Prisjakt

Cardelli

Medlem sen 2008-06-26
20
Bidrag
14
Hjälpsamröster
EVXAB.COM
Utmärkt
(152)
Utmärkt
ett år sedan*
Otroligt snabb hantering, tydlig återkoppling via sms. Produkten motsvarade beskrivningen och jag är helnöjd med mitt köp.
*Redigerades ett år sedan
Huawei Watch 2
Full Star 1
3.6
(6)
996 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Inköpt: 2017-11-23 Kostade då: 2190 kr (Webhallen) Hade tidigare: Sony Smartwatch 3 Jag köpte modellen med sim-kortsplats eftersom det var samma pris som för modellen utan. Sitter bra, bekväm. Rejäl utan att kännas stor. Pulsmätningen fungerar bra, både vid vardaglig användning samt vid träning (om man drar åt den lite extra). Accelerometern pratar inte med träningsfunktionen, så det är lite skrattretande att jag kan sitta i en dryg timme och slita på motionscykeln med puls kring 150 (i träningsläge på klockan) och bli påmind om att sträcka på mig eftersom jag varit inaktiv senaste timmen :) Jag laddar klockan varannan dag ungefär, brukar passa på i samband med att jag duschar. Laddar snabbt. Jag har klockan i always on-läge, men stänger av displayen på natten. Ingen sömnmätning än. Laddaren kopplas till klockan med en magnetfunktion, skönt att slippa trixandet med att få in en usb mini-kabel som jag fick göra med min Sony SW3. Jag har en smartvåg från Huawei, men den pratar inte med Hälsa-appen i klockan/mobilen, så jag får mata in nya värden manuellt, känns lite dumt. Hälsa-appen på telefonen känns för övrigt rätt knaper i funktioner, för att inte tala om själva Huawei Wear-appen som inte innehåller någonting alls av värde. I skrivande stund kostar klockan 1490 kr på Webhallen. Om du har funderat på att köpa ny smartklocka kan jag varmt rekommendera denna.
*Redigerades 4 år sedan
Huawei AH100 Smart
Full Star 1
3.8
(12)
312 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Snabb, enkel installation. Jag förväntar mig inte 100% korrekt mätning för det här priset (333kr på Webhallen), men nyttjar främst till att se trender. Relativt trevlig presentation av mätningarna i appen. Det enda som retar mig är att den inte synkar med Huaweis hälsoapp (jag använder Huawei Watch 2) eller Google Fit, jag måste lägga in informationen manuellt där. Ingen uppkoppling via WiFi visserligen, men jag hade förväntat mig att Huaweis appar skulle "prata" med varandra. Jag kan rekommendera vågen om du vill ha koll på vikt och kroppsfett över tid.
*Redigerades 4 år sedan
Dead Island: Definitive Collection (PS4)
Full Star 1
3.3
(1)
159 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Spelade detta online med en kompis några kvällar i veckan under en och en halv månads tid, ungefär. Riktigt trevligt spel att spendera några timmar då och då på. Vi var två olika karaktärer och spelade egentligen bara huvuduppdragen/main story. Kul med olika karaktärer och dess skilda specialiteter. Lite klumpigt rörelsemönster, och ingen fantastisk grafikupplevelse - men perfekt att spela online med någon eller några kompisar. Kostade 119:- när jag köpte det, vilket känns helt okej nu när vi spelat igenom det. Stora kartor och ganska bra variation på motståndet (människor med vapen blandat med zombies som slåss med nävar, plankor, knivar - eller i vissa fall sprängs framför näsan på dig). Nu ska vi ge oss på Dying Light.
*Redigerades 4 år sedan
Gymgrossisten
OK
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Mycket snabb kundtjänst via e-post. Skickar en del sms och mail, men det retar mig inte nämnvärt. Bra packade varor, kanske lite väl stort utbud, skulle behöva skala bort en del skitprodukter för ett mer seriöst intryck.
*Redigerades 4 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Inget negativt att säga över huvud taget, har inte haft behov av att kontakta support. Beställde mobil på söndagen och har den i handen idag, tisdag. Seriöst intryck. Bra förpackat, och en chokladöverraskning i kartongen var trevligt! :)
*Redigerades 10 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Trevliga, kunniga Webhallen kommer att behålla mig som kund lääääänge!
*Redigerades 10 år sedan
LG ST600
Full Star 1
2.4
(7)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Jag köpte denna för att få tillgång till Viaplay (istället för att koppla via HDMI till dator) och bryr mig inte om övriga funktioner eftersom jag redan äger en Boxee Box. Men HERREGUD. Seg i menyerna är ett understatement. Viaplayappen strular och påstår att matcher inte börjat, trots att de gjort det (och går att se via webben). NHL gamecenter går bara att komma åt via webben, inte via appen. Är så galet besviken. Lägg till pengarna för en Boxee box om du tänkt köpa denna som mediaspelare, du kommer INTE ångra dig.
*Redigerades 10 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
11 år sedan*
Beställde en Google Nexus S från CDON, fick en polskimporterad lur - skickade tillbaka. Gick till NetOnNet i Uppsala och kollade med killen i abonnemangsdisken så att den verkligen var gjord för svenska marknaden, och jag berättade om mitt missöde med polsk telefon på CDON. "Höhö, det problemet får du knappast nu - den här är svensk", sa han. Tjena. När jag kommer hem ligger enbart en polsk bruksanvisning i kartongen. Fail. Telefonen tillbaka till NetOnNet och butiken i Uppsala slipper mig som kund hädanefter. Hepåre!
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1