Prisjakt

Pip

Medlem sen 2007-12-23
21
Bidrag
1
Hjälpsamröster
STIHL RE 130 Plus
Full Star 1
3.8
(6)
4 940 kr
P
Pip
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Stihls produkter är under all kritik. Högtryckstvätten har inte fungerat sedan start. Slår ifrån sig hela tiden. Serviceverkstad åtog sig att laga den 3 gånger 1gång/år, höll den under hela sommarperioden pga hög belastning på verkstaden och vid sista gången jag fick hem den så dog den som vanligt mitt under en tvätt. Serviceverkstaden hänvisade till att det då gått längre än deras reklamationstid och Stihl hänvisar till verkstaden. Här står jag med en tvätt som funkat sämre än vilken valfri tvätt från Kina. Undvik detta märke som pesten. Ni kommer ha mindre problem med vilket annat märke ni än väljer och ni betalar förmodligen mindre för dom också. Synd att man inte kan ge 0 stjärnor och en fet varningstriangel istället. Undvik!

Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD
Full Star 1
4.5
(17)
1 479 kr
P
Pip
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Ta ett annat märke ifall ni inte vill ha hjärnblödning. Dessa grejer kräver en IT-tekniker för installation, uppdatering m.m. Ingenting för en normalbegåvad person som bara vill ha ett fungerande hemmanätverk. Kommer kasta denna och köpa en TP-Link vilket jag borde gjort från början.

Trademax
Bra
(500+)
P
Pip
21 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Köpte en ytterlampa av dom. Billigt och inget som helst strul. Fick även en rabattkod efter avslutat köp, så kommer återkomma för att köpa mer detaljer till mitt hem.. Tummen upp från min sida.

Byggmax
OK
(500+)
P
Pip
21 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Beställde en vägglykta den 18:e fick mejl om att leverans skulle ske 9/3, skrev till dem att makulera ordern men det gick inte för sig för varan var på väg till mig sedan den 19:e. Leverans tid? 2.5veckor för den skulle likväl inte komma hem till mig för ens 9/3. Det säger garanterat detta för att vägra retur och det är så uppenbart för inget postbolag har 2.5 veckors leveranstid inte ens ifall de skulle köra med häst och vagn. Bad då om att få en retursedel. Detta gick inte heller för sig för den skulle jag själv få bekosta, För att summera: Byggmax ljuger om lagersaldo. Byggmax ljuger om att de skickat iväg min vara. Byggmax vägrar makulera min order. Byggmax ber mig bekosta retur på varan när de har gjort alla tänkbara fel man kan tänka sig. Jag kommer aldrig mer i mitt liv handla på Byggmax igen. Sämre butik får man leta efter. Nåväl, de fungerar säkert bra så länge det inte är problem med leverans, retur eller annat som tillhör det normala med butiker. UPPDATERING: Jag fick till slut min order makulerad efter som paketet aldrig verkade komma fram. Efter makuleringen tog det 2-3 dagar sedan fick jag en avi att lyktan kommit till utlämningsstället. Kontaktade Byggmax för att reda ut hur jag skulle göra med returen, jag fick två alternativt. Antingen tog jag varan som "goodwill" eller skulle jag återkomma för information om retur. Jag åkte och hämtade ut min "goodwill" lampa för att sedan se när jag packade upp den att 3 av 5 fönster var trasiga. Aja, det var ändå "gratis". Som avslut vill jag även nämna att en herre från Malmbergs elektriska (lyktföretaget) ringde upp mig och beklagade allt som hänt. Proffsigt gjort och mycket god kundhantering. Vad gäller Byggmax så kommer jag inte handla hos dem online, möjligen i butik men troligen inte om det finns i annan butik i närheten.

Conrad.se
Bra
(500+)
P
Pip
21 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Beställde 3st Hygro/Termometrar. Billiga och snabb frakt. Kommer återkomma

Ney.se
P
Pip
21 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Ägaren verkar inte så kunnig inom TV.

Vanessas Däck
P
Pip
21 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Som föregående skrivit så är hanteringen m.m toppklass, vet inte hur returärenden etc kommer vara så väljer därför att här delge mina upplevelser hittills. Beställde i söndags eftermiddag och fick de levererade på tisdag förmiddag. Priserna på mina Hankook-däck var de bästa på Prisjakt. Bra uppbyggd hemsida med smidiga betalsätt. *Tummen upp*

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
P
Pip
21 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Kunnig personal med flera bra supportalternativ. Väldigt bra priser. Frakt till dörren med DHL. Snabb frakt. Kommer återkomma varenda gång jag behöver något VVS-relaterat då lokala VVS:arna har ett påslag som liknar ocker.

Bugaboo Cameleon 3 (Duo/Kombi)
Full Star 1
3.3
(8)
P
Pip
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

+ Många tillbehör + Swivelhjul + Smidig - Dom punkteringsfria hjulen är under all kritik. Efter någon månad så är de nästan totalt utslitna, billig är de inte heller då de kostar 350kr/st. (Går blandat på grusvägar och i stadsmiljö) - Köpte "vinterhjulen" till vagnen för att råda bot på problemet men då är det inte längre något speciellt med den. - Dyra tillbehör och delar - Kvaliteten överlag tycker jag är under all kritik. Summa: Hade de inte varit för att jag köpt vagnen privat så hade den fått ännu lägre betyg.