FocusST

Medlem sen 2008-05-22
61
Bidrag
43
Hjälpsamröster
boozt.com
Bra
(253)
Utmärkt
4 år sedan

Handlar mycket på Boozt och känner mig alltid trygg när jag handlar hos de. Snabb leverans och bra med fri retur om sakerna inte uppfyller min förväntning.

Sonos Beam
Full Star 1
4.1
(49)
4 449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har köpt Beam, Sub och 2 one. Vilket ös! Bra balanserat och känns otroligt skönt att surround är trådlöst :) Mycket nöjd.

Plexgear Moviesaver 1000
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Varning - Den här prylen borde inte få säljas! Jag är inne på mitt fjärde exemplar. Verkligen en fruktansvärd produkt. För det första...ja, det är Plexgear. Eller ompackad "DigitNow" som säljs bla på Amazon (kolla recensioner där också btw). För det andra - existerar någon som helst kvalitetskontroll? Första exemplaret : Stendöd. Nåja, sånt händer. Kjelle bytte utan diskussion. Andra exemplaret : Fungerar att spela in saker på. I drygt 5 min. Sen stängde maskinen av sig. Var femte minut. Samma sak. Kjelle bytte utan diskussion Tredje exemplaret : Fungerar att spela in på. Men ljud/bild hänger inte ihop. Suck. Kjelle bytte efter att ha sett material. Fjärde exemplaret : Söndrig videokontakt. Konstant störning då "hålet" till kontakten är större än vad det ska vara. Blir intressant att prata med Kjell igen för ett femte exemplar. Fungerar den inte då, så skiter jag i det.

Asus RT-AC86U
Full Star 1
4
(39)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Kör 2st i AiMesh och fungerar klockrent. Sjukt stabilt och blir bara bättre och bättre med tiden efterhand som de släpper ny FW. Körde först med enbart wifi, det var lite svajigt, antar att jag hade lite för långt mellan enheterna. Men sedan jag kör med ethernet-backhaul är problemen helt borta. Sjukt nöjd.

Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
Full Star 1
4.8
(74)
170 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Finns inget annat betyg att sätta. Sjukt bra story, extremt snygg grafik och ett väldigt bra & underskattat MP-läge. Bästa spelet på PS4 sen The Last Of Us.

Sony MDR-XB950BT Wireless Over-ear
Full Star 1
3.8
(37)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag är sinnessjukt nöjd. Köpte Maj 2015 och inte ångrat mig en sekund hittills. Använder tillsammans med HTC 10, iOS, Samsung TV och Macbook Pro. Sitter bra på huvudet och har inga problem med att använda längre stunder. Hade varit full pott ifall de fungerade med PS4

Shirtstore
Usel
Redigerades 6 år sedan

1:a ordern jag la var för drygt 4 år sedan och var då inte nöjd med kvaliteten på t-shirtarna. Motiven höll typ 3 tvättar, sen var de borta och dessutom oregelbundna storlekar. Nyligen gav jag de ytterligare en chans för att de hade Playstation-motiv. La en order på två t-shirts på måndagen den 4:e april och ordern blev inte skickad förrän en vecka senare, måndagen den 11:e april. Posten hanterade snabbt som vanligt och paketet var framme på onsdagen den 13:e. Väl när ordern var hemma så kan man konstatera att kvaliteten på tröjorna fortfarande inte är bra. För att vara t-shirts så är de av "tjock" modell, dvs inte direkt lätta o sköna att ha på sig. Storleken är dessutom helt uppåt väggarna fel. Köpte XL då jag normalt har XL men detta var snarare en stor M. Jag kan inte rekommendera Shirtstore efter de två köpen jag gjort. De har häftiga prylar på hemsidan, men när man får hem de blir man besviken - tyvärr.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställde en Nexus 6P onsdag 16:40. Packades och skickades med Postnord 17:30. Framme hos mitt ombud runt 15 på torsdagen. Snabbt hanterat av inet som även bjöd på en pingvinstång. Och en sån liten touch kan göra så mycket. Jag kommer vända blicken mot inet igen när det är dags för nästa prylköp.

Google Nexus 6P 3GB RAM 64GB
Full Star 1
4.3
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Nu har jag tagit mitt tredje steg inom smartphones, och det är ett trevligt steg. Gick från flertalet iPhones, sedan HTC One M7,M8 o M9 innan jag bytte till denna. Ligger bra i handen, fantastisk byggkvalitet och sjukt flyt med Android M. Kameran presterar faktiskt väldigt bra. Många gånger bättre bilder än fruns iPhone 6S. Det som jag saknar är optisk bildstabilisator, men man kan inte få allt.

HTC One M9 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Är mycket nöjd. Har haft One, One M8 och nu M9 sen i Juni. Saknar egentligen bara en sak och det är trådlös laddning