Prisjakt

trakzter

Medlem sen 2008-07-30
17
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Lenovo.se
Dålig
(25)
t
trakzter
17 omdömen
Usel19 dagar sedan

Beställde en tab m11 på lenovo.se. Prismässigt bra vid kampanjer MEN leveransen från detta företag är under all kritik. Leveransinfon på beställningen är motstridig. På beställningssidan säger de 2v men när de bekräftar ordern är den 4v. Sen använder de sig av UPS för leverans. Värdelöst för privatpersoner och de har inte alternativ. Undvik detta bolag Lenovo och UPS. Jag hade bara trassel

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
t
trakzter
17 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Vid beställning skall man får man en leveransangivelse , i mitt fall flera dagar framåt eftersom jag valt via Instabox. (3 dagar) När den dagen för leverans kommer , så har man varken packat eller skickat ut varan för vidare förmedling enligt tracking. Ringde kundtjänst samma dag som förvöntad leverans men det gick inte då att avbryta ordern via kundtjänst. Man visste inte heller när de skulle levereras. Varan levererades efter 8 dagar istället för 4 dagar efter ordertillfället trots att det var en lagervara. Kommer inte att handla i denna butiken mer.

Stadiumoutlet
Bra
(15)
t
trakzter
17 omdömen
DåligRedigerades 2 år sedan

Köpet gick snabbt även om det är lite negativt med fraktavgift tills man når en relativt hög nivå på köpet. Dock är returer extremt negativt. Man tar återigen mer betalt än många andra för frakten+ enligt meddelandet : 14 arbetsdagar att behandla returen sen lägger man till ytterligare 3-5 arbetdagar för betalningen. Alltså totalt MAX 1 Månad för att hantera en retur.ILLA. Är man osäker på sko storlek eller kläder så beställer man åtminståne 2 stl . Det skall ett konfektions företag räkna med - speciellt om man satsar på Online som nu Stadium outlet säger att man gör. Det är ju inte så att det vimlar med butiker. Nä fler köp - det får allt vänta.

Electrolux Pure A9 PA91-404
Full Star 1
4.1
(12)
3 632 kr
t
trakzter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Letade efter en tyst luftrenare och det var verkligen denna. Betalade 3400kr men det var ju även lite design i vardagsrummet som gjorde det hela. Kan köra högsta hastighet utan att störas. Är perfekt för sovrum. Verkar stabil och välgjord , absolut inte plastig. Köpte den mindre modellen vilket räckte fint för ett 50kvm rum och kändes inte påträngande. Installerade appen på en Android och det gick smärtfritt , var bara att följa. Den identifierade som Himalaya i min router vilket var lite konstigt, men jag ändrade snabbt på namnet där. Det som drar ner betyget är de dyra filtren för 800-1000kr vid byte

Power
Utmärkt
(500+)
t
trakzter
17 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte en luftrenare . Lätt beställnings och betalflöde(Klarna) som accepterade Amex kort. Beställde på onsdag och levererades vid dörren av Budbee redan på Torsdag . Krävde Mobilt BankId för leveransen men det kändes helt ok att säkra mottagaren. Full pott

Harman Kardon Omni 10+ WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
1.5
(2)
1 490 kr
t
trakzter
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Jag har bara haft problem med dessa högtalare, till slut slutade produkten på sophögen. Det säger allt. - Problem med WIFI uppkoppling. - Problem att köra ex Spotify - en av högtalarna pajade utan speciellt hög spelning. -Apparna från HK helt undermåliga och passar inte på marknaden . Till det får man leta efter uppdateringar som inte kommer. Mitt råd är KÖP INTE!

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
t
trakzter
17 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Beställde en vara och hade flera alternativ av logistik ex Budbee vilket var bra. Det som drar ner hela upplevelsen är dåliga retur regler. DU FÅR INTE ÖPPNA VARAN OM DEN HAR FÖRSEGLING FÖR ATT TITTA på varan. Då får du inte returnera. I mitt fall en hårtork. SÅ NEJ TACK , det blir inga mer köp i denna butiken. Mans säger 100 dagar öppet löp - stämmer INTE de de flesta fall.

Philips Wake-up Light HF3500
Full Star 1
2.4
(9)
627 kr
t
trakzter
17 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fungerar som tänkt med uppstartande ljus som sedan blir starkare (1-10) till den nivå du ställt in. Det finns bara en ring signal som startar på tiden du vill vakna. Snooze funktionen går inte lätt att aktivera utan du måste i det närmaste slå på klockan/lampan. Avsaknaden av nödvändiga funktioner visar sig snabbt. Du har Inte möjlighet att välja signal eller dess styrka. Ljuset slås inte av automatiskt efter en tid utan kan stå på resten av dagen om du glömmer att slå av det innan du går hemifrån. i övrigt ser lampan lite trist och plastig ut. Överpris-satt och inte värt pengarna, utan den som tittar efter denna typen av klocka , se till konkurrenter med mer inbyggda funktioner. Ett lämpligt pris på denna lampa/klocka är inte mer än 150-200kr pga bristen av funktioner. En besvikelse.

Bose SoundSport Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(40)
3 061 kr
t
trakzter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har haft dessa under 6 månader och mest använt dem för att lyssna på musik när jag cyklar till och från jobbet. De sitter bra och ljudet är fantastisk - OM DET INTE BLÅSER. Det här med vind känsligheten är faktiskt det största problemet , speciellt med lurar som kallar sig SPORTS och då riktar sig till folk som rör på sig. SKulle nog säga att de passar bäst på gymmet och inte utomhus. Batteri tiden är förvånande bra men som sagt , det här med vindbruset är ett stort problem , iaf för mig och det drar ned betyget kraftigt på dessa annar väldigt bra lurar.