Kategorier
Prisjakt

starcooler

Medlem sen 2008-01-28
83
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Philips Georg Jensen TAJS30
1.8
(1)
990 kr
3 dagar sedan
300 gram, 4 watt och omfång från 100Hz för tusen kronor(rea!) är inte bra alls! Philips har ballat ur...
Urbanears Lotsen
2.5
(6)
2 år sedan*
hur ful som helst med billig tyg och kanter som är mycket känsliga...den kan låta perfekt men looken från 1974. plus den höga priset året 2019 ger tillbaka en fet nolla! Ljudet: 3/5. Kopplingar är satta på undersidan dessutom. 🥴
*Redigerades 4 dagar sedan
Argon Style
2.3
(1)
898 kr
en månad sedan*
Hundra år gammal BT 4.0, ingen spec på RMS eller dB. Inte köpa grisen i säcken på internet...
*Redigerades 6 dagar sedan
Ultimate Ears UE Megaboom 3
4.1
(8)
1 487 kr
ett år sedan*
Denne JesuKristi-talare med stor kors :D har noll bas i klassen! Megaboom, nej! Boom, kanske. Total miss vs priset...Och då jämför jag med övriga 8 talare på mitt lager på mellan 15 till 40watt Rms. Ue har klara frekvenser men boomar noll.
*Redigerades 17 dagar sedan
Sony SRS-XB32
3
(2)
1 588 kr
ett år sedan*
Först var det Xb30 med mycket bas och svag diskant vid låga volymer, bra knappar. Sedan blev det XB31 med lite burkigt live ljud och bättre diskant och usb-laddnig och fin tyg. Till sist kom denne svage talaren, lite svag i volym, svag i frekvenser och material. Riktig dålig med tanke på priset! Om man får den på rea som jag för 600 då är det ok produkt vs pris, annars 1000kr för denne är överdrivet.
*Redigerades 18 dagar sedan
Harman Kardon Onyx Studio 5
4.2
(14)
1 490 kr
23 dagar sedan*
Harman envisas med samma crap, samma elektronik och styrka. Ny look duger inte, usb laddning?! Nop! Dåligt batteri! Bra ljud har man redan i onyx 4. Nej...efterblivet och dyrt och det gäller onyx 6 också! Nästan ingen framsteg!
*Redigerades 23 dagar sedan
Philips TAPS402
3.5
(2)
599 kr
25 dagar sedan*
Låter högt och bra för sina 16w, bra känslighet! Lyset och kan inte nyttjas om ljudet är av, den slocknar efter ett tag och kan aktiveras med Play men slocknar senare ändå :/ Dåligt. Även klockan går i lägsta läge och den är inte skarp alls som på bilden. Google hör även tyst antop, skrämande! Om man bortser från lyset och klockan så är det superb produkt för 600kr endast! Laddning fungerar fint med orange lyse undertill när tel.läggs på högtalaren.
*Redigerades 24 dagar sedan
LG PK5
3
(1)
1 019 kr
2 år sedan*
Snygg i vitt, halva priset från amazon men det räcker inte...20w men det låter svagt tills den placeras rätt i rummet på max volym. Diskant och mellanreg är lite avtrubbade. I förhållande till andra talare i samma klass så saknas det lite styrka och klarhet i ljudet. Om jag inte hade 10 andra talare i samma storlek skulle jag lägga full pott här men för mig räcker inte PK5 hela vägen. Rolig belysning i alla fall! Clear voice och bass måste nyttjas för att vara lite nöjd och volymen måste vara på 70% för att märka att den faktiskt låter bra. Google knappen svarar med högsta volym, sen sänker den ursprungliga volym på spotify, crap! Lyset gick inte att stänga av med knappen, crap! Appen fungerar bra dock.
*Redigerades 24 dagar sedan
Libratone One Click
3
(3)
557 kr
2 år sedan*
Uppdaterad: Ok bas om den sätts i soffan eller ett hörn, lagom; medan diskant är lite överdriven ibland beroende på musik. I tomma intet/ängen saknas basen helt. Till sist är det ändå balanserad ljud i denne. Volym/batterinivå i knappen syns endast inomhus/mörker. Med tanke på antal rms-watt är Sony xb31 både lite roligare med fet bas men diskanter brister där! One köptes för endast 550kr endast(sista ex). Dessutom är det är inte helt 360° ljud som det står på deras sajt.
*Redigerades 24 dagar sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
OK
3 månader sedan*
Inga svar från kundtjänsten oftast, om man når de så struntar de i förslag och fel på sajten och stök i butiker. De säljer en hel del lullul men inte Sail racing och Peak. Mängder av varor finns inte alls i butiken och kan ej ses/provas.
*Redigerades 3 månader sedan
Sida 1