Kategorier
Prisjakt
Topplista

Bästa duschtvål

Köpråd från Prisjakt Experter

Har du som jag (tidigare) tänkt att kroppstvål inte spelar någon roll? Men det gör det definitivt! En bra kroppstvål men även en sämre kroppstvål kan göra mycket. Har man t.ex. vintertorra ben som bara skriker efter fukt bör man se upp så att ens duschtvål inte torkar ut dem ännu mer - för det kan vissa produkter göra. Tidigare brydde jag mig inte så värst mycket men sedan jag började prova annat och märkte en skillnad så har jag blivit bra mycket mer kräsen. Dessutom vet jag att en bra kroppstvål kan innebära att jag slipper smörja mig med kräm dagen efter. Säg emot mig om jag har fel, men det finns ju inget som är tråkigare än det 😁

1. Treaclemoon Bath & Shower Gel 500ml

DOFTEN, finns som reseförpackning
Saknar pump

Denna underbara kroppstvål är en klar favorit, och det har den varit från första stund jag provade den, alltså i flera år!

På bilden ser du doften Rasberry Kiss men den som jag vill tipsa om är One Ginger Morning 🧡 Den har frisk doft som jag älskar och den löddrar bra, precis som jag vill ha det. Jag kan nästan längta efter en dusch bara för att få känna doften...

Den finns också i liten flaska, som jag många gånger köpt för att ge bort i presentkit och det har alltid blivit uppskattat. Jag har även en liten hemma som jag brukar fylla på när jag ska åka iväg.

Den är populär och tar ofta slut, så att beställa i tid är ett måste (och självklart kör jag då på två).Doften är magisk och jag älskar att den finns i en liten förpackning. Hade dock gärna sett en med pump dock…

Jag upplever att den är mjukgörande och att man känner sig snäppet piggare efter användning, något jag tror kan bero på doften av ingefäran som sprider sig i badrummet!

En lite lyxigare tvål till ett riktigt bra pris.

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Treaclemoon Bath & Shower Gel 500ml
Treaclemoon Bath & Shower Gel 500ml
69 kr

2. Eucerin pH5 Shower Oil 400ml

Man slipper smörja sig efter dusch
Inte den charmigaste doften

Jag har använt den här flitigt sedan jag provade den för första gången och den har förändrat mycket för mig som tidigare var en torris.

Tre pump räcker gott och väl till hela kroppen och man slipper att smörja benen efter då den återfuktar så bra. Man känner sig otroligt återfuktad efteråt utan att känna sig oljig.

Själva produkten och utseendet i sig känns inte så lyxigt men att den har en pump, det älskar jag. Doften vet jag inte riktigt vad jag tycker om, den funkar men är absolut inget jag skulle längta till.

Den löddrar inte lika mycket som en vanlig kroppstvål vilket jag förstår då den har en mer oljig formula. Men med resultatet den ger så gör det ingenting.

Perfekt duschtvål för för dig med vintertorra (eller bara allmänt torra) ben!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Eucerin pH5 Shower Oil 400ml
Eucerin pH5 Shower Oil 400ml
75 kr

3. Family Fresh Shower Cream 500ml

Doften och de billiga priset!
Inte så återfuktande

Det här är en riktig klassiker och budgetfavorit.

Doften jag främst vill tipsa om är Soft Rain som har en otroligt härlig vårdoft. Den gör det den ska men inte så mycket mer, men för det här priset kan man inte klaga. Köper man en enlitersförpackning får man dessutom en pump, och det fortfarande till ett otroligt lågt pris.

Man blir såklart ren men en återfuktande kräm efter duschen kan behövas om du är en torris. Jag har provat andra dofter men det slutar alltid med att jag köper samma doft, Spring Rain. Jag ser alltid till att ha en förpackning hemma. Förpackningen känns dock lite billig, men som sagt - för detta priset spelar det ingen roll.

För dig som inte vill lägga mer pengar än nödvändigt på en duschcreme, och inte behöver massa specifika egenskaper, då kan jag verkligen rekommendera denna väldoftande budgetprodukt.

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Family Fresh Shower Cream 500ml
Family Fresh Shower Cream 500ml
17 kr

4. Grenna Solid Hand Soap

Tvålkonstverk, fin inredningsdetalj
Tar lite mer tid, svår att få tag i

Lyxens lyx! Den här fasta, populära tvålen ser ut som konst. Man blir riktigt stolt av att ha den i sitt badrum, vilket mönster och vilken doft!

Då det är en fast tvål kan det ta ett tag innan man får in en teknik som funkar men doften av polka som sprids går inte att beskriva. Det har hänt att jag duschat två gången för att jag inte får nog. Jag älskar polkagris!

Den håller väldigt länge vilket är ett stort plus. Det är också en fin present att ge bort men jag tycker såklart man bör unna sig själv en också.

Det finns många olika dofter och utseenden att välja mellan och jag vill framförallt tipsa om Grapefrukt Bellini, Lemon, Fresh Cotton, De Luxe, Green Apple och Spa.

Den här tvålen är handgjord i Gränna vilket jag älskar. Den kan vara svår att hitta men det finns en lista på återförsäljare hos Grevinnans Rums egna hemsida. Den kostar lite men jag tycker inte den är dyr med tanke på vad man får, ett konstverk som dessutom är en otroligt bra produkt.

Har jag bråttom i duschen väljer jag dock en annan då det kan ta lite tid att tvåla in sig. Men vill du ha en bra anledning för en längre dusch då är denna mer än en bra anledning.

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Grenna Solid Hand Soap
Grenna Solid Hand Soap
139 kr