Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-31
d
denizs(13 omdömen)
Bra priser och väldigt snabb leverans! Beställde på en tisdag och fick paketet på torsdagen.
2016-12-02
b
baner(8 omdömen)
Långsam leverans. Beställde på en tisdagskväll och grejerna kom på torsdagen veckan efter! Inget svar på mail och ingen som svarade på telefon.
2015-07-09
l
lukask(2 omdömen)
Riktigt bra utbud. Som en annan skrev, roliga och intressanta produkter som andra aktörer inte har. Otroligt trevlig personal i butiken måste tilläggas!
2015-04-12
T
TheSkramse(3 omdömen)
Mycket nöjd med mitt köp hos TB. Rimlig prissättning och leverans över natten utan att behöva betala extra för någon "express leverans" som andra använder sig av för att lura kunderna på en femtiolapp extra. :) Fick även med lite produkt prover på andra varor och sådant är alltid kul. Kommer helt klart handla från dem igen.
2014-10-07
J
JonnyKnatch(1 omdöme)
Kommer helt klart fortsätta handla från Tillskottsbolaget. Bra priser, snabba leveranser och en hel del intressanta produkter som inte finns hos andra aktörer.
2014-09-24
J
Jenniferkarlen95(1 omdöme)
Kort och gott helnöjd med Tillskottsbolaget.se! Rekommenderas starkt!
2014-09-10
B
BengtBiceps(1 omdöme)
Riktigt bra priser, grymt utbud, snabba leveranser och mycket trevlig kundservice! Jag är lika nöjd varje gång jag handlar på Tillskottsbolaget.se!
2014-06-13
S
Sunbringer(9 omdömen)
Jag fick en helt annan produkt i paketet än den jag beställde. Jag fick inga svar när jag försökte ringa och anmäla detta. Det dröjde lång tid innan jag fick svar på mail och på vissa mail inget svar alls. Det dröjde därefter nästan två veckor innan jag slutligen fick rätt produkt. I samma försändelse skulle jag ha fått en retursedel för att skicka tillbaka den felaktiga produkten vilket jag inte fick. Efter att ha mailat igen fick jag slutligen retursedeln skickad via mail som jag fick skriva ut på jobbet och därefter gå till utlämningsstället en tredje gång för att skicka tillbaka produkten. Jag fick ingen kompensation av företaget för strulet.