Prisjakt

shsh

Medlem sen 2007-12-15
12
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Lindarn Webshop
s
shsh
12 omdömen
Utmärktett år sedan

Wow fantastisk snabb leverans, samt bra kommunikation. Madelaine meddelade att de hade fullt upp att göra, men skulle göra sitt bästa för att få iväg gräsklipparen så jag hade den till helgen. På torsdagen levererades den två dagar efter beställning. En kram till Madelaine :) Rekommenderar verkligen detta företag, bästa priserna och klanderfri service.

Inky
Utmärkt
(500+)
s
shsh
12 omdömen
Utmärktett år sedan

Snabb leverans produkten var helt enligt beskrivningen. En ouppackad original toner. Till skillnad mot DIRCOPY vilka skickade en öppnad origilaförpackning där en omplastad toner låg, fabrikat kunde ej verifieras av mig. Så skall man väga för eller emot en leverantör är mitt val fortsatt lätt. Klart nöjd med Inky, smidig och problemfri leverantör.

Dia Copy
Utmärkt
(94)
s
shsh
12 omdömen
Uselett år sedan

Mina omdömen brukar mest vara positiva, men detta omdöme är tyvärr inte det. Beställde en original HP toner från Dia Copy Det levererades en toner i originalkartong vilken var öppnad och åter försluten med tejp (tandade förslutnings remsan var borta) När jag sedan såg innehållet förstod jag direkt att denna toner hade varit uppackad. Den svarta original plast inpackningen runt tonern var utbytt till en genomskinlig bubbelplast. Vilken ej bröts av mig, så jag kan inte anklaga Dia Copy för att packa in en tonerkopia i en original förpackning. Men.. Innan jag kunde tänka mig att bryta deras egna omslutande bubbelplast emballage, erbjöd jag mig att acceptera produkten mot en rabatt på 20% , givetvis om det efter kontroll varit en original toner. Detta bud mottogs ej, Dia Copy erbjöd dock en rabatt på 10% Att Dia Copy får två stjärnor är för att de kontrollerade om de hade någon obruten förpackning (vilket de inte hade) samt att de sände en retursedel direkt. De erbjöd även alternativet en tonerkopia vilken var billigare. Det handlade dock inte om det för mig. Jag hade köpte en original toner till fullt pris, hade jag velat ha ett lägre pris då hade jag beställt en kopia direkt. Men betala fullt pris för en uppackad produkt som sedan återslutits med bubbelplast. är för mig otänkbart. Även om man påstår att ”remsan sitter kvar” så kan man inte veta vad denna toner varit utsatt för. Allt detta är lite märkligt när man läser deras egna retur policy ” måste även produkten vara i oanvänt skick, i obruten, oskadad originalförpackning” Sedan skickar de själva nya produkter i bruten originalförpackning till kund.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360
Full Star 1
4.5
(11)
398 kr
s
shsh
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bytte ut mina D-Link mot Xiaomi Mi Home Security Camera 360 Dessa är mycket billigare än mina gamla D-Link, men wow vilket lyft. Bildkvaliteten klart bättre även om det inte är i proffsklass så är den mycket bra, spec mörker, nu ser man klart och i färg. App är kanon, kameran kan ställas in så den spelar in vid rörelser, Vilket fungerar helt perfekt, den missar INGET. Eller hela tiden den enl schema är igång. microsd kort är ett måste, men det behöver inte vara större än 32GB ca 50kr Under 3 dygn med många inspelningar har det behövts 1Gb Det är även molnlagring vid dessa inspelningar, skall vara 7 dygn, inget jag bryr mig om eftersom lagring på NAS eller server fungerar klockrent med. Finns även en Windows app som ser riktigt proffsig ut, för dem som vill hålla koll med dator med. Fördelar för mig. Denna kameran missar inget, tidigare spelade jag in hela tiden, behövs inte nu = minskad belastning på nätet. Kamera riktad mot parkering, klart bättre mörkerseende än tidigare. Motorstyrning som fungerar kanon på en så billig kamera, Pris möjliggör att man kan ha många...... Nackdel för mig Eftersom det är motorstyrning så skulle jag klarat mig med mindre wide det är lite för mycket fisheye effekt. Men det kan jag leva med. Konklusion Med tanke på pris och funktion, full pott. Bildkvaliteten är klart bättre än man kan förvänta sig, men långt ifrån proffs nivå, därav inte full pott här.

Tvexperten.com
Bra
(108)
s
shsh
12 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Räkna med MINST en månad innan leverans. (42 dagar) Fick besked vid beställning att det kunde ta upp till 2 veckor pga black Friday, vid telefonsamtal samma dag. Det kan man acceptera, men efter mer än två veckor får man reda på att de inte hade någon TV över huvud taget hemma trots att det visade vid beställning att de hade den hemma ! Har man inte apparaterna hemma skall man inte annonsera att man har det! Efter 3 veckor så har inte min TV anlänt till Sverige ens, TV:n som de vid beställning skulle ha hemma ! Kunde jag satt minus i omdöme hade de fått -5 av mig ! 30/12 Trots flera påringningar med löfte om att de har sänt produkten till Bring så har de inte fått in den än ! ***** 42 dagar efter beställning har leverans skett.***** Priset var och är fortfarande det lägsta jag sett. Hade TVexperten direkt meddelat att leverans skulle ske efter 1½ månad hade det varit helt OK eftersom priset var/är oslagbart lågt. Men de ständiga lögnaktiga leveransbeskeden gör att tidigare omdöme kvarstår. Hade de varit ärliga och sakliga från början hade de fått 5 stjärnor, har inga problem med att vänta om man vet det från början ! @TVexperten ta lärdom, samtliga är irriterade över leveranstiden. INGEN klagar på era priser. Är ni osäkra på leverans, ta i och sätt ett extra sent datum motivera det med att ni ligger lågt i pris. Sker leveransen innan kommer ingen att klaga på det :) *************************** @tvexperten Svar på 2020-01-23 Mikael, vd tvexperten.com copy and paste svar, ser illa ut ! Nu var det inte som så att jag beställde på Black Friday ! Beställde INTE från CDON i heller ! Jag beställde direkt från er innan Black Friday. Då hade ni den hemma på lager, påstod ni vid samtal samma dag ? Att ni sedan vid flera tillfällen ljög om att den var sänd till Bring istället för att informera om det faktiska läget är illa. Så gör man inte mot sina kunder. Ang avboka beställning, så var jag inte sugen på det när Black friday var över och övriga åter hade normala priser. Fortfarande ångrar jag inte att jag lade beställniinge hos er. Men er kommunikation gällande leverans är en skandal. Ljug inte för kunderna fortsättningsvis. ***************************

Fyndiq
Dålig
(500+)
s
shsh
12 omdömen
Usel6 år sedan

Varför skall man handla från ett brevlådeföretag som inte har några artiklar alls ?? Det förmedlar bara köp från andra företag! Beställde minne från dem, fick ett ersättnings minne samma storlek, leverantören var 24IT. Vid kontroll var det minnet billigare på fyndig och ännu billigare på 24IT. Jag behövde minnnet accepterade bytet. Vile dock inte betala det högre pris det minnet jag hade beställt och blivit fakturerad . Detta påtalade jag ca 6ggr tillfyndig. Kontaktade även 24IT, vilka sänt minnet till mig, Men de hänvisade direkt till fyndig!? Fyndig å sin sida meddelade att jag skulle skicka tillbaka minnet. Herre jisses hur svårt skulle de vara att fakturera mig för det jag hade fått och accepterat . Nä trots upprepade uppmaningar , jag villle behålla minnnet men inte bli felaktigt fakturerad. Åter igen handla inte av fyndig, sök upp en RIKTIG leverantör, för fyndig gör detsamma och debiterar bara mer. Det är deras företagsidé . Får ni problem med artiklarna skylller de bara på varandra, en fakturerar en annan levererar. Ja, det är inte svårt att inse att det kan bli problem om man inte är nöjd. Fyndig kommer säkerligen besvara, med något dumt svar. Faktum kvarstår ni har inte lyssnat på kunden, ni har inte haft någon förståelse Trots att jag minst 6ggr har varit kontakt med er. Uselt, kommer aldrig handla av er igen. Betalade till slut för den dyrare artikeln som inte var levererad. För att slippa ha med detta företag att göra, vidare. Samtliga mina andra omdömen har bara varit possitva, så jag är ingen gnällig person. Iof har samtliga andra fakturerat för det de har levererat. Något fyndig inte är förmögna att göra, skamligt.

Reference Audio
Utmärkt
(500+)
s
shsh
12 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Wov här har ni ett företag som man inte blir besviken av när man handlar hos dem. Beställde en Velodyne spl 1200 ultra ett demo ex till ett enl mig bra pris. Vid frågor ang skick mm, svarade Erik vänligt på samtliga. Jag kände mig trygg i köpet. Subban anlände dagen efter beställning och som utlovat inte ett märke i den, mycket fint skick. Tyvärr så gick den inte igång, vilket fick mig att ringa Erik på Reference Audio. Han rekommenderade byte av säkringen, vilken var bränd, vilket dock ej hjälpte. Dagen efter meddelade Erik att de sände ett helt nytt exemplar till mig för samma pris även den anlände dagen efter. Så nu har jag fått en sprillans ny Velodyne till ett pris som ingen annan kommer i närheten av, iaf inte för ett nytt exemplar. Lite strul och en besvikelse vändes tack vare Erik och Reference Audio till en stor glädje. Detta företag kan man bara rekommendera till 100% /Bosse

Ljudshopen
s
shsh
12 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Jens Dittrich, Tomas Wikström och Rickard Bystedt är seriösa kunniga och håller vad de lovar. Sammarbetsvilliga och gjorde allt för att jag skulle få min vara på snabbast möjliga vis. Rekomenderas starkt.