Kategorier
Prisjakt

rockit4

Medlem sen 2008-05-27
32
Bidrag
46
Hjälpsamröster
Electrokit
Utmärkt
(38)
OK
6 dagar sedan
Enkelt att hitta vad man skall ha och trevligt utbud. Men när man har så många roliga små saker i sitt sortiment så måste man ju ha möjligheten att komplettera sin order. Jag glömde såklart en sak, men fick kalla handen när jag försökte lösa det via telefon. "Vi arbetar på en bättre lösning i framtiden", men jag hade nöjd mig med en lösning och inte bara "Nej, det går inte". Sånt gör att man känner sig lite missnöjd och tar sina pengar dit man kan få bättre service.
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
Jag har handlat hos Outnorth flera gånger och det har aldrig varit några problem. Bra varor till bra priser. Efter en reklamation som även den sköttes professionellt så kan det inte bli annat än full pott. Men vi får hoppas att det kommer lite bättre alternativ med hemleverans snart :)
*Redigerades 2 månader sedan
Thule Chariot Cab 2 (Dubbelvagn)
4.3
(3)
11 995 kr
3 år sedan*
Då får jag väl skriva ett omdöme nu när jag haft den ett tag :) Detta är vår första cykelvagn och vi är nöjda. Thule gör genomtänkta grejer med tidsenlig kvalitet (dvs helt ok, kunde varit bättre). Vi har använt den 2 månader i bland annat snö och regn utan problem. Vi valde en cab för att vi ofta har mycket saker med oss. Du kan tex ha både barn och återvinningen. Vagnen är väldigt tung att lyfta tex in och ur bilen, men rullar väldigt lätt. Vid blåst känner man stor effekt av att ha den med. Skall tilläggas att vi bara kört med ett barn. + Gott om utrymme. + Snygg och funktionell. + Lätt att torka av smuts (hoppas behandlingen av materialet håller i länge). + Fastsättningen i cykeln känns säker och har extra säkerhetsremmar om något skulle lossa. - Promenadhjulen är av hård plast och ger en billig känsla. Att dom ramlar av om man inte är jättenoggrann med att montera dom är också dumt. Barn är ju ofta inte som tålmodigast när det dags att gå ur och där med blir också risken för slarv stor. - Regnskyddet skall spännas över som ett korvskinn. Det kommer garanterat gå sönder. Hade även önskat att det kunde integrerats lite bättre. Man använder det ju även som vindskydd. - Vi köpte även till ”jogging wheel”. Ett tredje luftfyllt hjul istället för promenadhjulen. Det borde varit standard. Thule har även missat att det inte går att förvara på utsidan enligt instruktion på cab2. Fick ”oj, förlåt” från en trevlig kundtjänst. - Vi köpte även 2 extra cykelfästen. På en av cyklarna så verkar färgen vara för glatt. För det vrider sig bakåt om man inte dragit åt för kung och fosterland. Lite konstig konstruktion. Det blev några minus, men detta är en dyr vagn som vi hade höga förhoppningar på. Men den gör det den skall och betyget ligger mellan ”bra” och ”mycket bra”. För detta priset så accepterar vi inget annat. Tillägg1: Något som jag vill nämna är att ”varningsflaggan” som sätts bak är vinklad med 45˚ (för att det skall vara snyggt?). Detta gör att den tar ytterligare 0,5 m mer plats på längden. Vagnens storlek är något som redan är besvärande om man skall förvara den inomhus. Det är många gånger jag fått flaggan i ansiktet när jag försöker passera den inomhus. Den går att ta loss men då har vi märkt att risken för att glömma den hemma är överhängande. Tips till Thule: Det finns ju 2 hål för flagga. Gör ett av hålen 45 häftiga grader och ett 90 grader. Köptes i februari 2018 för 8900kr på outnorth. Tillägg 2021-02-10: Efter ett reklamationsärende när dragkedjan bak gick sönder, där den är som mest spänd, så höjer jag till 5 stjärnor och kommer köpa mer från Thule när tillfälle ges. Både Outnorth och Thule skall ha en eloge hur professionellt de skötte reklamationen. Samt att jag fick reservdelar så att jag kunde reparera vagnen istället för att byta. Tummen upp på det.
*Redigerades 2 månader sedan
HP Store SE
OK
(262)
Utmärkt
2 månader sedan
Det verkar vara en del som haft problem med HP:s kundtjänst. Men jag beställde en vara som fanns i lager, betalade med kort och fick den leverad till dörren, i tid och utan problem. Så det kan inte bli annat än full pott.
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan*
Nu är det dags att skriver en recension tycker jag. Många bolag tycker jag kan lära av Netonnet, de har fattat hur man driver e-handel. +Bra priser +Fri frakt +Bra utbud +Smidigt +/-Hyfsad kundtjänst. -Hade önskat att hemkörning med budbee eller liknande hade ingått. Instabox fungerar bra men inget går att jämföra med hemleverans. Ombud är helt uteslutet. Först har PostNord mosat paketet och sen får man Covid hos ombudet...
*Redigerades 4 månader sedan
Samsung RF24R7201SR (Rostfri)
3.3
(1)
25 990 kr
4 månader sedan
Vi har nu haft vår nya kyl i några veckor och är nöjda. Att slippa ha hyllorna längst ned i en traditionell kyl, där mat placeras för att glömmas bort och bli gammal, är underbart. Nu ser man allt utan att stå på knä. Flex-lådan är ganska smidigt när man listat ut vad man vill ha där, vi har frukostmat där. Rostfritt är väl inte det snyggaste enligt oss och vi hade önskat att Samsung hade tagit in den svarta modellen även i Sverige. Men den är helt ok. Verkar vara klarlackad så att fingeravtrycken går att torka bort, till skillnad från vissa andra vitvaror i rostfritt. Gällande installationen så är den lite bökigt att få in. Manualen visar ganska väl vilka mått som gäller och hur man plockar av dörrarna om så behövs. Vi fick montera bort dörrarna och det var inte så svårt. Gällande manualen så reagerade jag på hur detaljerat man hade gått in på vilka ljud som kunde avges från enheten. Det var illustrationer med grenar som bröts, räserbilar, vattenkokare mm. Nu i efterhand förstår man varför, den har en hel del olika ljud för sig. Men inget av ljuden är direkt störande, trots att ja kan vara känslig för speciellt högfrekventa ljud. Den låter som en blandning mellan en dator och en torktumlare (inte klädslammret utan själv torktumlarens brummande) när den är igång. Samt att det ibland knäpper till i skåpet ganska tydligt. Men som sagt, inte direkt störande eller speciellt högt. Den uppkopplade biten med appen osv behöver ju utvecklas lite mer av Samsung. Man kan i stort sett bara ställa temperaturer, starta ismaskinen och läsa lite diagnostikdata. Hade uppskattat om man kunde stänga av eller ändra tiden innan den larmar att dörren är öppen på alla uppkopplade samsung-enheter. Jag vet att dörren är öppen, jag står och lastar in senaste matinköpet och det tar oftast längre tid än 2 min. Kvalitetkänslan är ok. Känns varken premium eller billig, men jag tror att den kan hålla ett tag. Vi blev även positivt överraskade att layouten av hyllor och fack var så smart och funktionell för oss.
Osprey Poco Premium
4
(3)
3 999 kr
5 månader sedan*
Barnet sitter perfekt i ryggsäcken. Det finns regnskydd och solskydd. Solskyddet skyddar även mot grenar och annat som kan komma i skogen. Det finns en liten avtagbar ryggsäck och många inställningsmöjligheter. Det är även en bra kvalitetskänsla på hela ryggsäcken. DOCK kan jag inte använda den utan det är min fru som får bära. Jag är 2 m och har för lång rygg, den går inte att justera ut tillräckligt. Selarna på ovansidan skär in på ovansidan axlarna. Jag hade velat ha några cm till. Men alla är olika och andra på 2m kanske inte upplever detta. Men är du lång så rekommenderar jag att prova den med vikt i först.
*Redigerades 5 månader sedan
Philips 275E1S
3.9
(4)
2 257 kr
6 månader sedan
Skärmarna har recenserats på djupet av flera, så det hoppar jag över. Jag var på jakt efter vanliga 2st billiga 2K-skä[email protected] Dessa var helt perfekta. Har inte sett några döda pixlar. Hur kan det gå fel för 1900kr på Dustin (sept -20)
Nokia Thermo
2.8
(7)
811 kr
4 år sedan*
Den fungerar som den skall MEN ibland får man helt tokiga värden, oftast för låga tex 35° osv.. Man får mäta 5-6 ggr för att vara helt säker. Jämförde med en traditionell mun-termometer och fick 0.1° differens vilket jag anser vara bra. Men frågan är om jag inte hade köpt en örontermometer med det jag vet nu. Tillägg: Vi har lärt oss att arbeta med den, jag anser nu att när man fått in tekniken så blir det tillförlitliga värden. Man måste dock vara uppmärksam på att termometern och personen som skall mätas, har varit i samma omgivningstemp i ca 10min innan man använder den, annars blir det tok. Även väldigt smidigt att kunna följa utvecklingen i appen. Gå tillbaka till tidigare gånger barnet haft feber och analysera.
*Redigerades 7 månader sedan
Steinel IS 140-2 Z-Wave
3.8
(1)
789 kr
2 år sedan*
Riktigt bra. Fungerar finfint ihop med aeotec z-stick gen 5 och openHAB2 och med många inställningsmöjligheter. Enda minuset är att rapporteringen av ljusnivån egentligen bara en skala på hur mörkt det är ute (skymning -> mörkt). Tillägg: Jag har 3st och det händer att den hänger sig ibland. Den slutar helt enkelt att rapportera. Man får bryta strömmen en stund så hostar den igång igen. Fortfarande nöjd :)
*Redigerades 7 månader sedan
Sida 1