Prisjakt

nimman

Medlem sen 2008-03-11
18
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
n
nimman
18 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Eftersom säljarna har stor koll på vad man är ute efter, vad man gjort för något för 3+ år sedan och återkoppla med idéer till förbättringar. Och sedan få grejerna tidigare än utlovat. Kan tyvärr bara säga positiva saker om dem :)

Emotiva BasX A-500
Full Star 1
4.5
(2)
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Det perfekta atmos slutsteget? Köpte den med för att driva atmos och jag har ingenting att klaga på när den används på detta sätt.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
n
nimman
18 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Får alltid personlig service. Via mail eller i butik eller telefon. Man får alltid hjälp och bra priser. Är det något du saknar är det väl mejeriprodukter. Skitbra personal! Dock så har jag bara haft kontakt med Sundbyberg butiken. Det enda som är negativt är att frun tittar argt på mig varje gång jag handlar, men hon brukar förlåta mig.

SVS SB-4000
Full Star 1
4.8
(4)
29 490 kr
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Skaffade dessa två efter att ha haft två XTZ 12.17 Edge. Xtz edge gjorde ett riktigt bra jobb. Dock jämfört mot dessa två så är skillnaden där. Mycket bra inställningsmöjligheter via appen. Fin finish och kvalité känsla. Men vad de gör är att de aldrig tappar kontrollen, de får allt att vibrera och det är väl störande men inte deras fel. Man bara spelar och spelar, de fungerar riktigt fint till musik och riktigt fint till film Ibland tänker jag, varför tog jag inte portade? Men svaret är att de skulle få hela huset att vibrera och mina barn skulle vakna :). Jag är nöjd och kallar dem för mina "endgame subwoofers", jag kommer inte köpa nya eller uppgradera. Det låter fantastiskt och de är värda pengarna!

XTZ Room Analyzer II Pro
Full Star 1
4
(8)
1 690 kr
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Mikrofonen är ett bra komplement till dirac. Men det är kul att leka med mjukvaran för att få till basresponsen via PEQ, riktigt trevligt. Jag är nöjd över produkten! Övriga funktioner i mjukvaran är bra med. Att allt kommer paketerat i en aluminiumväska får det att kännas lite premium.

Inet
Utmärkt
(500+)
n
nimman
18 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Än så länge har de gjort sitt jobb bra. Svarat på frågor och mail. En butik som verkar stå för inte bara bra produkter utan också satsar på god och trevlig service. Full pott

Arcam FMJ AVR390
Full Star 1
4.3
(3)
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Min referens, det jag kommer från är en Marantz SR-7011 + Ljudet och Dirac. Väcker filmerna till liv, det är hur kul som helst att titta på film. Vilken skillnad! + "Få funktioner", jag gillar det då man inte behöver sitta och aktivera och avaktivera och sedan glömma bort vad som ger bäst ljud. + Fjärrkontrollen får ett plus med, bättre byggd och bakgrundsbelysningen är bra - Dirac, det är svårt och det är inget man lär sig på en dag, det får ett minus men det är mera jag som behöver bli bättre. Drar inte av en stjärna för detta. Efter har spelat och tittat på film i två veckors tid, kanske tidigt att lämna ett omdöme. Men skillnaden är enorm för mig och min fru håller med.

XTZ Cinema SUB 1X12
Full Star 1
5
(18)
10 390 kr
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jag får ge ett betyg nu efter ca 1 år... Haft en likvärdig sub i samma prisklass som spelat bredvid denna i tanken att dom ska göra ett bra jobb... Den andra subben fladdrar och saknar kontroll vilket resulterade i att jag fick dra ned volymen på min Cinema så båda kunde spela på samma nivå.. 1x12 har aldrig tappat kontrollen, den har gett extrema ljudtryck. En totalitär sub som är kanon! Inget den inte klarat av, har du råd köp köp köp

Hegel H190
Full Star 1
4.4
(8)
n
nimman
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Dags att skriva av sig. Jag hade även läst mycket positivt om h190 och också lyssnat på Röst som tilltalade mig. Mina första intryck vad som josvedin, dvs inget större lyft men jag behöll den och forstsatte spela på. Jag kan inte förklara mina intryck mer än att det verkligen händer något nu. Min fru instämmer med att "det låter faktiskt riktigt bra". Något har hänt, som om det vore en inspelningsperiod, vilket jag har svårt att acceptera. Men vi kör en positiv och negativ lista. +Ljudet är fantastiskt (högtalare spelar roll såklart) +Driver mina Pandion 2 som inte min gamla Yamaha 603 klarade av, utan problem. +Ingångar så jag kommer klara mig länge, saknar inte något där. -Citerar Clarkson från Topp Gear "Give me more power", men den är inte snål eller nått men mer kraft är ALLTID kul. Denna förstärkare gör allt bra till perfekt.

Hifi Experience
n
nimman
18 omdömen
Utmärkt6 år sedan

De är otroligt ödmjuka och förstående när man är jobbig med en beställning. Tex man ändrar sig på lördag efter 16:00 och mailar så får man svar. Dagen efter när dom har stängt får man svar och de har även fixat till ordern åt mig. Toppenkillar och håll er jordnära och ödmjuka så kommer ni ha en kund i många många år, för efter grejjerna jag har beställt av er borde frugan börja njuta av ljud med. Då kommer en annan få börja lyssna ordentligt på musik :D. Sen återkommer jag när projektor och nytt för/slutsteg ska handlas av er till min hemmabio! :D. Tack tack tack