Prisjakt

Proneer

Medlem sen 2008-03-09
105
Bidrag
35
Hjälpsamröster
Monster iSport Freedom v2 Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4
(5)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Funderade länge o väl innan jag köpte dessa. Jag har kört med mina Sony G52 lurar vid löpträning i runt 14 år nu utan att de gått sönder. Dock så blir man ju utskrattad i löpspåret när man kommer med nack-bygellurar nu för tiden. (som var senaste skiten typ 2002). Det som är bra med dem är dock att man kan göra volter utan att de flyger av. Jag har provat lite div. lurar som bara flyger av när man joggar, men dessa verkar faktiskt sitta på plats. Trevlig också med mic så man kan ta samtal utan att ta fram telefonen samt byta låt, ändra volym osv. Låter inte så bra direkt ur kartongen, bör spelas in ordentligt (står även i manualen att de bör spelas in 20h). +Byggkvalitén känns gedigen. +Ska väl tåla en del fukt o kanske tillochmed sköjas av vid behov? +Bra detaljåtergivning i ljudet om man fixar lite med EQn enl. nedan. +Bra att de INTE skickat med nätadapter för laddning då de flesta redan har drivor med usbladdare hemma. USB-Mikrousbkabel medföljer dock. +Inbyggt USB ljudkort för inkoppling till dator, verkar dock inte som att mikrofonen fungerar vid den setupen. +Laddning via mikrousb (ca 2 timmar). +Hyfast miljövändlig förpackning som är lätt att dela upp i olika fraktioner och återvinna. - Det är väldigt färgat ljud med mycket bas, om man jämför med mina Sony MDR-V700 dj lurar som väl kan ses som referenslurar i sammanhanget så är det otroligt mycket mer bas i dessa Monsterlurar. Vissa gillar säkert det, men personligen föredrar jag att lurarna återger musiken så neutralt som möjligt och om man sedan vill färga ljudet så ändrar man på EQ eller liknande. Om man drar ner EQn i de lägre frekvenserna så låter det helt ok. - Om det blåser minsta lilla ute så blir det väldigt mycket vindbrus i dem. Uppdatering: jag har nu tejpat över mellanrummet med eltejp mellan den yttre delen på bygeln och den inre delen. Det tog bort det mesta av vindbruset, tråkigt dock att man ska behöva modifiera lurar i denna prisklass med tejp. Köpte mina på Komplett.se 2017-06-29 för 1490 kr

Buildor.se
Dålig
(500+)
P
Proneer
105 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Snabb leverans, snabbt svar från kundtjänst, inga problem.

Intel Core i5 3570K 3,4GHz Socket 1155 Box
Full Star 1
4.8
(48)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Gör det den ska. Släng stockkylaren...

Google Chromecast Audio
Full Star 1
4.3
(76)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt fantastik grej som jag inte fattar att jag inte lagt märke till tidigare trots att jag håller på en del med att ha musikanläggningar i olika rum i lägenheten. Det är helt klart köpläge. Enda minuset är att när man spelar musik t.ex. webspotify på datorn så är det inte gapless om man kör en uppdelad continuous mix. Det är mindre glapp om man streamar från spotify i telefonen dock. Det kommer säkert fixa sig efter framtida uppdateringar. Skulle även kunna bero på spotify/browsern. Uppdatering: Jag har 3 enheter hemma, det funkar alltid utan att problem att koppla upp sig till en enhet eller grupp, men vill man sedan ändra till att spela upp till en annan enhet så står det bara connecting och det händer inget mer. Oklart om det beror på min mobil eller begränsning i CCAn.

APC Back-UPS Pro BR1500G-GR
Full Star 1
4
(2)
5 148 kr
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte en för kanske 3 år sedan som rasade i elektroniken nu. Ett problem med denna modell är att batteriluckan inte håller för batteriets vikt, så att det blir stora sprickor i den under transporten från fabrik. Bytte 2 gånger hos leverantören innan jag fick en som hade så pass lite sprickor att de inte syntes så länge man inte öppnar luckan. Jag har kontaktat Schneider ang. detta. I övrigt bra format och snygg design.

Dynavoice Magic LCR-4 EX
Full Star 1
4.5
(15)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte dessa till köket, helt klart mycket högtalare för pengarna. Känns gediget byggda. Har också tryckt in skumgummi i basporten med bra resultat.

Ljudupplevelser
P
Proneer
105 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Jag hade god förhoppningar om att detta skulle vara en bra butik med tanke alla fina recensioner. Beställde en grej från dem och valde faktura som betalningsmetod. Beställningen gick igenom och jag fick bekräftelsemail, men sen har det varit knäpptyst i snart en månad. har försökt maila och ringa dem så gott som varje dag i flera veckor på olika tider, aldrig något svar. Enl. frisören som är granne med butiken ska de dock ha öppet, men det verkar inte gå att handla saker på distans. Jag har inte fått någon faktura heller, så ingen skada skedd, men det vore trevligt med någon typ av livstecken från dem. Är helt klart beredd att höja betyget bara de hör av sig och ger besked. Uppdatering: nu har de hört av sig och skickat produkten. Uppdatering: produkten mottagen i bra skick samt fick en rabattkod till nästa köp som plåster på såren. Sammanfattning: Om du har tid att vänta så kan det ju vara värt det då de har låga priser på en del saker. Ev. garantiärenden är dock lite oklart. Jag kan nog tänka mig att handla där igen. Uppdatering: Har nu handlat där igen och de skickade produkten samma dag som jag la ordern. Kom fram i bra skick och väl packad. Höjer därför betyget. Alla kan ha en svacka i firman.

Epson EB-U32
Full Star 1
4
(1)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra budget kontorsprojektor, acceptabelt fläktljud osv.

LOOK Bindings Pivot 12
Full Star 1
5
(1)
2 800 kr
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Grymma! Lång flex innan de klickar ur så att man inte tappar skidorna i onödan och gör att man sänka sitt DIN tal. Köpte från sport-conrad i Tyskland.

Logitech M500
Full Star 1
3.1
(20)
327 kr
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har köpt in runt 30-40 st till jobbet och alla har funkat bra i ett par år nu. Bra med frirullning när man ska bläddra igenom ändlösa excelark. Bra även med bakåt/framåt knapp. Känns som en gedigen standardmus för kontor, hur den levererar i spel låter jag vara osagt.