Peacepoor

Medlem sen 2003-11-14
69
Bidrag
16
Hjälpsamröster
LG OLED55B1 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.3
(6)
8 986 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Fantastisk bild, speciellt för pengarna när den säljs ut nu i slutet av sin "livscykel" (vår/sommar 2022). Trots att det är något av en premium-tv så tycker jag att operativsystemet känns lite slött, lite lite fördröjning på allt. Ljudet är mediokert, men fungerar, som på de flesta tv-apparater. Men bilden gör att jag skulle rekommendera köp alla dagar i veckan.

Lampgallerian
Utmärkt
(156)
Utmärkt
4 månader sedan

Beställt flera gånger, funkat felfritt på alla vis varje gång.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Problemfri beställning och leverans.

Remington MB4700 TouchTech
Full Star 1
3
(3)
607 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har haft denna några veckor nu och jag använder den för skäggtrimmning (4mm) 3-4 dagar/vecka. Jag har inte tagit mig tid att programmera den eller dylikt utan använder den väldigt enkelt. Den gör jobbet, dock varken bättre eller sämre än min mer analoga Remington för ca 250:- som dog efter några års användande. Då jag använder denna på samma sätt som den så känns denna väldigt tung och klumpig i jämförelse. Bra batteritid dock, har inte laddat den en gång sedan den kom hem här. Vidare så vaknar den till liv om man bara nuddar den (om man inte har låst den) och har man då som jag den liggandes en liten låda så vaknar den lätt till liv och så morrar jag lite inombords. Väldigt trevligt med en display som verifierar längden, det är dock lätt att komma åt knapparna där man ändrar längden... Jag är för ny teknik, men jag är nog fel kund för den här produkten :)

QNAP TS-253A-4G
Full Star 1
3.5
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Inte alls nöjd efter ett års användande. Köpte den för att använda som Plex media server efter att ha läst att den skulle klara både 1080p och 4K smidigt. Det gör den inte... Lägg till det ett bullrigt chassi (jämfört med mina betydligt billigare synology nas:ar) så är det svårt att motivera det höga priset. Gränssnittet känns bättre än Synology, tydligare och mer strukturerat. Samtidigt är det i vissa fall mer svårförståeligt än tex Synology. Den funkar, men det finns både bättre och mer prisvärda.

Alcon Air Optix Aqua (6-pack)
Full Star 1
3.8
(7)
264 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har haft den här linsen i många år nu (den hette något annat innan) och aldrig haft några som helst problem. Kan ha den i dag och natt i en månad utan att det märks (det är inte rekommenderat, så följ inte mitt tillvägagångssätt). PS. Glöm inte att alltid gå via prisjakt när du köper linser då de alltid blir billigare än om du går direkt till en site (utan att gå via prisjakt). Dessa kostar i skrivande stund 384 om jag går direkt till yourlenses.se, men 193 om jag går via prisjakt.

Lanab Design 6340 Kontorsstol
Full Star 1
4
(4)
5 125 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har den både på jobbet (4 år) och hemma (1 år) och den fungerar utmärkt. Bra ergonomi. Designen är på gott och ont väldigt anonym. Tyg mm håller väldigt bra, inget som knarrar etc.

Teknikdelar
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Beställde ett mobilbatteri (original) till en Samsung S3 mini, billigast på prisjakt och det kom inom utlovad leveranstid. Inga problem.

Synology DiskStation DS213j
Full Star 1
4.4
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

En väldigt finessrik och kraftfull NAS för hemmabruk eller ett mindre företag. Väldigt pedagogisk att komma i gång med och sedan finns det många tilläggsprogram med allt från mediaserver till webbhosting och CRM-system. Har den hemma själv för mediasyfte och lagra dokument. Den fungerar utmärkt till datorer, iPad och Samsung TV. Som vanligt använder man endast en bråkdel av alla möjligheter. Funderade innan på att köpa en liten server hemma, men denna klarar allt som behövs. Updatering: Stödjer inte Plex (http://plex.tv/), vilket drog ned betyget från 9 till 7.