Prisjakt

glemmy

Medlem sen 2003-12-16
27
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Däckvaruhuset
Utmärkt
(23)
Utmärkt
3 år sedan
Jag beställde däck. Priset var det lägsta jämfört med näst billigaste med god marginal, ca 240 kr per däck. Frakten tog 4 och 5 arbetsdagar, hemleverans (delades upp på två leveranser för minskad stöldrisk(?), dock var det mest störande då däcken togs emot personligen hemma). Förstod att däcken kan vara upp till tre år gamla, så blev positivt överraskad att de är tillverkade för 9 månader sedan. På det hela taget är jag mycket nöjd.
Honor Band 3
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Jag är väldigt nöjd efter ca 3 veckors användande. Kan verkligen rekommendera den som ett relativt billigt alternativ till andra aktivitetsarmband. Köpte utomlands för 300 kr. Jag använder med en Honor 7 och det funkar helt utan problem. +++ Sitter skönt, man tänker inte på den. Man blir inte heller svettig av armbandet, och det verkar torka fort efter att man duschat. Kunde varit något tunnare, om man har en skjorta med relativt trång manschett går den inte under, men å andra sidan gör inte mina andra traditionella klockor det heller. Batteritiden är förvånansvärt bra. Laddat med 7 dagars mellanrum, och då var det 60% kvar. Har igång notifikationer från email, kalender, facebook, alarm på morgonen, mäter hjärtfrekvens och sömnrytm (inte testat Truesleep än som sägs dra mer batteri). Man slipper ta isär klockan när man ska ladda, man knäpper på en liten plastbit med en micro-USB som laddar med induktion. Smidigt att kunna läsa delar av sms/mail/facebookinlägg på handleden. Lättare att ignorera om det är något oviktigt. Gillar verkligen att det blir lite som en fjärrkontroll/display till ens telefon. Att kunna se hur man sovit är mest en kul grej, men jag ska testa att låta den väcka mig en tid då man vaknar mest utvilad. Pulsmätningen är däremot användbar, man får lust att komma i bättre form. --- Det är säkert en begränsning i kalenderappen (outlook) men vid mötesnotifikationer vibrerar den nu en gång i minuten tills jag tar bort notifikationen i telefonen. Hjälper inte att man trycker bort på klockan. Appen känns inte jätteavancerad, man kan inte zooma in på graferna t.ex. men den visar i alla fall den typ av information man förväntar sig. Sen behöver man två appar, en för klockan och en för att visa information (kanske finns det någon tredjepartsapp istället för Huawei health). Det känns som att risken att man slarvar bort den lilla plastbiten för laddning är rätt stor. Å andra sidan är det en smidig lösning.
*Redigerades 4 år sedan
VidaXL SE
Dålig
(227)
Usel
5 år sedan*
Aldrig mer VidaXL! Trodde inte det kunde vara så illa och det låga priset lockade. Köpte en produkt som kräver omfattande montering. Efter en stund märker jag att produkten varit monterad förut. Jag uppdagar en avdragen skruv fast i gängorna och ett par skruvar/muttrar som fattas. Kontaktar support och ger dem två alternativ: skicka reservdelar eller ge mig prisavdrag. Väljer till slut prisavdrag (fick ca 10-15% så det var snålt) pga lång leveranstid av reservdelarna, som inte var nödvändiga för att få ihop produkten. Hade det inte varit för att supporten svarar snabbt (mindre än 24 timmar) och faktiskt verkar fungera, samt att leveransen var relativt snabb (5 arbetsdagar) så hade det blivit 0 stjärnor. Omdömena i deras butik är garanterat fusk/köpta.
*Redigerades 5 år sedan
Zave
Utmärkt
(144)
Utmärkt
6 år sedan*
Köpte luftvärmepump av Zave. Var lite skeptisk till en början då det är någon gammal webbshop som tidigare sålde datortillbehör som förmodligen startat om i ny regi. Hittade väldigt lite information men bestämde mig för att ge det en chans. De svarade nästan direkt på mina frågor via mail inför köpet. Pumpen levererades som avtalat, den kom på en pall med bud efter 5 arbetsdagar. Installatören (OBS Zave anlitar olika firmor lokalt, den här var från Uddevalla tror jag) ringde några dagar senare och vi bokade en tid. Han kom i tid, jobbade snabbt och informerade i förväg vad det skulle kosta med 1 meter längre rör (400 kr). Allt gick smidigt och cirka en månad efter beställning snurrar värmepumpen. Enda nackdelen är att jag inte fick någon avisering när pumpen skickades.
*Redigerades 6 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Väldigt snabba på att besvara frågor per mail, flexibla när det gäller att ändra beställningar, överlag väldigt låga priser och bra erbjudanden. Man känner att de bryr sig om kunden. Grym butik som jag verkligen vill rekommendera!
*Redigerades 7 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(464)
Utmärkt
7 år sedan*
Beställde en lång fiberkabel som posten förmodligen slarvade bort. Efter lite mailväxling skickade DiscAtOnce en ny kabel med mer påkostad frakt, helt utan extra kostnad. Exemplariskt skött av DiscAtOnce. Kommer att fortsätta handla där då många kablar är överlägset billigast hos dem.
*Redigerades 7 år sedan
Motorola Razr
Full Star 1
4
(32)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Omdömet är grundat på telefonens pris då jag köpte den (2500kr). Det är en kompetent mobil om än inte med alla de senaste finesserna. Sämre sidor: - ligger inte perfekt i handen, känns lite vass men den är ju stor (dock väldigt bekväm när man kör 2 händer) - ICS är försenat - lite bloatware från Motorola - kameran har viss överskärpning jag inte uppskattar och lite kalla färger - skärmen har lätt gul ton vid betraktning framifrån Bättre sidor: + fantastiskt pris/prestanda + läcker design och väldigt tunn, känns väl ihopskruvad + snabbhet + HDMI är en kul För en 10a hade den gärna fått vara någon mm tjockare och därmed bättre standby (borde ha en MAXX :) ). Skärmens upplösning kunde varit lite högre (speciellt när den kopplas till TVn). Slutligen lite smalare kanter vid skärmens sidor för att göra hela mobilen smalare. Nästa version?
*Redigerades 9 år sedan
ZTE Blade
Full Star 1
4.2
(191)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Fick min ZTE Blade i början av december och har således hunnit utvärdera den ett tag. Börjar med det dåliga: - baksidan fäster lite dåligt, lätt att den delar sig lite i nedre högerkant och börjar knirka - i mina hörlurar är lägsta volym är för hög (om man sitter i ett knäpptyst rum/vill somna till musik) och i stereon är högsta volym för låg - jättekänslig med minneskort. vägrar att läsa mitt 16 GB Kingston class4 SDHC (som fungerar perfekt överallt inkl en kompis ZTE Blade) - fysiska knapparna låter lite och är aningen tröga (min kompis Blade är mycket bättre) - hackar lite på vissa Angry Birds-banor och spelet hänger sig ibland (blivit lite bättre med ny rom) - kameran lite tråkig i dåligt ljus eftersom den inte ens har lampa Det var jag stört mig lite på, sen finns hur mycket positivt som helst att säga: + oslagbart pris + högupplöst och ljusstark skärm + snabb + 512 MB RAM Batteriet håller ganska precis ett dygn om man kör 3G/WLAN-synk hela dagen, surfar nån halvtimme, kollar facebook, lyssnar på musik nån halvtimme. Stänger man av all synkning, undviker att använda telefonen och kör 2G så håller den 3 dygn. Har lagt in en custom rom som löser lite buggar i originalmjukvaran. Bl.a "wifi-sleep". Den snabbade upp telefonen i allmänhet också. Väntar på att det ska komma en riktigt stabil 2.2 så åker det in också. För att summera är jag övertygad om att detta är bästa Android-telefonen man får tag på till det här priset. Mycket tack vare den fina skärmupplösningen och den hyfsat kraftfulla hårdvaran.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1