Prisjakt

Rickis71

Medlem sen 2008-09-16
15
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Förutom bra priser så har dom en väl fungerande logistik! Beställde min PS3 Move motion med beskedet att den skulle komma in en vecka senare - preliminärt den 7 oktober. På morgonen den 8 oktober fanns min vara för avhämtning på deras utlämningsställe i Malmö! Det kallar jag super-logistik! Helt enkelt oerhört snabba o pålitliga vilket jag tycker är en mycket viktig bit inför ett köp!
*Redigerades 11 år sedan
Sony Playstation Move Motion (PS3/PS4)
Full Star 1
4.5
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
I fyra långa år har jag envist hållit ut och stått emot resten av min familj och ibland som det känts - resten världen, med att köpa Nintendo Wii. Urdålig grafik i kombination med halvbra rörelsekänsliga kontroller har fått mej att vägra! Nu äntligen är min önskan uppfylld! Playstation Move Motion har till att börja med en magisk grafik självklart! Rörelsekontrollerna har av nån beskrivits som Wii på anabola steroider, och det är bara att instämma! Har hittills hunnit med o testa "Start the Party", Tiger Woods PGA 11, High V Bowling samt "Sport Championship". Bowlingen är riktigt skön, men Pingis, och frisbee golfen i "Sport C" är nog det som imponerat mest på mej! Sagolik känsla när man håller fram frisbeen. Varje knyck min hand/handled gör innan kastet efterföljs helt korrekt på TV! Ni som tvekar, TVEKA INTE, KÖP!
*Redigerades 11 år sedan
Samsung LE46B657
Full Star 1
4.3
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Haft TVn i 6 veckor nu och är i huvudsak väldigt nöjd! Skärpa och rörelsehantering är i toppklass. Bra färger och MÅNGA inställnings möjligheter! Däremot hade jag vänta mej bättre svärta, men den är fortfarande klart bättre än min gamle R72. När det gäller DLNA funktionerna så kam man väl sammanfatta dom så här: - Mediaspelaren är usel, i synnerhet om man har en Tvix 6500 redan. -Internet TV kanske kan bli nått, men i dagsläget är det mest löjliga apps som är utvecklade för människor i nordamerika... Möjligtvis kan jag tycka att Youtube är nått att koppla upp.
*Redigerades 12 år sedan
Samsung Jet GT-S8000
Full Star 1
3.3
(38)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Ägt Jeten i ca 3 månader nu, och ett par saker vill jag bidra med. - Varför kalla den Jet? Bläddra mellan t.ex. bilder går inte särskilt smidigt. - Oerhört dåliga rörelsefunktioner, närmast värdelösa. Bara en sån sak som att den automatiskt skall koppla om till högtalarsamtal när man lägger den ner fungerar riktigt uselt! - Urdåligt tangentlås som lätt går upp om man- som jag - förvara den i byxbenet. - Samsung är pinsamt dåliga med att erbjuda applikationer att ladda ner. Inte för att tala om att få till en uppgradering via ett mög program som heter New PC studio. Till det positiva (för det finns) kan jag nämna väldigt bra standby-tid, bra täckning, funktionell telebok, bra format o vikt samt bra bildskärm o ljud! För att sammanfatta så är denna telefon ännu ett misslyckat försök från Samsungs sida att lägga all energin på design och teknik, i stället för att göra en genomtänkt, användarvänlig telefon i första hand...
*Redigerades 12 år sedan
Klocknet
OK
(47)
OK
12 år sedan*
Man påstår att man har snabba leveranser, likväl så fick jag ringa upp företaget efter att inget hänt med mitt köp på 6 arbetsdagar. Klockan ifråga stod listad som "Normal lagervara". I själva verket har Klocknet inget eget lager och hade i mitt fall fått leveransproblem från sin leverantör UTAN att meddela detta på hemsida, och framför allt till mej! En av killarna erbjöd mej en annan klocka till ett bra pris, och det var ju okej. Några dagar senare fick jag den klocka som jag beställt hem i brevlåda. Döm av min förvåning då där inte medföljde nån följesedel/kvitto... Kontaktar Klocknet som ger ett kryptiskt svar om att själv printa ut ett kvitto från deras hemsida, vilket jag tycker är minst sagt märkligt. För att sammanfatta: + Bra pris + Hyffsad leveranstid + Snabb support - Felaktiga lagersaldon - Dålig logistikkontroll - Usla rutiner vid leverans. Inget mail om leverans, inget medföljande kvitto.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2