Kategorier
Prisjakt

Proneer

Medlem sen 2008-03-09
103
Bidrag
49
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
25 dagar sedan
Inga problem, bara o handla på.
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
4.3
(42)
808 kr
ett år sedan
Riktigt trevlig accesspunkt. Jag är ingen expert på nätverk, men denna var riktigt enkel att installera. Plugga in, ladda hem mjukvaran till datorn, installera, accesspunkten hittas automatiskt, välj autoinställningar, välj wifilösenord och namn, Klart! +för att blåa ljuset går att stänga av - för att man måste installera java
Låskompaniet
Utmärkt
(24)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde 2 hänglås och hade dem i handen dagen efter. Bra packade och billigast på prisjakt. Har inte haft någon personlig kontakt med dem, så ingen aning om hur de hanterar reklamationer osv dock.
Renkforce Bluetooth Music Receiver
3.8
(1)
4 år sedan*
Jag har kollat igenom så gott som hela marknaden efter en blåtandsmottagare som kan koppla till 12v och bilens 3,5 mm auxingång. Det finns en del varianter, men alla andra jag hittat som klarar aptX verkar ha en knapp som man måste trycka på varje gång man ska koppla in telefonen. Denna har ingen knapp, så man kan med gott samvete bygga in den i bilen, t.ex. i handsfacket och så behöver man aldrig röra den mer. Bra kräm i usb uttaget om man vill ladda telefonen (specar 2100 mA i manualen). När det kommer till ljudet så hör jag ingen skillnad på att köra via denna mot att koppla in min Sony Z5 premium direkt till bilen via hörlursutgången. Noteras skall att det kanske hörs skillnad om man har lite finare anläggning i bilen, jag har endast en original BMW business cd. Inte heller hörs något el-brus från t.ex. generatorn, så den verkar vara bra isolerad. Även hög utsignal, kan nog spela något högre från denna än från telefonen. 3,5 mm hane-hane stereokabel medföljer.
*Redigerades 2 år sedan
Google Home
3.8
(35)
845 kr
3 år sedan
Grym! Känns som att den slår Alexa på fingrarna ur alla aspekter, speciellt om man har ett gäng med cc/cca hemma. Enda nackdelen är micken där alexan är bättre på att uppfatta kommandon på mycket längre avstånd.
Neato Robotics Botvac D5 Connected
3.3
(30)
6 999 kr
3 år sedan*
Grym! Städade hela min lägenhet, 2a på 59 kvm på typ en timme och 70% batteri kvar när den var klar. Hade lite problem att uppdatera den innan första användning, men det löste sig efter några försök. Ska dock nämnas att jag inte har några trösklar eller tjocka mattor att tala om. Fick även palla upp soffan med dubbla möbeltassar så den skulle ta sig in under. Trevligt med karta i appen som bekräftar att den hittat överallt. Uppdatering: Det är en hel del recensioner som säger att långt hår är problem. Roboten har nu under flera veckor dammsugit upp långt hår som i viss mån trasslar in sig i borsten, och lite överallt. Jag upplever dock inga problem att få bort allt hår. Jag får heller inte uppfattningen att det hamnar hår i hjullager eller likande som inte går lätt att ta bort. + också för att den går att koppla ihop med HASS och därmed Google home. Helt klart mitt bästa köp 2018. Jag har inte plockat fram gamla dammsugaren sen jag köpte den för 6 månader sen.
*Redigerades 3 år sedan
Braun MultiQuick 7 MQ 725
3
(7)
599 kr
3 år sedan
Grym! Bra med steglös reglering av varvtal. Känns premium.
Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB
3.6
(53)
4 000 kr
3 år sedan
Batteritiden är ungefär hälften av vad jag hade i min 2 år gamla Sony z5 premium. I övrigt är den bra.
Netgear GS105
4.6
(26)
269 kr
3 år sedan
Gör det den ska direkt ur lådan!
Z-Wave.Me RaZberry 2
4
(2)
509 kr
3 år sedan*
Mycket bra add-on till raspberry, jag kör alla mina fibarogrejer via denna + HASS
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1