Prisjakt

newgentech

Medlem sen 2008-06-30
11
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Nillkin CamShield Case for Samsung Galaxy S21
Full Star 1
3
(1)
136 kr
n
newgentech
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra kvalitet och kameraskyddet fungerar utmärkt. Men det finns två saker som jag ogillade: (1) Mindre sak: Tungt. Ett transparent TPU skydd väger t ex 16g. Detta väger 38g. Det låter som en petitess (och är kanske det) men telefonen blir märkbart mycket tyngre med detta case. (2) "Oro"/Tveksamhet/Skepsis: För att kunna lösa att skyddet för kameran ska glida behövs nog ett hårdare plast, som inte flexar. Det gör att fodralet är ganska hårt och hörnen, t ex, upplever jag inte lika mycket som dämpande "kuddar" som t ex ett enkelt transparent TPU case.

Copter Exoglass Screen Protector for Samsung Galaxy S21
Full Star 1
1.3
(3)
149 kr
n
newgentech
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Skyddet är helt ok, men som andra sagt - det gör att man inte kan använda fingeravtrycksläsaren överhuvudtaget. Vilket är mycket synd, när du väl vant dig att låsa upp med fingeravtryck vill man ogärna gå tillbaka till pin kod.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
n
newgentech
11 omdömen
BraRedigerades 2 år sedan

Mycket bra sortiment, bra sök, sortering. Petitess: Filtrering på färg saknades vid sök efter skal till mobilen (ville ha grönt), (1) Ett mindre problem: Betallösningen gillar inte refresh av sidan och laddar sju domöner. Behövde godkänna skript i scriptblock sju gånger och gå igenom checkout igen varje gågn för att lägga beställning. Det var sjukt irriterande. (2) Sedan var bekräftelsesidan buggad och visade helt tom. https://imgur.com/a/Wqqz9YO (3) Spårningssidan kräver inmatning av orderid och man kan ej länka dit, enkelt - varför inte skicka en länk i orderbekräftelsemejlet? Omständligt. (4) Verkar tyvärr ta flera dagar på sig innan ordern blir packad... Annars bra.

SM Sport Orientering
n
newgentech
11 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Toppenservice och mottagande. Har handlat flera gånger, retur har funkat väl, de har fixat när det strulat vid order, svarat på frågor, osv - mycket bra handlare. Rekommenderas varmt.

Sony Xperia XZ2 Compact H8324 Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.9
(25)
n
newgentech
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Varning! Inget hörlursuttag! Detta är en toppen telefon, den känns jättebra på många vis. Batteriet är ok men inte bäst. Problemet jag har är att den inte har ett hörlursuttag. Det går alltså inte att koppla in hörlurar till denna telefon. Det följer med en adapter, men då kan du inte ladda den. Så du kan inte ha den vid arbetsplatsen och lyssna på musik en längre tid. Det finns en adapter att köpa till men den fungerar så illa att det är tveksamt om den lyckas ladda alls, jag har dock inte provat. Om du inte har problem med att vara tvungen att även ladda trådlösa lurar, funkar det säkert bra. Sony har även trådlösa lurar som man kan ladda från telefonens redan lilla batteri... I övrigt en toppenbra telefon, jag tänker dock vara på min vakt för telefoner som hoppar över hörlursuttaget nästa gång. Det fungerar inte bra.

Widforss
Utmärkt
(500+)
n
newgentech
11 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Mycket bra! Supersnabb bearbetning av min order (1 sovsäck). Precis det som behövs dessa tider!

iZound Armband 3XL
Full Star 1
2
(1)
n
newgentech
11 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Skit kvalitet, håller ett tag men inte gjort för att användas dag ut och in. Se bilder. https://ibb.co/QKt4sCb https://ibb.co/72DBhtR

LensWay
OK
(79)
n
newgentech
11 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Har beställt av lensway tre gånger, har alltid varit nöjd. Dock är jag ruskigt missnöjd med deras valda partner Svea ekonomi. Maken till otrevliga och oproffsiga får man leta efter. Jag beställde nya linser precis veckan innan vi åkte på semester först till Åre, arbetade en vecka och sedan till Österrike, och lyckades lägga fakturan på någon "klok" plats innan vi åkte till Åre... Jag betalar påminnelsen ett par dagar efter att vi kommer tillbaka från Österrike men hinner då få ett inkasso brev. Ringer upp till Svea och får ett tämligen nyktert bemötande utan förståelse, betalar in 200 kr ytterligare till Svea. Detta hindrar inte Svea från att dagen EFTER betalningen är dem tillhanda skicka en faktura på 200 kronor, som att försöka sig på att ta 200 kr ytterligare. Jag ringer upp och de medger att detta är felaktigt men tro inte att där finns en ursäktande ton eller något uns av proffsighet. Tyvärr ger detta en så tråkig smak i munnen att jag kommer lägga ner någon minut på att hitta alternativ till lensway som inte använder svea ekonomi utan något proffsigare, om sådana finns. Otroligt trist, för jag har alltid varit nöjd med lensway nu och tidigare. För mig är det snabbheten och servicen det handlat om, och Svea omintetgjorde effektivt den upplevelsen denna gång.

Nokia E71 128MB RAM
Full Star 1
4.5
(58)
n
newgentech
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Snabbaste telefonen på marknaden: Den responsiva kungen! Jag är en gnällig och petig användare som gillar verktyg som hjälper mig och inte stör mig i mitt arbete. Detta är ett sådant verktyg. Det betyder INTE att den är intuitiv till max. Den är inte svår att lära sig men är man van vid exvis Sony Ericsson (som jag) tog det en liten stund. Jag bytte iofs nu från en HTC TyTN II windows mobile telefon - sååååååå skönt. Det långsamma touch skräpet som alltid tvingar mig att vänta på allt önskar jag inte min värsta fiende, om jag hade ngn. Saknar touch lite, men det går fort att vänja sig av med det. Tangentbordet mkt kvickt och trevligt när man vant sig. Dock har den ett minus för närvarande: "Obs! Aktiv vidarekoppling" buggen, som är känd av Nokia men som de skyller på operatörerna för. Jag har startat en tråd om den buggen här: http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=236124 Annars utmärkt. Sync funkar bra, dock ej flera outlook kalendrar, kontaktmappar, etc. Den är supersnabb och man kan hoppa från saker på ett bra sätt. T ex kan man använda nr ngn messat till en, inte som winmob eller iphone där copy and paste inte funkar speciellt bra (iaf idag).