Prisjakt

StarZinger55

Medlem sen 2008-06-24
118
Bidrag
55
Hjälpsamröster
MSI GeForce RTX 3070 Ventus 2X OC HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan
Sjukt bra kort! Alltid gillat MSI. De är tystgående, stilrena och gör vad de ska. Att kortet skulle köra vid 80 grader som man skriver nedanför stämmer inte. Kanske för att övrig chassimiljö är alldeles för varmt i så fall. Kortet presterar kanonbra! Köpte mitt för 5999kr på inet.se
Mi Store
Utmärkt
(144)
Usel
7 månader sedan
Får hålla med om tidigare talare, produkterna kommer snabbt och produkterna är bra! Men supporten är totalt katastrof, man får varken svar via facebook eller deras supportmail/formulär, har ringt några gånger men det är ingen som svarar. Att använda pandemin som orsak varje gång hjälper inte, speciellt inte när man tydligen klarar av att skicka paket på 1-2 dagar så borde supporten upprätthålla precis samma status... just pga denna anledningen så ger jag minsta möjliga betyg. Support är nyckeln till ett framgångsrikt företag!
UleFone Armor X7 Pro
Full Star 1
3.3
(1)
1 380 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Efter ha letat igenom hela marknaden av smartphones för barn så gav jag nästan upp. Alla telefoner är näst intill över 6" stora, kostar en halv förmögenhet och klarar inte ens av om man nyser på dom.. Nu lyckades jag faktiskt hitta en tillverkare som har helt ok prestanda för pengen, längre batteritid och faktiskt klarar av att ligga ute i snön en stund utan att halva sparkontot lyfts för att en ny telefon behöver köpas eller repareras, dessutom alla 400 ggr om dagens som barnet tappar telefonen i marken också.. ;-) Kollade först på en Armor X6 eller vanlig 7a, men insåg att Pro modellen inte kostade speciellt mycket mer och det va värt det lilla extra. Nu till betyget. +++++ + Extra kapacitet på batteri + IP68X ! + Klarar kraftiga stötar och smällar + Kostar inte som en halv månadslön.. = prisvärd + Klarar av pokemon go! + Andriod (på svenska med) ----- - Lite tjockare än vanligare telefoner (värt att notera: större batteri och extra skydd) - Mer vikt än vanligt (pga ovanstående) - Få återförsäljare, köpte min på e-ville.com (gick hyffsat fort faktiskt, tror det är ett finskt företag) Finns säkert fler om man letar bättre.
Xiaomi Mi Note 10
Full Star 1
4.1
(12)
5 487 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Otroligt prisvärd telefon. Köpte den för 3500kr och har bara gott att säga om den. Överlag väldigt nöjd! + Prisvärd + Presterar som flera av de högpresterande dyra konkurrenterna + Andriod! + Snabb som många flaggskepp + Bra skärm + Många nytta funktioner + Snabbladdning + Kamera - Lite tyngre tyvärr - En del funktioner och appar som man får inaktivera om man inte vill ha bloatware..
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier
Full Star 1
2.9
(3)
559 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Den gör vad den ska. Har tyvärr inte så många andra referenser. Men anledningen till just denna modell är för att jag vill ha allt samlat under en portal via Xiaomi Home
JBL Reflect Mini BT
Full Star 1
3
(63)
625 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Har använt dessa lurar när jag cyklar eller går ute i skogen och de har fungerar bra ända tills högra högra snäckan började försvinna och då och då fick lägre ljud. Dessutom hör användare jag samtalar med mig inte till och från. Plus: + Smidigt format, man kan ha dem runt halsen utan att de ramlar av + Skall klara av svett och smått med fukt enligt specifikationerna + Helt ok batteritid + Lätt att använda, navigera funktioner Minus: - Tydligen inte så svett tåliga som man kan tro? - Hade inte skadat om det vore lite mer tryck i basen - Luckan för laddningen är ganska känslig och där bör man vara försiktig för den tål inte att man öppnar och stänger med vanlig kraft.
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan
Har försökt återreklamera en glödlampa från Philips som inte håller måttet, men jag har försökt i säkert 3 veckor nu och jag får inget svar på mitt ärende, har mailat, chattat, ringt och skrivit på facebook och man bryr sig inte ett dugg. Sista gången jag kommer handla på detta företaget någonsin när man inte klarar av en sådan enkel grej som detta.
Xiaomi Mi Fimi A3 RTF
Full Star 1
3.8
(1)
4 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Otroligt prisvärd! Rekommenderas stort!
Roborock S6
Full Star 1
4.4
(50)
3 679 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Min första robotdammsugare och är verkligen så nöjd med hur rent det blir. Läste ihjäl mig på samtliga modeller och konstanterade att Roborock va en bra serie. Dessutom va det så väldigt liten prisskillnad mellan s5 och s6 så det va ingen idé att gå på den tidiga generationen. + Tystgående + Bra batterikapacitet + Kartan är outstanding! + Hur enkelt som helst att lägga upp virtuella hinder/undantag - Lite förvirrande att det finns två appar, Roborock Eller Xiamoi Home (vars den sistnämnda funkar klockrent) Överlag så är inköpet något som är ett av de bättre på länge! Supernöjd!
Xiaomi Box S 4K HDR
Full Star 1
4
(64)
626 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Väldigt nöjd med produkten, funkar klockrent! Varför köpa en chromecast ultra när denna redan är detta och lite till?
Sida 1