Prisjakt

Prisjakts superkunniga experter testar och tipsar så du kan fatta bättre köpbeslut. Alla experter är oberoende. Läs mer.

Topplista: Bästa organizern

29 november 2023

Organizern är ett otroligt bra tillbehör, speciellt när de första månaderna passerat och man tar mer promenader. Då vill man kunna nå nappen lite snabbare, eller så vill man slippa packa en hel skötväska om man bara ska gå en promenad till centrum för att handla lite. Såklart vill man också ha någonstans att ställa promenad-termosen! Det ska vara så praktiskt som möjligt, och det är också vad jag utgått från när jag rankat produkterna i topplistan.

1. Storksak Stroller Organiser Luxe

Rymlig, vattenavstötande, tålig

Finns inte i så många färger

Storksak har tänkt igenom varenda liten söm på denna organizer. Snygg? Ja! Praktisk? Ja! Vattenavstötande tyg? Ja!

Här möter kvalité praktisk och rymlig förvaring. Det finns plats för två nappflaskor/smala termosar i sidofacken. Det finns även två mindre fack under locket, samt en liten framficka med dragkedja som rymmer din smartphone.

Här ryms det viktigaste: blöjor, ett ombyte, dregglisar, napp(ar), napphållare, skötdyna, salva, ett par klämmisar, våtservetter och någon sked.

Så fort mitt barn blev runt 6-8 månader skippade jag skötväskan helt och hållet, istället kunde jag packa organizern och klara mig bra. Jag hade då en snarlik organizer som denna, från samma märke.

Den är universell och passar de flesta barnvagnarna. Den har också två stora fördelar som är ganska ovanliga bland organizers: vattenavstötande scubatyg som håller dina saker torra och ett heltäckande lock.

Rätt val för dig som letar efter en praktisk, rymlig, vattenavstötande och snygg organizer.


2. Emmaljunga Organiser De Luxe

Många olika färger!

Något dyrare alternativ

En självklar organizer till din Emmaljunga vagn!

Emmaljunga Organiser De Luxe kommer i många olika färger så du kan välja din favoritfärg eller matcha den med vagnens färger. Dessutom passar den perfekt i storlek med din vagn.

Organizern har en maxbelastning på 2 kg så du har gott om utrymme både för vattenflaska och lite andra grejer som man vill ha med sig, både till sig själv och barnet.

Organizern går även att kombineras med Emmaljungas egna skötväskor och fästas på deras NXT90 modell.

Har du en annan vagn än en från Emmaljunga och undrar om den passar? Det gör den, så länge handtaget inte har ett annat mått än de vanligaste singelvagnarna. Organizern ska vara universal men är skapt för att passa perfekt på just Emmaljungas egna barnvagnar.


4. Tinéo Organizer

Tinéo Organizer
Adlibris

120 kr

Kids One Store

329 kr

Bra förvaring för liten peng

Locket täcker inte hela facket

Tinéo organizer må se liten ut, men den har massa små fack så du kan organisera allt du behöver ha med dig. Den är prisvärd, har bra förvaring och kan fästas på de flesta barnvagnar och sulkys.

Mittenfacket består av tre olika utrymmen med gott med plats för en flaska, vällingdoserare och en extra dregglis eller favoritleksaken. Det finns ett litet lock som täcker mittenpartiet.

På baksidan finns en nätpåse som du kan vika ut när du behöver extra utrymme. Det som ploppar upp i mitt huvud är att den skulle passa perfekt för en kladdig haklapp eller en leksak man vill att barnet ska titta på.

Jag rekommenderar denna till dig som är ute efter en mindre organizer till en mindre barnvagn, kanske en resevagn.


5. Lässig Casual Buggy Organizer Bag

Matchande serie, bra förvaring

Finns bara i en färg

Den här organizern har en perfekt storlek för dig som önskar utrymme för det väsentliga men ändå inte vill bära med dig skötväskan. Det är praktiskt när du t.ex. planerar att ta en långpromenad eller handla mat, och du föredrar att spara plats i varukorgen för matkassar istället för skötväskan.

Lässig Casual Buggy Organizer Bag har även en ytterficka, vilket är smidigt om du snabbt vill plocka fram något, som en plånbok eller en napp.

Den kommer med spänne så att du kan fästa den på barnvagnshandtaget men även en kortare axelrem.

Det finns matchande tillbehör så som en vikbar skötdyna om du vill ha en komplett serie.

En snygg och smidig organizer med bra förvaring!


Under flera år nu har barns säkerhet intresserat mig stort! Frågar du mina vänner (oavsett om de har barn eller inte) säger de att jag är en bilstolsnörd. Jag har tidigare jobbat i många år inom handel och då kunnat få regelbunden uppdaterad utbildning från bilstolsleverantörer och även NTF-certifiering inom säkerhet i bil. Jag gillar små detaljer som gör stor skillnad och därför skriver jag också om andra kategorier inom barnprodukter.

Är du vår nya expert?

Det här innehållet är skapat av Prisjakts experter. Just nu söker vi fler kunniga personer som vill tipsa om bra produkter.

Läs mer
Annons
Annons