• Zave

  (158)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
13 dagar sedan

Bra snabb leverans Funka mycket bra

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
13 dagar sedan

Utmärkt kundmottagande och professionell hantering av installation.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
23 dagar sedan

Bra bemötande ifrån personal Leverans på utsatt tid Har flera hus och köpt 3 pumpar 2 panaconic och 1 mitsubishi Jag är superjöjd

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
23 dagar sedan

Det var billiga priser och snabb leverans. Helnöjd med installationen oxå. Han var glad o skämtsam som var här och installerade

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
23 dagar sedan

Bra pris på luftvärmepumpen, dock kostade installationen mer än pumpen efter rotavdrag, installatören kom i tid och gjorde ett fantastiskt jobb, dock väldigt vresig och svor endel 😏. Hela köpupplevelsen var bra, installationen blev bättre än jag trodde och bra utfört arbete!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Beställning gjordes 21 april och jag meddelade att jag kunde ta emot pumpen efter 18 maj. Fick besked att installation skulle ske 19 maj, ringde montör för att kolla de har pumpen med? ” Har du inte fått den?” Mao nollkoll gällande koordinerat leverans med installation. När väl montören kommer spottar han ut snusen framför ingången, har klippt för kort nätkabel så fick klippa av en skarvsladd från mig, var tvungen låna verktyg, hade inte fullt laddade batterier och till sist klippte han slangen för kondensvatten för kort Mao undvik Zave !

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

+en bra luftvärmepump som fungerar hittills -Allt! zave lovade leverans en viss dag, var hemma o väntade - kom ingenting. Sedan ringde jag zave och fick jag själv ringa och höra var pumpen var någonstans. Ringde Stockholm som hänvisade till Göteborg som hänvisade till Karlstad. Sedan fick jag telefon en dag att nu är vi i här! Högst dålig kommunikation i alla led. Blev också lovad - tyckte jag förklarade tydligt vad jag avsåg - om det ingick en dränineringslang typ längre som måste avleda kondensvattnet från pumpen när den är igång. Hon sade på zave att det har firman med sej. Men det hade de inte! så det får jag bekosta själv av en lokal firma i stan. Har ringt o klagat ett par gånger o de säger de skall höra med firman som installerade pumpen, men det har nu gått typ 3 veckor o jag tröttnar. Så nu får de et dåligt omdöme istället. Hade jag vetat detta. hade jag köpt en luftvärmepump från en lokal affär istället!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Är väldigt otydliga med vad som ingår och när man väl kommit överens om att de skall stå för en sak de var otydliga med framkommer en ny sak som inte ingår. Väldigt dåliga på återkoppling, Nu väntat i två månader för att komma vidare i min installation samt att de tar flera veckor på sig att svara på mail.

Betyg köpupplevelse

3.1Bra
26 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(13)
(0)
(1)
(1)
(11)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Zave AB

Organisationsnr: 559146-5355