Pip

Medlem sen 2007-12-23
19
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Trademax
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpte en ytterlampa av dom. Billigt och inget som helst strul. Fick även en rabattkod efter avslutat köp, så kommer återkomma för att köpa mer detaljer till mitt hem.. Tummen upp från min sida.

Byggmax
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Beställde en vägglykta den 18:e fick mejl om att leverans skulle ske 9/3, skrev till dem att makulera ordern men det gick inte för sig för varan var på väg till mig sedan den 19:e. Leverans tid? 2.5veckor för den skulle likväl inte komma hem till mig för ens 9/3. Det säger garanterat detta för att vägra retur och det är så uppenbart för inget postbolag har 2.5 veckors leveranstid inte ens ifall de skulle köra med häst och vagn. Bad då om att få en retursedel. Detta gick inte heller för sig för den skulle jag själv få bekosta, För att summera: Byggmax ljuger om lagersaldo. Byggmax ljuger om att de skickat iväg min vara. Byggmax vägrar makulera min order. Byggmax ber mig bekosta retur på varan när de har gjort alla tänkbara fel man kan tänka sig. Jag kommer aldrig mer i mitt liv handla på Byggmax igen. Sämre butik får man leta efter. Nåväl, de fungerar säkert bra så länge det inte är problem med leverans, retur eller annat som tillhör det normala med butiker. UPPDATERING: Jag fick till slut min order makulerad efter som paketet aldrig verkade komma fram. Efter makuleringen tog det 2-3 dagar sedan fick jag en avi att lyktan kommit till utlämningsstället. Kontaktade Byggmax för att reda ut hur jag skulle göra med returen, jag fick två alternativt. Antingen tog jag varan som "goodwill" eller skulle jag återkomma för information om retur. Jag åkte och hämtade ut min "goodwill" lampa för att sedan se när jag packade upp den att 3 av 5 fönster var trasiga. Aja, det var ändå "gratis". Som avslut vill jag även nämna att en herre från Malmbergs elektriska (lyktföretaget) ringde upp mig och beklagade allt som hänt. Proffsigt gjort och mycket god kundhantering. Vad gäller Byggmax så kommer jag inte handla hos dem online, möjligen i butik men troligen inte om det finns i annan butik i närheten.

Conrad.se
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Beställde 3st Hygro/Termometrar. Billiga och snabb frakt. Kommer återkomma

Ney.se
0
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Ägaren verkar inte så kunnig inom TV.

Vanessas Däck
0
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Som föregående skrivit så är hanteringen m.m toppklass, vet inte hur returärenden etc kommer vara så väljer därför att här delge mina upplevelser hittills. Beställde i söndags eftermiddag och fick de levererade på tisdag förmiddag. Priserna på mina Hankook-däck var de bästa på Prisjakt. Bra uppbyggd hemsida med smidiga betalsätt. *Tummen upp*

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Kunnig personal med flera bra supportalternativ. Väldigt bra priser. Frakt till dörren med DHL. Snabb frakt. Kommer återkomma varenda gång jag behöver något VVS-relaterat då lokala VVS:arna har ett påslag som liknar ocker.

Bugaboo Cameleon 3 (Duo/Kombi)
Full Star 1
2.9
(8)
8 699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

+ Många tillbehör + Swivelhjul + Smidig - Dom punkteringsfria hjulen är under all kritik. Efter någon månad så är de nästan totalt utslitna, billig är de inte heller då de kostar 350kr/st. (Går blandat på grusvägar och i stadsmiljö) - Köpte "vinterhjulen" till vagnen för att råda bot på problemet men då är det inte längre något speciellt med den. - Dyra tillbehör och delar - Kvaliteten överlag tycker jag är under all kritik. Summa: Hade de inte varit för att jag köpt vagnen privat så hade den fått ännu lägre betyg.

WD Scorpio Blue WD5000BEVT 8MB 500GB
Full Star 1
3.6
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jaag och brosan har denna i våra PS3:or och det funkar bra...

Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 250GB
Full Star 1
4.6
(78)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har nu efter en tid bytt upp mig från 40gb:aren till denna och jag måste säga att jag är ruggigt nöjd. Väldigt stilren och gillar faktiskt dom fysiska knapparna på denna bättre en touchen som fanns på 40gb. Gratis online, bluetooth, Magnifika spel så som MAG, Uncharted och Killzone. Kan inte annat än ge full pott då jag inte hittat något jag stört mig på.