Prisjakt

Proneer

Medlem sen 2008-03-09
105
Bidrag
35
Hjälpsamröster
Samsung WEP200
Full Star 1
4.6
(5)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Så liten så man utan problem kan ha den tillsammas med mobilen (k750i) i tight jeansficka. Ljudet är kanon, både mic och högtalare, går att ha så högt så att även om den andra personen har en iphone eller liknande lur med fabriks-kass mic så hör man vad personen säger utan problem i bullrig miljö. +för smart "laddlåda" som man även kan förvara den i utan nätadapter. Sitter kanon i örat!

Sony MDR-V700DJ Over-ear
Full Star 1
4.8
(26)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Köpte mina i Hongkong 2004 för runt 700kr. har använt dem dagligen sen dess (till vardags och i DJ tjänsten). Mina ser nya ut fortfarande, förutom mikroskopiska sprickor som börjar uppkomma där plasten övergår till fake-skinnet i bygeln, detta är dock inget som syns eller påverkar funktionen. värt att nämna är att jag är extremt pedant när de gäller hantering av mina prylar. + *Rent ljud som passar perfekt för DJ bruk, utan massa "ultra bas" o annat skit man inte vill ha. *Snygga - *Kan göra lite ont att ha på sig för länge (dock inget problem vid DJ bruk), men ska man t.ex. sitta o kolla på tv en hel kväll utan att störa folk, så bör man välja en annan lur. *Ramlar av om man springer eller rör på sig för mkt, men o andra sidan är de ingen "sport" produkt. 9/10 för att den trots allt är gjord i plast som folk verkar ha problem med. (skulle de valt en annan så skulle denna lur hålla för evigt).

WD My Book Essential Edition 2.0 500GB
Full Star 1
4.3
(51)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Köpte min för ca 9 månader sen, rätt nöjd med den. öppnade den idag för o kolla vad de sitter för disk i. Det sitter en WD5000AAVS (greenpower). Läste i ett betyg ovan att den innehåller en fläkt. Min innehåller ingen fläkt. Hade ett j****a mek att få isär den. För att få isär den så tar man iallafall bort de främmre avlånga gummifötterna, under finns hål där man kör in 2 spetsiga föremål och trycker på hakarna. Sen är de bara att slida isär bitarna. +för att den är mkt tystare än min samsung xtend 500gb samt för att de sitter en strömsnål GP disk i. -för att den har så ömtålig finnish pianolack-plasten blir repig bara man tittar på den.

Denon DN-X1500S
Full Star 1
5
(1)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Denna mixer har allt man kan förvänta sig av en mixer i denna prisklassen. egentligen ingenting jag saknar på den förutom digital-coaxial ingång på kanalerna, som skulle vara mkt trevligt eftersom mina Denon 3500 CD spelare har digital ut (och dessa får väl anses vara i samma produktserie) en annan sak som jag inte är helt nöjd med är lur-medhörningen som ger ifrån sig ett lätt rosa brus (inget man hör så fort de spelas musik), vidare så blir inte effekterna i samma takt när man cuar in dem i lurarna som på master utgången. Jag köpte denna mixer och 2st 3500 spelare, vilket såhär i efterhand jag ångrar lite eftersom cd spelaren och mixern har nästan identiska effekter. så om man är ute efter mkt effekter så skulle jag rekomendera att köpa t.ex. pioneers 800 cd spelare till denna.

Behringer Pro Mixer DJX700
Full Star 1
3.8
(4)
P
Proneer
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Bra nybörjar-budgetkopia på Pioneers och Denons dyrare modeller. Något som den här mixern har haft problem med är kanal reglarna som jag upplevt 2 typer av fel med. 1 är att de kan börja dista vid mer än ca 80% de andra är att den under korta perioder sänker volymen på kanaler, vilket kan avhjälpas genom att dra ner till ca 80%. Båda dessa fel har jag varit med om själv på olika enheter, och de har uppkommit efter ungefär ett års användande. (detta beror inte på öl i reglarna) Den blir även mkt varm under, så jag skulle inte rekommendera att lira på den i ett tätt case utan ventilation undertill. och akta dig för att ställa den på ett känsligt bord. Tycker effekterna mest är massa konstiga ekon som jag aldrig lyckats göra nåt kul med. (lirar mest vokal house och lite psy då och då.) sammanfattningsvis så tycker jag endå den är prisvärd även om de kanske inte är en mixer man har i 5 år.(inte ens för hemmabruk) Jag har nu sålt min och köpt en Denon 1500 istället.