Kategorier
Prisjakt
Topplista

Bästa sheet mask

Köpråd från Prisjakt Experter

Om du inte hört talas om sheet masks (eller arkmasker som det också kallas) innan, ja, då har du VERKLIGEN missat något! Det är alltså en formklippt duk och engångsmask som är fullproppad med koncentrerat serum. Du lägger masken på ansiktet och låter den verka för att sedan plocka av den utan att skölja ansiktet efteråt - det är skönt att slippa eftersom det oftast innebär kladd och stänk, men det tar också tid och är extremt tråkigt. Serumet som blir över masserar du in i huden, och det tycker jag är det bästa med sheet masks. På bilden har jag på mig en arkmask från Acasia, den har en grym passform som ingen annan arkmask jag provat hittills har varit i närheten utav.

Dessa arkmasker är också perfekta när man ute och reser. De tar minimalt med plats och eftersom de är engångsmasker slänger man dem bara efter användning. Otroligt smidigt enligt mitt tycke! Vad för typ av serum och vilka ingredienser du ska leta efter beror på vilket resultat du vill ha, och här listar jag fyra favoriter med olika egenskaper.

1. Acasia Skincare Lift Me Up Sheet Mask 1st

PASSFORM och LYSTERN!
Dyr

Den här arkmasken har vunnit pris i Daisy Beauty awards 2018 och har även utsetts till bäst i test av tidningen Amelia.

När man river upp förpackningen slås man av den underbara doften och då vet man att det är lyx på gång!

Till skillnad från andra masker har Lift Me Up en annan passform. Den har nämligen öglor som du fäster bakom örat vilket inte bara gör att masken sitter på plats utan även att den täcker hela hakan, något många andra masker inte gör. Detta gör att du upplever ett lyft! Kanske därav namnet, Lift me up? Den sitter verkligen som en smäck.

Masken är preppad med kollagenserum och E-vitamin vilket ger bättre elasticitet, spänst och lyster till huden. Med vissa exemplar kan det vara lite bökigt att få upp förpackningen.

Lift Me Up är verkligen perfekt att använda om du t.ex. ska iväg på något festligt och vill få de bästa förutsättningarna för en bra bas innan makeup, eller bara för att få extra fin hy och ett riktigt glow!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Acasia Skincare Lift Me Up Sheet Mask 1st
Acasia Skincare Lift Me Up Sheet Mask 1st
94 kr

2. Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask 1st

PASSFORM och bra resultat!
Dyr

Den här har precis samma passform som Lift Me Up, vilket jag älskar. Det finns ingen annan mask som har så klockren passform som de från Acasia.

Start Me Up ger verkligen resultat efter bara en användning och det är för att den inte bara innehåller aktivt kol utan även retinol. Den är alltså både rengörande, ger dig lyster och passar när du behöver en uppstramande effekt. Den är också bra för dig som vill minska linjer eller jämna ut hudtonen.

Jag gillar designen på båda Acasias arkmasker, allt är stilrent stilrent och snyggt, men även denna kan vara svår att öppna då den har likadan förpackning som nummer 1 på topplistan.

Masken är helsvart och eftersom det är en kolmask så trodde jag den skulle lukta lite unket, men icke.

Acasia levererar!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask 1st
Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask 1st
94 kr

3. Powerlite MASQ+ Bubble & Cleansing Foam Sheet Mask 1st

Prisvärd
Hålen för ögonen kunde varit större

Den här är såå härlig, jag förälskade mig i den direkt från första gången jag provade den! Sedan dess har jag köpt den många gånger och rekommenderat den till många.

Den har ett bra pris vilket gör den perfekt att ge bort i present, kanske i ett litet kit med olika spa-produkter.

Man ser för rolig ut i den, men det är så mysigt när man hör hur det knastrar och sprakar av bubblet och man känner hur det kryper lite på huden. Bara det tycker jag ger en lugnande effekt.

Passformen är helt ok, den sitter på plats men man får vara lite snabb med att få på masken då den aktiveras så fort du öppnar påsen. Se till att få den bra runt ögonen innan du fixar resten av ansiktet, annars är det lätt att du får bubblet i ögonen och det svider lite kan jag säga. Lite snits behöver man :)

Man känner verkligen att den här masken rengör på djupet men även att den lugnar huden, och det med hjälp av ingredienser som allantoin. MASQ+ Bubble & Cleansing passar dig med normal hy.

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Powerlite MASQ+ Bubble & Cleansing Foam Sheet Mask 1st
Powerlite MASQ+ Bubble & Cleansing Foam Sheet Mask 1st
69 kr

4. Oh K! 3-Step Anti Pollution Marine Algae Face Sheet Mask 21ml

Otroligt återfuktat resultat
Kan ta tid att sjunka in

Den här masken är lite annorlunda från de andra på listan. Här på plats nummer fyra klättrar nämligen lite koreansk hudvård in.

Detta är en trestegsprocess där man först rengör ansiktet för att sedan följa upp med en arkmask och slutligen avsluta med ett serum.

Rengöringen doftar fräscht och man känner sig väldigt ren efteråt. Masken fäster riktigt bra på huden med sitt tunna ark som verkligen är indränkt med serum. Det finns t.o.m. mycket kvar efter som jag brukar smörja in på dekolletaget. Även denna doftar otroligt fräscht, men absolut inte för starkt.

Resultatet blir en intensiv återfuktning och ett riktigt bra glow, tack vare kombinerade ingredienser som HA, marina växter och Vitamin B3.

Den här masken passar dig som för tillfället är en riktig torris, annars kan den nog bli för "blöt". Ju torrare du är desto fortare sjunker allt in i huden. Så har du bråttom iväg och också ska fixa sminket snabbt, välj inte denna.

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Oh K! 3-Step Anti Pollution Marine Algae Face Sheet Mask 21ml
Oh K! 3-Step Anti Pollution Marine Algae Face Sheet Mask 21ml
98 kr