Prisjakt

rockit4

Medlem sen 2008-05-27
45
Bidrag
64
Hjälpsamröster
Samsung MS23K3614AK (Svart)
Full Star 1
4
(1)
1 796 kr
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Vår 15 år gamla Deiwoo-micro luktade bränd elektronik efter att ha fixat 2 bakpotatisar. Jag ville ha en vanlig micro utan massa trams som ändå aldrig används. Den fick gärna vara snygg också. Det verkar vara ett lotteri, alla verkar ha bra och dåliga. Men denna var enkel och stilren till utseendet. Jag gav 999 på Mediamarkt och är nöjd. + Den har en bra storlek. + Är ganska tyst. + Det går att lägga till eller dra bort tid samtidigt som den kör. - Lampan tror jag inte lyser under drift. Du har ingen aning om maten kokar eller ej. - Den "tjatar" efter att den är klar. 3 gånger tror jag att den påminner. Men det är inte överdrivet högt. Tillägg: Fortfarande nöjd 2 år senare men tishjulet har börjat strula lite. Klassiskt "rulla för snabbt och den räknar ned"-syndrom :)

Inet
Utmärkt
(500+)
r
rockit4
45 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Alltså jag måste skriva en recension. det är ju lyx att handla på Inet. Snabb hantering, bra förpackat, bra frakt och en godis i lådan. Hur kan man inte vara nöjd. Jag önskar att priserna och utbudet passade mina inköp oftare :) Keep up the good work!

Woods Cortina Silent 12K
Full Star 1
3
(26)
5 399 kr
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Nu har vi kört den några dagar och jag tycker den gör sitt jobb. Vi var förberedda på ett himla liv men en fläkt är inte ljudlös den heller samt att den inte hjälper så mycket. Men man blir tvungen att ha den på konstant kylning nattetid och inte låta den starta vid en viss temp, för då blir det för stor skillnad i ljudet och man vaknar. Jag drar även av en stjärna för att man inte får WiFi för 6000kr utan istället behöver köpa en "bättre" modell med wifi, inte ok 2022!

Outnorth
Utmärkt
(500+)
r
rockit4
45 omdömen
OKRedigerades 2 år sedan

Jag har handlat hos Outnorth flera gånger och det har aldrig varit några problem. Bra varor till bra priser. Efter en reklamation som även den sköttes professionellt så kan det inte bli annat än full pott. Men vi får hoppas att det kommer lite bättre alternativ med hemleverans snart :) Tillägg: Jag böir tyvärr tvungen att dra av 2 stjärnor. Vi köpte ett tält av deras Outnorths egna märke Urberg. men efter bara 3 gånger så brister en av tältpinnarna. Garantitiden hade gått ut. Outnorth säljer inga reservdelar och kan heller inte ge mig måtten så att jag kan köpa hos någon bättre tillverkare som säljer reservdelar. 2 Stjärnor minus i min bok, att vi skall behöva kasta ett tält som i övrigt är i bra skick. Inte så hållbart tänk...

Siemens HL9S7Y340U (Rostfri)
Full Star 1
3
(1)
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra spis, med drivs bara av 2 faser! Siemens har, enligt dem själva, satt ihop en spishäll och en ugn. Resultatet blev 1 enhet som drivs av 2x230V 20A, trots att den kan anslutas med 3faser enligt inkopplingsschemat (den 3e fasen används inte). Istället för att utnyttja att de flesta svenska hus har 3x16A vid spisen, så tycker man att det är bättre att snedbelasta 2 faser med 20A och att hushållen ökar på sina huvudsäkringar istället. Det går som tur är att ställa in en maxförbrukning så att säkringarna inte poppar, där spisen begränsar uteffekten. Vi får se vad som händer vid julmiddagen där allt är igång + värmepumpen. Siemens har spishällar som drivs av 2 faser och man kunde med fördel använt en sådan och på så sätt belastat alla 3 faserna. Spisen kostar ju ändå 16 000kr. Det blir bara precis godkänt på grund av denna fadäs, annars kunde det blivit 5/5.

Skalhuset
Bra
(500+)
r
rockit4
45 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte 2 st skärmskydd till bra pris, frugan behövde igen :) - Enkelt att beställa - Snabb leverans - Bra embalage och fint packat. Tack för isskrapan och godiset, sånt gillar vi :) Kul att se bolag som visar att man uppskattar sina kunder 👍🏻

Metabo KGS 216 M Med Stativ
Full Star 1
4.5
(2)
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Metabo har blivit min nya leverantör av elverktyg. Jag har till och med slutat att läsa recensionerna utan känner mig trygg i att jag får ett verktyg som fungerar som det skall, med bra kvlitetskänsla, till ett bra pris. Kan inte annat än rekommenderas. Skall jag ta fram något kritiskt om denna produkt så var gängorna för att hålla rullarna på stativet uppe, väldigt dåligt gängade. Skulle vilja se det gängsnittet. Samt att lasern är lite svag ute i solljus. Men småsaker i det stora hela.

North Trampoline Legend Oval with Safety Net 500cm
Full Star 1
3.3
(3)
13 621 kr
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

En fin studsmatta, kort och gott. Säkerhet för våra barn var nr 1 för oss och vi känner oss lugna när barnen studsar. Smart lösning med omlott vid ingången istället för dragkedja eller magneter gör att det är en minimal risk att ramla ur. Vi hade dock en del problem med den, saker som var trasiga ur lådan samt feltillverkade delar. Lite tråkigt när man väljer premium. Kundtjänsten kunde varit lite mer på tårna, det var först vid andra reklamationen som de vaknande till.

CDON
Bra
(500+)
r
rockit4
45 omdömen
Dålig3 år sedan

Det blev bråttom och jag behövde verktyget direkt. Det fanns på Amazon mfl men CDON hade kortast leveranstid (4-7 dagar) så jag slog till. Efter 10 dagar så frågade jag vart mitt verktyg var och fick ett dåligt översatt meddelande om att det hade blivit något knas och att jag skulle få ett nytt skickat som skulle vara framma inom 9 dagar. Alltså 4-7 dagar blev 10+9. Sen när jag önskade kompensation så fick jag nej. Det blir Amazon för mig framöver.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B Dual SIM 12GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(26)
10 490 kr
r
rockit4
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Kort och gott en bra telefon. Några saker Samsung bör fundera på om man inte vill tappa kunder i framtiden. Jag har varit med Samsung sedan S4:an men börjar tröttna: - Den är hal så in i h*lvete. Har du spelat air hockey så kommer du känna igen pucken. Jag har, efter knappt en vecka, redan kastat iväg den av misstag. - Var är 3.5 mm uttaget?! Det sitter ju på budgetluren A42! Skulle inte Galaxy vara det bästa? Jag har min gamla S10:a för att lyssna på ljudbok i sängen. - Var är minneskort-platsen? Min telefon är redan mer än halvfullt. - 13000 kr är på tok för dyrt! - Den blir otrevligt varm om man filmar eller gör annat "krävande" - Bixby-knappen är borta men man aktiverar det ändå av misstag titt som tätt... - En vecka i fickan och den har redan repor i displayen. Spelar ingen roll hur superstark display man utvecklar om den inte ens klarar fickan (utan nycklar). - Orkar inte hetsa igång på vad jag tycker om att laddaren saknas. Men det är katastrof och jag kommer att ladda med 15 W (S10-laddaren) eller köpa något annat märke på laddaren. Boxen är inte ens speciellt liten (som var ett av argumenten för att ta bort den). Samt att alla papper och sim-verktyget är kvar (alla har gem och ingen läser papperna). Hade det verkligen varit så farligt att skicka ut en värdecheck på ett par vanliga trådade lurar (iphone-style) och en laddare?!