Kategorier
Prisjakt

newgentech

Medlem sen 2008-06-30
8
Bidrag
8
Hjälpsamröster
SM Sport Orientering
Utmärkt
(12)
Utmärkt
4 månader sedan*
Toppenservice och mottagande. Har handlat flera gånger, retur har funkat väl, de har fixat när det strulat vid order, svarat på frågor, osv - mycket bra handlare. Rekommenderas varmt.
*Redigerades 4 månader sedan
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
3 år sedan*
Varning! Inget hörlursuttag! Detta är en toppen telefon, den känns jättebra på många vis. Batteriet är ok men inte bäst. Problemet jag har är att den inte har ett hörlursuttag. Det går alltså inte att koppla in hörlurar till denna telefon. Det följer med en adapter, men då kan du inte ladda den. Så du kan inte ha den vid arbetsplatsen och lyssna på musik en längre tid. Det finns en adapter att köpa till men den fungerar så illa att det är tveksamt om den lyckas ladda alls, jag har dock inte provat. Om du inte har problem med att vara tvungen att även ladda trådlösa lurar, funkar det säkert bra. Sony har även trådlösa lurar som man kan ladda från telefonens redan lilla batteri... I övrigt en toppenbra telefon, jag tänker dock vara på min vakt för telefoner som hoppar över hörlursuttaget nästa gång. Det fungerar inte bra.
*Redigerades 5 månader sedan
Widforss
Utmärkt
(394)
Utmärkt
6 månader sedan
Mycket bra! Supersnabb bearbetning av min order (1 sovsäck). Precis det som behövs dessa tider!
iZound Armband 3XL
2
(1)
29 kr
ett år sedan
Skit kvalitet, håller ett tag men inte gjort för att användas dag ut och in. Se bilder. https://ibb.co/QKt4sCb https://ibb.co/72DBhtR
LensWay
Dålig
(76)
Usel
7 år sedan*
Har beställt av lensway tre gånger, har alltid varit nöjd. Dock är jag ruskigt missnöjd med deras valda partner Svea ekonomi. Maken till otrevliga och oproffsiga får man leta efter. Jag beställde nya linser precis veckan innan vi åkte på semester först till Åre, arbetade en vecka och sedan till Österrike, och lyckades lägga fakturan på någon "klok" plats innan vi åkte till Åre... Jag betalar påminnelsen ett par dagar efter att vi kommer tillbaka från Österrike men hinner då få ett inkasso brev. Ringer upp till Svea och får ett tämligen nyktert bemötande utan förståelse, betalar in 200 kr ytterligare till Svea. Detta hindrar inte Svea från att dagen EFTER betalningen är dem tillhanda skicka en faktura på 200 kronor, som att försöka sig på att ta 200 kr ytterligare. Jag ringer upp och de medger att detta är felaktigt men tro inte att där finns en ursäktande ton eller något uns av proffsighet. Tyvärr ger detta en så tråkig smak i munnen att jag kommer lägga ner någon minut på att hitta alternativ till lensway som inte använder svea ekonomi utan något proffsigare, om sådana finns. Otroligt trist, för jag har alltid varit nöjd med lensway nu och tidigare. För mig är det snabbheten och servicen det handlat om, och Svea omintetgjorde effektivt den upplevelsen denna gång.
*Redigerades 7 år sedan
Nokia E71
4.3
(58)
12 år sedan*
Snabbaste telefonen på marknaden: Den responsiva kungen! Jag är en gnällig och petig användare som gillar verktyg som hjälper mig och inte stör mig i mitt arbete. Detta är ett sådant verktyg. Det betyder INTE att den är intuitiv till max. Den är inte svår att lära sig men är man van vid exvis Sony Ericsson (som jag) tog det en liten stund. Jag bytte iofs nu från en HTC TyTN II windows mobile telefon - sååååååå skönt. Det långsamma touch skräpet som alltid tvingar mig att vänta på allt önskar jag inte min värsta fiende, om jag hade ngn. Saknar touch lite, men det går fort att vänja sig av med det. Tangentbordet mkt kvickt och trevligt när man vant sig. Dock har den ett minus för närvarande: "Obs! Aktiv vidarekoppling" buggen, som är känd av Nokia men som de skyller på operatörerna för. Jag har startat en tråd om den buggen här: http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=236124 Annars utmärkt. Sync funkar bra, dock ej flera outlook kalendrar, kontaktmappar, etc. Den är supersnabb och man kan hoppa från saker på ett bra sätt. T ex kan man använda nr ngn messat till en, inte som winmob eller iphone där copy and paste inte funkar speciellt bra (iaf idag).
*Redigerades 12 år sedan
Philips SHS8000
3.1
(6)
12 år sedan*
+ Mycket för pengarna + Perfekt för sport eller annat där lurarna inte får trilla av + Sitter skönt på mina öron - Inte mycket negativt alls, ljudet är kanske inte bäst men bra för denna prisnivån Jag köpte lurarna "dyrt" i stan (299) för att ha ett par lurar att sporta med - springa och för rygg/stretch pass i gymmet. Detta blir det femte paret jag äger och för mina kriterier passade de utmärkt: Billiga och sitter ordentligt. Jag har ett par shure e5 pluggar, ett par noisecanceling sony pluggar och ett par sennheiser hd-25 mkII - inga av dem vill jag "svetta ner". Bygeln på dessa är mjuk och skön, klädd av ett slags gummi som sitter bra men skaver inte alls. Kombinationen bygel och plugg för att de sitter mycket bra. Sladden är tunn och "flimsig" men det är perfekt för detta (väger inget). Sladden är lagom lång för ficka, etc. Jag har glasögon / linser och de funkar även med glasögon på mig. Ljudet är ok, det finns nog bättre - *men* om man köper dem för 199 kr - som de verkar gå för hos vissa här - är det nog svårt att hitta bättre ljud för de pengarna! Jämför man med väljudande lurar som kostar 10ggr så mkt är det givetvis olika världar, men det är ju klart. Rekommenderas!
*Redigerades 12 år sedan