Kategorier
Prisjakt
Däckvaruhuset
 • Alltid fraktfritt
 • Låga priser
 • Snabb personlig support
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
12 dagar sedan
Jag köper alla mina däck ( 2 bilar +dotterns ) och har även andra uppsättningen på deras däckhotell. De har alltid bra priser och bästa tänkbara service. Jag kan med gott hjärta rekommendera detta företag.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Aldrig mer i livet ska försöka handla hos dom. Skickar fakturan även om du får inte grejer. Vid kontakt med dom beter sig arroganta och vill inte försöka lösa problem.
Däckvaruhuset svarar:2021-06-14
Hej! Jättetråkigt att du är missnöjd men detta är inget vi känner igen. Kontakta gärna vår kundservice via mail eller telefon med ditt ordernummer så hjälper vi er självklart er vidare! Med vänliga hälsningar Kundtjänst Däckvaruhuset Molway AB
glemmy
glemmy

27 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Jag beställde däck. Priset var det lägsta jämfört med näst billigaste med god marginal, ca 240 kr per däck. Frakten tog 4 och 5 arbetsdagar, hemleverans (delades upp på två leveranser för minskad stöldrisk(?), dock var det mest störande då däcken togs emot personligen hemma). Förstod att däcken kan vara upp till tre år gamla, så blev positivt överraskad att de är tillverkade för 9 månader sedan. På det hela taget är jag mycket nöjd.
S
Sig

23 omdömen

Dålig
3 år sedan
Jag beställde 4 st vinterdäck som skulle levereras till en däckfirma för ev. montering. Men nej, DHL vill leverera dem bara mellan 19-22. Då åkte jag själv till terminalen och hämtade dem själv. Första känslan var att de var gamla, smutsiga, utan någon plast och tillverkningsdatumet visar att de är mer än 1 års gamla. Jag fick ett svar från företaget att jag skulle kontakta dem först för leveranstiden, däcken levereras utan plast och 1 års gammal däck är OK. Förra gången beställde jag mina däck från Bythjul.com och fick allt inplastad och däcken tillverkades för ca 3 mån. sedan. Även chauffören ringde mig själv och vi kom överens om leveranstiden så att det blir nog Byhjul nästa gång. Några stjärnor får de för beställningsprocessen och kundsupport.
Däckvaruhuset svarar:2018-11-16
Hej Jättetråkigt att du är missnöjd och vi ber verkligen om ursäkt för att det blev problem med leveransen, hade du hört av dig till oss så hade vi löst leverans dagtid vilket egentligen är det enda vi erbjuder och vi kan inte se i våra system varför DHL aviserat kvällsleverans. Att däcken var ett år gamla är som vi skrev till dig tidigare inget problem rent funktionellt och inte heller speciellt ovanligt, särskilt när det gäller däckmodeller som i detta fall inte produceras längre utan ersatts av nya modeller. Om tillverkningsdatumet var viktigt för dig hade du kunnat kolla det med oss innan du beställde. Tycker ändå det var vänligt av dig att ge oss 4 stjärnor. Med vänliga hälsningar Niklas Grundström Däckvaruhuset Molway AB
a
ad670

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan
Bra tydlig hemsida, snabb leverans. MYCKET bra kundsupport, tillmötesgående, snabba svar. -Jag är väldigt nöjd!
w
worldchanger

95 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Inga konstigheter och gratis hemleverans med DHL.
m
mitsman

3 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
mycket bra kommunikation, snabb leverans och trevlig personal. Rekommenderat!
B
Bono75

1 omdöme

Dålig
5 år sedan
Fick däcken snabbt, de var dock drygt två år gamla. På hemsidan säger de att däcken kan vara upp till tre år gamla. Om ett däck ska bytas efter fem år är det ganska dåligt att skicka tre år gamla däck utan att informera innan köpet.
Däckvaruhuset svarar:2016-04-18
Hej Tråkigt att du är missnöjd med dina däck, forskning visar dock att däck som är 2 år gamla inte har försämrade egenskaper jämfört med ett färskare däck så det är inget du behöver oroa dig för. Eftersom vi inte vet vem du är kan vi inte titta på din order men vissa udda varor är ibland något år gamla, de flesta däck vi säljer är dock mindre än ett år gamla. Kontakta oss via mail eller telefon så kommer vi säkert fram till en lösning som gör att du blir helt nöjd med ditt köp. Med Vänliga Hälsningar Niklas Grundström Molway Däck & Fälg AB
Betyg köpupplevelse
2.8OK
2 omdömen

Om butiken

Däckvaruhuset

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.däckvaruhuset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Däckvaruhuset Molway AB

Organisationsnr: 556631-5817

Information hos allabolag.se