Prisjakt

jbalgwik

Medlem sen 2008-11-11
67
Bidrag
36
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
j
jbalgwik
67 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Mycket bra ehandel, ett kliv i rätt riktning från Mediamarkt-tiden. Gott att samla bonuspoäng som cashback! Ofta bra kampanjer. Rekommenderas!

K-Rauta
Utmärkt
(500+)
j
jbalgwik
67 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Helt OK e-handelsplattform och bra betalningsalternativ. Vissa produktbeskrivningar lämnar lite att önska. Förstående och hjälpsam kundservice när jag hade problem med en rabattkod.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
j
jbalgwik
67 omdömen
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Supersmidig köpprocess. Handlar gärna både i butik och online.

Byggshop
Utmärkt
(500+)
j
jbalgwik
67 omdömen
Utmärkt8 månader sedan

Supersmidigt, enkelt, få steg, inga krav på konton. Fri frakt och bra pris är alltid välkommet. Rekommenderas!

Lenovo Smart Clock 2
Full Star 1
3
(2)
692 kr
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

Väldigt nöjd med den här klockan till priset jag betalade (399kr) under någon helgkampanj för ett knappt år sedan. Det jag är mest nöjd med är hur väl Google Home fungerar, att displayen är bra för ändamålet samt att ljudet faktiskt är lite bättre än jag hade förväntat mig av en så pass liten enhet. Vi har den i badrummet, uppepå spegelskåpet. Perfekt kombination av att spela musik eller radio medan man gör sina ärenden, samt att kunna fråga om vädret, se klockan m.m. Det som är negativt är att den ibland laggar fast och måste startas om. Den fungerar alltid igen efter norsk omstart, men det är svårt att förstå varför den fastnar. Det händer maximalt någon gång i månaden, så ingen större fara. Hade den funnits fortfarande för cirka 400kr hade jag köpt en till, till gästtoaletten.

Plejd Smart Plug SPR-01
Full Star 1
4.5
(10)
239 kr
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Väldigt enkel att installera och fungerar klockrent. Så smidigt att kunna schemalägga och styra via appen. Rekommenderar både den här och övriga Plejd-produkter varmt.

TP-Link Archer AX73
Full Star 1
4.6
(7)
1 433 kr
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Hittills väldigt nöjd med min produkt efter cirka två månaders användning. Påtagligt högre prestanda oavsett var i min fyrarummare (betongväggar mellan rummen) jag befinner mig och jag upplever gränssnittet som tydligt och enkelt att använda. Har alla moderna och framtidssäkrade features som jag behöver och önskar. Har inte provat Mesh-kompatibiliteten som är inbyggd, men det kan bli aktuellt att testa när svärföräldrarna nu snart skaffar samma router till sin villa, och vi i så fall skaffar en puck till övervåningen.

Samsung RZ32M75357F (Rostfri)
Full Star 1
5
(1)
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Vi bytte till denna frys (och kylen RR39M75657F i samma serie) efter att ha haft budgetmodeller från Cylinda en tid efter inflytt i vår bostadsrätt. Än så länge är vi otroligt nöjda med dem båda och jag tänkte att jag listar mina tankar i punktform nedan: + Snyggt och modernt + Kvalitativ känsla i handtaget, som öppnar med ett "knyck" istället för att man måste dra utåt med lite våld som på många frysskåp + Bra med displayen på utsidan som visar temp varje gång man öppnar men annars håller sig diskret och mörk + Bra med dörrlarm. Trots att dörren har autostängning säger den ifrån om något t.ex. hindrar dörren från att stängas helt + Väldigt genomtänkt insida med både smarta hyllor och klassiska utdragslådor. + Visuellt snyggt med alu-look i bakkant och på hyllplanskanterna + Väldigt jämn kylning. Märker ingen påtaglig skillnad på högst upp eller längst ned, längst ut eller längst in i skåpen + Inbyggd iskubsfunktion, d.v.s. du fyller på vatten själv och "fäller ner" hyllan så att iskuberna samlas i en låda under, istället för att kladda med vanliga kärl du lägger in + Tystare än vår gamla (som slog av och på kompressorn randomly) - Prislappen - smakar det så kostar det - Om man hänger om dörrarna (som vi gjort) så att handtagen inte sitter intill varandra, så tar de lätt i varandra, d.v.s. att kylskåpets dörr kan skadas av frysskåpets handtag eller vice versa. Bäst är nog alltså att ha handtagen intill varandra och inte att sätta båda på vänstersidan (sett framifrån) som vi gjorde av praktiska skäl. - Det blir lätt fingeravtryck och fettfläckar på den rostfria ytan - Tycks bli repig lätt i ytan, så man får vara försiktig! Rekommenderas verkligen om du vill ha en riktigt bra frys eller kombo med både frys och kyl som levererar bra prestanda och är snygg och trevlig att använda. Speciellt om du är lite försiktig och rädd om dem, så att de håller det yttre skicket bra över tid.

Samsung RR39M75657F (Rostfri)
Full Star 1
5
(1)
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Vi bytte till denna kyl (och frysen i samma serie) efter att ha haft budgetmodeller från Cylinda en tid efter inflytt i vår bostadsrätt. Än så länge är vi otroligt nöjda med dem båda och jag tänkte att jag listar mina tankar i punktform nedan: + Snyggt och modernt + Kvalitativ känsla i handtaget, som öppnar med ett "knyck" istället för att man måste dra utåt med lite våld som på många kylskåp + Bra med displayen på utsidan som visar temp varje gång man öppnar men annars håller sig diskret och mörk + Bra med dörrlarm. Trots att dörren har autostängning säger den ifrån om något t.ex. hindrar dörren från att stängas helt + Väldigt genomtänkt insida med bordslåda för t.ex. pålägg, snygga rostfria kanter på hyllorna och baksida (längst in). + Väldigt jämn kylning. Märker ingen påtaglig skillnad på högst upp eller längst ned, längst ut eller längst in i skåpen + Bra att kunna ställa in ventilen för grönsakslådan + Tystare än vår gamla (som slog av och på kompressorn randomly) - Prislappen - smakar det så kostar det - Om man hänger om dörrarna (som vi gjort) så att handtagen inte sitter intill varandra, så tar de lätt i varandra, d.v.s. att kylskåpets dörr kan skadas av frysskåpets handtag. Bäst är nog alltså att ha handtagen intill varandra och inte att sätta båda på vänstersidan (sett framifrån) som vi gjorde av praktiska skäl. - Det blir lätt fingeravtryck och fettfläckar på den rostfria ytan - Tycks bli repig lätt i ytan, så man får vara försiktig!

Apple iPhone 12 Pro 5G 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.4
(17)
5 683 kr
j
jbalgwik
67 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Perfektion i form av en smartphone. Ligger bättre i handen än X och XS (inte provat 11). Kameran är helt otrolig och telefonen är snabb vad man än utsätter den för. Enda nackdelen jag kan komma på är att 120hz-skärm hade varit ännu bättre, men det är inget jag lider av. Kan rekommenderas varmt, till alla som inte är villiga att ge Android en chans och som vill ha en lur som levererar hela vägen.