4.2 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-18
Redigerades 2019-06-04
M
Mandatory(3 omdömen)
Köpte en värmepump med totalinstallation. Tyvärr visade sig efter någon dag att där var något som var fel på antingen produkten eller installationen. Nu har jag väntat i en månad, och trots ihärdiga telefonsamtal samt mejl, så händer absolut ingenting, och de återkommer i princip aldrig, utan jag får ringa och blir lovad en uppdatering, sen händer återigen ingenting. Inte ett seriöst företag. Om ni köper av dem, be bara för att ni inte får ett garantiärende med dem! Uppdatering: Efter att ha skrivit min recension här så fick jag bättre kontakt med Zave och nu är problemet löst. Ändrar således mitt betyg till 3 av 5.
Zave svarar:2019-05-21
Hejsan Önskar komma i kontakt med dig och höra mer om detta så vi kan avhjälpa felet. Ditt omdöme är anonymt så vi kan inte kontakta dig för att se vad som gått fel, vi behöver mer information. Ring oss på 08-300 800 dagtid mellan 0800-1800 så ska vi se till att lösa detta. Det verkar som det kan vara ett garantiärende från en tillverkare. Vi vill lösa detta men kommer inte vidare. Vänligen kontakta oss så fort du har möjlighet. Med Vänliga Hälsningar Zave AB
2019-05-08
R
Rickard(1 omdöme)
Jag beställde en värmepump inkl. montage och den levererades och monterades inom rimlig tid men när den var monterad visade det sig att den saknade funktionen underhållsvärme vilket var en mycket viktig funktion då den skulle sitta i garaget. Då detta upptäcktes ringde jag direkt till Zave för att lösa detta problem, något jag trodde skulle bli enkelt då jag varit i kontakt med dem via chatten innan för att allt skulle bli rätt. Jag hade där angivit att jag tittat på en speciell pump och mycket tydligt skrivit att jag behövde underhållsvärme men att jag inte kunde hitta något datablad på denna pump med mått och effekter osv. jag får en länk med massa data men där framgår det inte om pumpen har underhållsvärme eller ej men eftersom jag så tydligt specat att det är ett krav för köp så tar jag det för givet. När jag nu kontaktar dem för att lösa problemet är det inte alls intresserade av att hitta en lösning utan hänvisar bara att de i chatten inte skrivit att denna modell har underhållsvärme. Den jag pratar med lovar att kolla efter en lösning och återkomma inom ett par dagar vilket han inte gjorde så drygt en vecka senare ringde jag och pratade med en annan och han lovade kolla och återkomma innan helgen vilken han inte gjorde. När jag ringde upp en tredje gång fick jag bara till svar att det går inte att göra något och de anser inte att de gjort något fel då de inte sagt att pumpen inte har underhållsvärme. Att de inte upplyst mig om att den pump jag frågat på (med uttryckligt krav på underhållsvärme) är inget de tar hänsyn till. USEL service och INGEN vilja att lösa ett problem som uppkommit. Kommer aldrig att handla av dem igen och rekommenderar ingen annan heller att göra det.
Zave svarar:2019-05-08
Hej Rickard Vi vill beklaga om du upplevt att du inte fått den information du efterfrågat. Vi har via chatten sänt över produktblad över TZ modellerna som du efterfrågade där du själv kunde göra bedömningen av vilken pump som passade dig bäst. Du har därefter lagt din beställning på vår hemsida efter du fått underlaget. Vi kunde tyvärr inte göra mer än vad vi gjorde i detta fallet då chatten är det enda vi har att gå på innan du beställde. När du kontaktade oss per telefon oss efter installationen upplyste vi dig att du inte kan ha underhållsvärme med den modellen som du köpt. Det finns heller ingen möjlighet att i efterhand komplettera med den funktionen. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta tillbaka redan installerade pumpar men vi erbjöd dig att få köpa ny pump till ett mycket rabatterat pris för att hjälpa dig på bästa sätt vilket du avböjde. Du är välkommen att kontakta oss om vi kan hjälpa dig på något sätt
2019-04-18
Bra kvalitet samt bra paket priset.
2019-04-04
D
Dasi(1 omdöme)
Bra installatör med bra fokus. Noggrann och snyggt utfört. Bra pris hos Zave och bra kontakt vid köp och tidsbokning.
2019-03-30
Det gick smidigt att beställa och jag fick produkten inom 7 dagar.
2019-03-29
Snabbt och billigt och enkelt Väldigt bra support och snabba på att svara. toppen nöjd är jag 👍👍 Kan varmt rekommendera att handla där.
2019-03-14
Redigerades 2019-03-15
Snabb leverans och montering, total väntan 7 arbetsdagar innan den sitter på plats. Vill man ha kontakt med värmepumpshopen så är det riktigt lätt, antingen via telefon eller chatten på deras hemsida, rekommenderas varmt av mig.
2019-03-14
Bra pris! snabba med att svara på frågor, bra installatör som var duktig och mycket hjälpsam! Supernöjda med vår tysta o effektiva luftvärmepump. Från köp till installation 👍
2019-03-12
Smidig leverans direkt hem till dörren. Snabb och trevlig mail- och telefonkontakt, kunnig och duktig personal som utförde installationen av luftvärmepumpen. Vi är supernöjda och rekommenderar Zave varmt!!
2019-03-11
Kontakten med företaget var bra med deras chat och per telefon. Snabb leverans och bra kontakt också med installationsfirman. Priset var bra och själva installationen gick också snabbt trots att vi valde att lägga en liten del av rördragningen i väggen. Jag hade förberett med ett par färdiga betongblock i stället för utomhusstativ. Det blev stabilt och utan vibrationer. Totalupplevelsen är mycket positiv.
2019-02-12
Redigerades 2019-02-20
Farahot(148 omdömen)
Första beställningen av luftvärmepump gick bra. Leverans och installation fungerade ok. Andra beställningen av luftvärmepump blev drabbat av en del otur. Jag fick fel värmepump levererad. Anmälde missen första leveransdagen och kundtjänst ringde direkt upp mig för att påbörja en lösning. Det dröjde några veckor och vi har nu värmepump nummer två hemma. Tummen upp för trevligt bemötande från Zave som var mycket kundfokuserade och lösningsorienterade, även tummen upp för val av transportfirma som skötte leveransen på ett mycket trevligt sätt.
2019-02-09
Enkelt att handla och bra kundservice!
2019-02-06
Bra priser och bra service
2019-01-13
t
tinahaglund(1 omdöme)
Mycket nöjd med installationen av våran nya värmepump.
2019-01-06
P
Pyssel2018(7 omdömen)
Äntligen bytte vi vår trasiga pump mot en ny som installerads i slutet av förra veckan. Allt fungerat bra och vi har varmt till slut:-).
Sida 1