Prisjakt

Rickis71

Medlem sen 2008-09-16
15
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Jakt.se
Bra
(454)
Dålig
2 år sedan*
Beställde en kniv på Black Friday. Idag 4 VECKOR senare blev den levererad! Överlag svårt att få tag i deras kundtjänst. Märkliga och motstridiga uppgifter och en logistik som är en fars. Ett par dagar skyllde de på att deras leverantör inte gick att nå, när jag försökte svarade de inom 3 signaler! Till sist fick jag hjälp tack vare en engagerad kille på inköp. Hans insats gör att det blir 2 sjärnor dvs knappt godkänt.
*Redigerades 2 år sedan
TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)
Full Star 1
3.8
(40)
1 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Efter 30 dagars frustration returnera jag imorgon skitet. Med ca 1-3h mellanrum varje dag så tappar hela wifi-nätet internetanslutning. Trodde från början att det var ett allmänt problem med min ADSL-lina, men mina trådanslutna prylar tappade aldrig sina anslutningar i samband med att wifi-nätet tappade internet. Tog kontakt med deras support. Och de bara gissade hit och ditt och kom med det ena meningslösa förslaget till lösning efter det andra. För några dagar sen gick jag tillbaks till mitt gamla nät med wifi igång på min router + en extra AP i andra ändan av huset. INTE EN ENDA GÅNG har wifit strulat sen jag byte! **** Edit**** 6/2 Jag har för några veckor sedan kontaktats av TP-Links SVENSKA support! Och de är av en helt annan kaliber än sina kollegor i Taiwan! De har varit mycket tjänstvilliga och vi har haft en bra kontakt ett flertal gånger för att nå en lösning på mina problem. Idag har jag på deras initiativ börjat testa deras senaste mjukvara och peppar, peppar, ännu så länge fungera det som det ska! Pga av den fina supporten jag får har jag valt o höja betyget något, och faller detta test väl ut kommer fler stjärnor trilla in:-). ****Edit**** 11/2 6 dagar har passerat sen jag fick den senaste mjukvaran och inte ett enda strul under denna tid! Allt flyter på som det ska hela tiden! TP-link får härmed upprättelse!
*Redigerades 4 år sedan
Audio Pro WF100
Full Star 1
4.2
(32)
877 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Låt mig säga vilket skit denna produkt är! Återkommande störningar hela tiden i form av brus. Vartefter månaderna gick blev det störningarna större och mer frekventa så till slut reklamerade jag produkten och skickade den till verkstad. Efter nån vecka fick jag ett par nya och allt var frid och fröjd i ett par veckor när störningarna började igen! Jag har gått igenom alla externa felorsaker med deras support utan att det hjälper. Nu har jag bytt till SONOS system och äntligen fungerar allt bra! Köp sonos om ni inte vill ha problem med störningar!
*Redigerades 8 år sedan
Samsung UE55ES8005
Full Star 1
3.6
(28)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Om vi börjar med bilden som är (väl?) den viktigaste biten med en tv så: +Överlag ENASTÅENDE BILD! +Makalös skärpa o färger o svärta. +3D film är klart godkänd. - Clouding, visst finns den där i vissa sammanhang, men det är inget som på något större sätt stör totalupplevelsen. Övrigt: +Designen är grym! +Bra med anslutningar. +Inbyggda mediespelaren klarar allt från Divx till MKV, DOCK inte ISO, IMG filer. +Rapp o snabb i meny o Smart TV funktioner. +Smart TV vissa appar såsom Youtube som kan styras från din Tab2, eller Netflix fungerar utmärkt. + USB/Media/3D! Kör in en minnespinne, tryck OK o filmen spelar upp i 3D! - AllShare funktionen är ologisk o tar tid att lära o få igång till fullo. Dessutom tar det evigheter att t.ex. ladda upp en bild från nallen till tv, USELT! - Rörelse/Röststyrning är dåligt genomtänkt ofunktionell. T.ex. så löpte TVns röstkontroll amok när vi såg en engelsktalande film! - Fjärrkontroll nr2 den med touchplatta är meningslös. - Smart TV funktioner som saknas t.ex. TV4Play o SVTplay som tydligen tagits bort. Nån kanske då påpekar att jag kan använda web-browsern, men den funkar endast med SVTplay då TV4Play kör med adobe flash som browsern inte stödjer. Sammantaget är det en kompetent TV som levererar en ypperlig bild men som vanligt har Samsung delvis proppat sin hårdvara full med mer eller mindre genomtänkta program o lösningar som man aldrig egentligen kommer använda då de är så obrukbara.
*Redigerades 9 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Bra
9 år sedan*
Bra butik med bra priser! Bra gränssnitt, men inte längst fram vad gäller logisk o användbar e-handel. Deras transportör DSV är helt okej, men lite förvirrade.
*Redigerades 9 år sedan
Xpshop
Usel
(3)
OK
10 år sedan*
Beställde en klocka med en ca lev tid på 3-5 dagar, det tog 26 dagar. Vad värre är att deras kundtjänst gav dåliga svar eller inga svar alls innan jag hotade med att avboka ordern. När jag då hotat med avbokning kom det äntligen besked om leverans samt en ursäkt. Vad kan man säga? Bra priser, dålig logistik, dålig kundtjänst, och trots allt så bad dom om ursäkt och jag fick klockan till slut!
*Redigerades 10 år sedan
Onkyo TX-NR609
Full Star 1
4.2
(95)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Med senaste uppdateringen som möjliggör styrning av Spotify via dina androidmobil så är den 9:a! Hur coolt som helst!
*Redigerades 10 år sedan
Sony Ericsson Xperia Arc
Full Star 1
4.4
(115)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Som någon redan skrivit så är SE inne på rätt spår igen! Vilken lur! Kan visa upp min Arc till vilken malig Iphone 4 ägare(o dom är många) utan att skämmas! En Iphone 4 ägares kommentar var" shit va snabb den är..." + Bra o stor skärm med fina egenskaper. + OS flyter på mjukt o följsamt, ett mindre laggande när man tittar på foto o vänder håller den mellan vertikal/horisontal.' + Android 2.3! Sjukt anpassningsbart. + Androidmarkets utbud! + Kameran tar utmärkta mobilbilder! + Ljudet. Både med musik med earpluggs, samt allmänt ljud är mycket bra. + Vikten! Vilket löv! Köp den!
*Redigerades 11 år sedan
Asus U35JC-RX040V
Full Star 1
3.9
(11)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Kan bara instämma med Samiinho etc efter att ha ägt denna laptop i en månad. BETRAKTNINGSVINKELN ÄR RIKTIGT DÅLIG! Man läser på innan ett köp på såna här siter och blir imponerad av vad som skrivs + den höga rankingen, för att sen slå till... Hade jag visst att bildskärmen är så usel hade jag inte köpt den. Nu är väl LED skärmar allmänt dåliga på just b-vinkel, men den här är nog sämre än medel tror jag. Frånsett detta så är den lagom stor och hyggligt snabb. Batteritiden ligger på 4,5-5h enligt batterybar.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1