterhållaren och dess lock känns extremt billiga i plasten - Handtaget till kannan är väldigt fyrkantigt och oskönt - Droppljudet låter ganska mycket om man inte aktivt skjuter kannan längst till vänster (så att dropparna istället träffar plasten och sen rinner ner) Om de löser ovanstående minus, kommer de att skapa den perfekta bryggaren. Allt som allt en makalös arbetshäst som verkligen är värd sin peng, om du frågar mig. Kommer säkert ha den 10 år till om den inte mot förmodan lägger av.
ADX Firefight A03 (Nordisk)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Väldigt bra första intryck - tycks vara otroligt mycket tangentbord för 399kr. Men då bör nämnas att jag inte ägt något mekaniskt tangentbord. + Tungt, ligger stabilt + Välbyggt för sitt pris + Kvalitativ tygsladd + Klassisk layout som fingrarna känner igen + Bra ljud. Inte det tystaste eller mest högljudda jag haft - Oklart hur länge det håller (återstår att se!) - Hade uppskattat några decimeter längre sladd - Stark orange glow. Inte kollat närmre på konfigurationsmöjligheterna ännu.
Onkyo TX-NR676E
Full Star 1
4.4
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Lämnar en 7 av 10 tills vidare, då mitt betyg är baserat på första veckans ägande.Mitt intryck är inte endast positivt, även om jag anser att fördelarna överskiner nackdelarna och jag är hittills nöjd med mitt val att köpa just den här. + Robust bygge med kvalitativa rattar och knappar + Alla features. Otroligt framtidssäker och kompatibel + Bra och enkel att ställa in, kalibrera och lära sig + Ljudet, som trots min enkla lägenhetsanläggning (3.0) fick en klart mer luftig och klar ljudbild än tidigare med Pioneer VSX-820 - Built-in Chromecast och Airplay fungerar inte felfritt, ibland uteblir signalen helt trots att den anslutna enheten (t.ex. iPhone X) tycker att streamen är igång så kommer ingen signal. Försöker just nu förstå om detta är ett måndagsex-beteende eller något annat. - Tight mellan skruvarna för högtalarsladdarna så det var oväntat pilligt att ansluta dem - Färgerna från HDMI Out hade en lite gulgrönaktig tint, så jag fick ställa om färgtonen i TV:n ganska markant mot magenta för att kompensera för detta.
*Redigerades 4 år sedan
SteelSeries Rival 300
Full Star 1
3.3
(44)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Jag bytte från Razer Deathadder 2013 till denna då Razern började glappa. Precis när jag fått hem den upplevde jag den som lite udda i formen. Precis som om man går tillbaka till gamla klassikern Microsoft IE 3.0 så känns den liksom lite lång i handflatan jämfört med Deathaddern. Den lägger sig mer tydligt intill den del av handen som ligger mot musmattan, åtminstone för mig. Efter att ha använt den i några dagar försvann denna känsla av att formen avvek till det negativa, och jag trivdes väldigt bra med den efter det. Mönstret vid tummen är riktigt bra och ger fin friktion trots lite handsvettningar. Vänster- och högerklick däremot är väldigt mycket glattare och blir ännu mer blankslitna med tiden. Det är ett klart minus. Ett annat minus är att den inte har cord-kabel, utan vanlig kabel. Dock kan jag inte uttrycka mig kring huruvida den håller bättre eller sämre än en i cord. 7/10 - klart godkänd!
*Redigerades 5 år sedan
Noctua NH-U14S
Full Star 1
4.7
(22)
752 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Full pott för denna kylare. Jag hade problemet att datorn brummade igång så fort man t.ex. laddade ett spel eller ett packade upp ett stort .rar-arkiv eller motsvarande (i7 3770 med stockkylare) och förstod att det troligen var kylaren som var flaskhalsen som ledde till detta. Efter att jag bytte till denna är det knäpptyst i såväl idle som load. Tänk om alla prylinköp lämnade en så självklar nöjdhet efter sig som detta...
*Redigerades 5 år sedan
Innesvingen
Bra
(4)
Utmärkt
5 år sedan*
Butiken är förhållandevis välsorterad och med mycket bra ordning på grejerna. Alla i personalen är kunniga och duktiga på sitt jobb oavsett om det gäller rådgivning, custom fitting eller simulatorgolf. Rekommenderas varmt!
*Redigerades 5 år sedan
Bushnell Tour V3
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Väldigt nöjd med allt utom att den måste vila i bagen när regnet faller ner. Utöver det känns det förståeligt att den är en av de mest populära modellerna på marknaden. + Lagom stor + Skönt grepp + Snabb + Batterisnål + Tydlig viewfinder - Tål inte regn 9/10 - Rekommenderas starkt
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1