Prisjakt
Annons

Orcs & Elves (DS)

Orcs & Elves (DS)

Genre: Barn, Äventyr, RPG, Fantasy, Musik, Antal spelare: 1 spelare, Rek. åldersgräns: 12 år
Jämför

Orcs & Elves (DS)

Jämför

Produktinformation

Grafik (6/10): Typiskt oldschool-rpg från dagarna med Drakar och Demoner. Även om grafiken putsats upp lite från mobilversionen känns den lite för simpel för DS-plattformen som ändå klarar bra mycket bättre än detta.
Spelkänsla (7/10): Svårt att bedöma då spelet inte försöker vara särskilt djupt när det gäller spelstilen. Det är ett turbaserat rollspelsäventyr av den gamla skolan. Du kommer att få ett par timmars mysigt äventyrande, men frågan är om det är värt fullpris?
Varaktighet (7/10): Helt ok längd för den här typen av spel på en mobil plattform, men runt åtta timmar för ett äventyr till Nintendo DS känns lite snålt. Återigen, det är mysigt men frågan är om det är värt ett fullpris?
Slutsats (7/10): Trots att spelet inte är särskilt långt och att det kan bli aningens repetitivt efter ett tag så är det en mysig återgång till papper- och penna-äventyren som vi spelade för tjugo år sedan. Versionen för mobiltelefoner känns mer prisvärd, men om du är sugen på ett klassiskt hack n slash-äventyr ger dig Orcs and Elves DS ett härligt retroäventyr.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Barn, Äventyr, RPG, Fantasy, Musik
Antal spelare
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons