Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-01-28
Jag beställde däck. Priset var det lägsta jämfört med näst billigaste med god marginal, ca 240 kr per däck. Frakten tog 4 och 5 arbetsdagar, hemleverans (delades upp på två leveranser för minskad stöldrisk(?), dock var det mest störande då däcken togs emot personligen hemma). Förstod att däcken kan vara upp till tre år gamla, så blev positivt överraskad att de är tillverkade för 9 månader sedan. På det hela taget är jag mycket nöjd.
2018-11-16
Jag beställde 4 st vinterdäck som skulle levereras till en däckfirma för ev. montering. Men nej, DHL vill leverera dem bara mellan 19-22. Då åkte jag själv till terminalen och hämtade dem själv. Första känslan var att de var gamla, smutsiga, utan någon plast och tillverkningsdatumet visar att de är mer än 1 års gamla. Jag fick ett svar från företaget att jag skulle kontakta dem först för leveranstiden, däcken levereras utan plast och 1 års gammal däck är OK. Förra gången beställde jag mina däck från Bythjul.com och fick allt inplastad och däcken tillverkades för ca 3 mån. sedan. Även chauffören ringde mig själv och vi kom överens om leveranstiden så att det blir nog Byhjul nästa gång. Några stjärnor får de för beställningsprocessen och kundsupport.
Däckvaruhuset svarar:2018-11-16
Hej Jättetråkigt att du är missnöjd och vi ber verkligen om ursäkt för att det blev problem med leveransen, hade du hört av dig till oss så hade vi löst leverans dagtid vilket egentligen är det enda vi erbjuder och vi kan inte se i våra system varför DHL aviserat kvällsleverans. Att däcken var ett år gamla är som vi skrev till dig tidigare inget problem rent funktionellt och inte heller speciellt ovanligt, särskilt när det gäller däckmodeller som i detta fall inte produceras längre utan ersatts av nya modeller. Om tillverkningsdatumet var viktigt för dig hade du kunnat kolla det med oss innan du beställde. Tycker ändå det var vänligt av dig att ge oss 4 stjärnor. Med vänliga hälsningar Niklas Grundström Däckvaruhuset Molway AB
2017-11-23
Bra tydlig hemsida, snabb leverans. MYCKET bra kundsupport, tillmötesgående, snabba svar. -Jag är väldigt nöjd!
2017-08-07
Redigerades 2017-08-08
Inga konstigheter och gratis hemleverans med DHL.
2016-11-15
mycket bra kommunikation, snabb leverans och trevlig personal. Rekommenderat!
2016-04-15
Fick däcken snabbt, de var dock drygt två år gamla. På hemsidan säger de att däcken kan vara upp till tre år gamla. Om ett däck ska bytas efter fem år är det ganska dåligt att skicka tre år gamla däck utan att informera innan köpet.
Däckvaruhuset svarar:2016-04-18
Hej Tråkigt att du är missnöjd med dina däck, forskning visar dock att däck som är 2 år gamla inte har försämrade egenskaper jämfört med ett färskare däck så det är inget du behöver oroa dig för. Eftersom vi inte vet vem du är kan vi inte titta på din order men vissa udda varor är ibland något år gamla, de flesta däck vi säljer är dock mindre än ett år gamla. Kontakta oss via mail eller telefon så kommer vi säkert fram till en lösning som gör att du blir helt nöjd med ditt köp. Med Vänliga Hälsningar Niklas Grundström Molway Däck & Fälg AB
2013-11-01
Redigerades 2015-11-04
Vintersäsong igen, och min andra beställning från Molway. Mina beställda däck gick iväg från deras lager samma dag som jag la ordern. De har personal som ger bra och ärliga svar på de frågor man kan ha inför en däckbeställning, även om just dom specifika däcken som ska skickas (DOT m.m) ! Kunniga människor som kan sin bransch. Så full pott från mig.
2015-09-16
Var tveksam att beställa kompletta hjul via internet. Men efter lite kontakt med deras kundservice så bestämde jag mig. Bra priser, bra kundservice och snabb leverans. Vad mer kan man begära?
2015-04-03
konstigt att dom inte har något omdöme så jag får skriv och tacka för utmärkt service. har inte handlat av dom förut, men gärna igen. köpte kompletta hjul som kom fint förpackat på en pall. (eller om det var DHL`s pall ? DHL tar annars god tid på sig om man inte bor centralt ) dom ringde t.o.m. upp morgonen efter beställning då det kunde vara frågetecken om bultcirkeln ! priserna ok och jag tycker det är bra att montering och frakt ingår i priserna man ser för en kommer till kassan.
2013-08-06
Smidiga och snabba. Bra priser...
2012-12-06
Jag ger detta företag högsta möjliga betyg! Efter en misslyckad affär hos en annan nätbutik för däck och fälg blev helt enkelt service och omdöme mer betydelsefullt än priset. Beställde däck via telefon och fick snabbt svar att de kommit in. Valde att köra till deras affär och få däcken utbytta på plats. Vänliga och mycket tillmötesgående personal och jag fick en tid för byte så fort däcken kommit in. Dagen jag körde dit hade de mycket att göra och min bokade tid blev förskjuten en halvtimme. För det bad de mycket om ursäkt, utan att jag ens nämt det hela och fick jag avdrag på mitt köp på 250kr....blev helt ställd....ok...wow, vad snällt! Till råga på allt kostade däcken betydligt mindre än däckfirmorna på orten jag bor.... Medan jag väntade småpratade jag med trevliga Asmundtorpsbor som alla var nöjda med sin däckfirma! Kan bara varmt rekommendera denna affär/butik!
2012-07-28
Bra priser på däck och snabb leverans av däcken jag köpte Conti sportcontact 5 Bra kundsupport som återkommer snabbt med svar via mailkonversation. Rekommenderas starkt!
2012-05-23
Köpte två st Dunlop SportMaxx RT 245/40-18 93Y på fredagen. Fick dem levererade till dörren på onsdag morgon. Hade även kontakt med kundservice som var både kunniga och snabba med svar. Kommer definitivt att handla där igen.
2011-03-29
Testade Molway och blev inte besviken. Bra priser, bra produkter och snabb service både på att svara på mail och att leverera varorna.
2011-03-28
Mycket bra priser och snabb leverans. Har köpt både sommar- och vinterdäck där.
Sida 1