Philips SHP2500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (139)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.97)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Prisvärda hörlurar med lång kabel, volymkontroll och balanserat ljud!

  Philips SHP2500 TV-hörlurar erbjuder komfort, bra ljud, lång kabel och snygg design till ett oslagbart pris! Köp dessa om du vill investera i ett par hörlurar som går att kolla på teve med!

  Från början så tyckte jag att plastbygeln var för stel och att hörlurarna pressade obekvämt hård mot huvudet, men detta löste jag med att låta hörlurarna sitta på ett brett föremål så att bygeln skulle mjukna upp ordentligt. Detta löste helt problemet och nu sitter de mjukt och bekvämt på huvudet utan att de pressar alltför hård.

  Vill också säga att hörlursmuffarna är otroligt mjuka. Jag tycker själv de inte är särskilt brusreducerande, eftersom de är gjorda i tyg. Skulle de vara gjorda i läder så skulle muffarna ha ett bättre tryck över öronen vilket gör att de stänger ute bakgrundsljud. Men detta är inget problem eftersom på kvällen och natten så hörs nästan ingenting.

  Ljudet var överasskande. De 40mm stora elementen levererar bra balans mellan bas och diskant. Dock kan ljudet vara lite väl svagt, menas med att det inte kan spela särskilt högt.

  Slutsats:

  +Lång kabel på 6m!
  +Välbalanserat ljud
  +Väldigt bekväma (efter justering)
  +Mycket prisvärda!
  +Volymkontroll på kabeln

  Jag rekommenderar denna produkt till 100% sett till det låga priset för den som vill kolla på TV med ett par bekväma hörlurar som inte kostar skjortan!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  + Billiga, ok ljud sett till pris.
  - Öronkuddarna trycker hårt på skallen, bygeln över likaså. Efter 30-60 minuter får jag huvudvärk. Detta tryck avtar efter användning då de slits i plasten när man sätter på och av dem.., men de är hemska till en början (6-12mån)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Under 5-6 år har jag haft 2 stycken. Superbra hörlurar för ett mycket lågt pris. Håller absolut med tidigare skribenter - de bästa hörlurarna i prisklassen.
  Tänker du köpa hörlurar för 50 kr? Tänk på dessa - en hundring mer, men Philips hörlurar kommer att verkligen hålla i flera år och man får mycket bättre ljudkvalitet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiska lurar för sitt pris - presterar utan några som helst problem i klass med 5-600-kronorslurar! Har haft 3st par under det senaste decenniet, det man kan slita ut är kablaget, med tanke på att anslutningskabeln är lång och relativt tunn. (Därav inte full pott, annars är det här ett av de bästa kapen man kan göra.)

  Jag själv finner dem rätt bekväma att ha på sig även längre stunder, och ljudet är fullgott - om jag skulle anmärka på något är det att diskanten inte är superklar. Fortfarande långt mycket bättre än så gott som alla andra lurar i samma prisklass (prövat alternativ från Sennheiser, Sony och diverse budgetmärken (som Deltaco och Cosonic)), kritiken skulle kanske vara befogad om lurarna hade legat i en prisklass över 5-600kr, men absolut inte när de kostar det de gör.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Köpte dessa lurar för att kunna titta på TV med normalhög volym när sambon sover. Jag ville ha ett par med lång sladd och betalade under 149 kr för dessa. Jag är nöjd!

  Sladden är tom för lång, men jag har virat nära kontakten så jag slipper ha 4 extra meter ligga på golvet. Stort plus för volymkontroll på sladden plus clip på kontrollen.

  Ljudet är bra och klart. Men hur sitter lurarna då? Jo, ganska bra.
  1. Man kan anpassa storleken efter huvudet- jag använder den minsta storleken. Men varje gång man tar av sig lurarna så "åker de upp lite" och man får skjuta igen dem.
  2. Har man örhängen är de inte sköna alls. De trycker in piggarna i huden, så ska man titta på TV en längre stund är det bäst att ta bort örhängena.

  Rekommenderas? Ja! Till detta pris är lurarna ett kap!
 • Bra
  4 år sedan
  har dom sitter i tvn,så kanske är tvn det är fel på vad vet jag,
  men OJ vad bas det är.
  dvs bas och nästan ingen diskant.
  bas.
  låg.dov.bas.

  men den lååååååånga sladden är ett plus.
  och dom är billiga.
  så ... det finns både bra och dåliga sidor med dom här.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Löjligt bra lur för 129:-.

  Ljudet är verkligen tillräckligt högt såvida du inte vill ha hörselskador. Lyssnar i regel på ca 50% volym på luren och det är lagom.

  Basen är bra, noterbart bättre än SHP2000.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Varken bra eller dåliga, klart värda sitt pris.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Har nyss skaffat dessa och första intrycket är att de har mkt bra ljud för priset men dock ett mkt svagt ljud.

  10/10 för ljud per krona och har bra kvalitet på det ljud den har :)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta är en SUVERÄN hörlur.

  Den imponerade verkligen på mig och min fru!

  Jag använder den i sovrummet till vår 50-tums Panasonic G30Y. Den är perfekt, eftersom sladdlängden är 6 meter(!). Perfekt när jag ser på ishockey/sport, och min hustru ligger i sängen jämte, och "surfar", utan att bli störd.

  +
  *Basljudet. Imponerande. Lyssnade på "Euphoria" med Loreen, i Melodifestivalfinalen, och ljudet var verkligen SUVERÄNT! Det återgav verkligen låten PERFEKT, och lyfte verkligen fram låtens karaktär, där basens höga kvalitet passade perfekt! Den återger också tex "trummande" i fotbollsmatcher, på ett suveränt sätt!

  *Sladdlängden. Är perfekt för att man inte behöver vara rädd att den inte räcker till, och att man inte kan röra sig när man lyssnar.
  Jag har den lite upprullad, så att den som inte används inte är i vägen. Så skräm dig inte av att den är hela 6 meter.

  *Volymreglaget på sladden är perfekt.

  *Ljudet. Både bas och ljudet "totalt sett" är mycket bra, och verkligen över min förväntan.

  *PRISET! Jag köpte den på NetOnNet för 199:- inkl frakt! Försök hitta ett lika bra ljud till det priset i ett hemmabiosystem....

  -
  *Är lite obekväma vid längre användning.
  Men detta kan avhjälpas genom att man vänder på lurarna efter ett tag, alltså att man har bygeln neråt.

  Summa:
  Är verkligen SUPERNÖJD med dessa lurar!
  Om ni är 2 i hushållet, är i behov av bra ljud, och inte vill störa grannarna, så är ett tips att ni skaffar en förgrenare till 3.5-utgången på tex TV:n och kopplar i 2 st av dessa lurar, så får ni mycket fint ljud till filmer, sport, mm, utan att störa grannarna...... Och dessutom till ett oförskämt lågt pris.... Glöm dock inte att se till att eventuell hörlursvolym på TV:n är inställt på bra volym.

  Uppdate: Använde dessa när jag kopplade in vår laptop till TV:n, via HDMI, och det blev mycket bra ljud, när jag spelade NHL-09.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Mest troligt dom bästa lurarna under 500-600kr.
  Direkt ur lådan är dom lite "bumliga" och vass i toppen av registret men det slätar ut sig efter man bränt in dom.
  Dom verkar lite smått tröga att driva från en vanlig dap, men det funkar rätt bra utan stärkare ändå om man inte är ute efter att bli döv.

  Jag har kapat ner sladden till ca 1.5m, tätat kåporna, dämpat kåporna lite samt klippt bort tyget över drivarna...vart en helt ny lur!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Otroligt bra hörlur! Superbra ljud och även bas upplevs härlig, känns nästan som att lyssna utan hörlurar. Använder dom till datorn, och ett minus då är den långa sladden, men den tar inget av stjärnorna för den kan vara jättebra om man använder den till TV eller liknande. Ett plus är också att det kom med en större (nu har jag hjärnsläpp och minns inte vad det heter) som man sätter in i t.ex. datorn, som funkar till min keyboard.
  Det största minuset med dessa är att de knarrar väldigt mycket om man rör på huvudet. Kan förstöra om man lyssnar med låg volym.
  Annars jättebra hörlurar till bra pris, mkt bekväma och extremt bra ljud! Knarrandet tar dock bort 1 stjärna.
 • Usel
  5 år sedan
  Sjukt besviken!
  Ljudet är så sjukt lågt så det inte sant! Jag har på max volym på både datorn, mediaspelaren och hörlurarna och ändå hör jag TV:en i bakgrunden.

  Sköna är dom inte heller. Kuddarna är knappast mjuka och dom är för plastiga och känns väldigt billiga (dom är ju det i för sig).

  Köp inte. Spendera hellre 100-200 kr till. Va inte snål när det gäller elektronik!
 • Perfekt
  6 år sedan
  grymt bra ljud för extremt billig pening.
  Enda nackdelen(som även kan vara en fördel) är den extremt långa sladden
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Riktigt bra ljud med tanke på priset, dom är rätt så sköna och sitter bra.

  Obs, väldigt lång kabel, kan vara både bra och dåligt beroende på när och vart man ska använda dom så det kan vara bra att tänka på.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  bästa lurarna jag haft!

  billiga, bekväma och skitbra ljud. stryktåliga också, känns som de åker i golvet av misstag varje dag och de har varit i min ägo i flera år.

  köp!
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Dålig kvalitet på plasten, har fått silvertejpa och limma på bägge sidor efter ca 1 års användande. Annars bra.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  För att göra betyget lite mer förståeligt så jämför jag med en annan billig Philips; SHP 5401.

  Jämfört med SHP 5401 så är det låga mellanregistret helt klart tillbakadraget med en dipp runt 4-800 HZ, till följd av det så känns/låter djupbasen lite maffigare och diskanten något vass och överdriven.

  Känsligheten (100 dB enligt kartongen) är något låg så volymen måste höjas till max ibland, en hörlursförstärkare är nästan nödvändig om man ska lyssna på mobila källor i bullriga miljöer. Men med tanke på att kabeln är hela 6 meter lång, så passar denna lur helt klart bäst hemma för att titta/lyssna på TV eller musik och samtidigt ha lite svängrum.

  Själva bärkomforten är helt klart bra, något bättre än SHP 5401. Men med tanke på hur mycket bättre mellanregistret är på SHP 5401 så är den ett mycket bättre budgetval.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vill lämna toppbetyg för att spegla hur mycket jag gillar dom för det dom är, och för att göra en markering i hopp om att fler som söker lurar i den här prisklassen ska få upp ögonen för dom. Anledningen är att dom är så bekväma att jag gärna ser att iaf passformen och framförallt materialen i muffarna etc. finns kvar i någon form i framtiden.
  Har haft stora problem med att lurar kliar och irriterar, och i vissa fall trycker på ett äckligt sätt mot hjässbenet och kan nog inte komma på några av det dussin jag haft som gått att ha okännbart i en hel dag, och ofta mindre än så. Jag är nog lite extra kinkig, så om man tror att man sitter i samma båt är dom värda att prova. Det som kan utesluta många är att ljudet nog bör beskrivas som något kallt eller ljust (men mycket tydligt). Jag gillar personligen sånt ljud framför det jag tex erfarit från två olika modeller i ungefär samma prisklass från Sony som är mer varmt, aggressivt och i mitt tycke mindre tydligt, men jag minns att jag tyckte att det lät underligt när jag först införskaffade dom för ett par år sedan. Då var det i syfte att använda på avstånd från datorn eller tv:n och som en mer temporär lurlösning, men helt naturligt övergick dom i att bli huvudlurar pga komforten.
  Har använt ett par dyra konsumentlurar från Sennheiser i 1500-2000 kronors-prisklassen och även samma tillverkares populära stängda dj-lurar (vita kåpor och syntet-gummi/-lädermaterial) när jag var yngre och på senare tid ett dyrt - men storlek mindre Sennheiserheadset och kan med stor säkerhet säga att dom här är bekvämare. En del i ekvationen är den låga vikten - dom trycker inte mot huvudet. Det kan också vara bra att "köra in dom" rent formmässigt genom att ligga ner med dom mot en kudde lite försiktigt i någon period, det kan mjuka upp dom. Har gjort det när jag lyssnat på musik och ljudböcker och tror att det kan ha påverkat. Har också trots omild behandling (t.ex genom samma vana; sova med) inte fått något internt sladdglapp, helt ovetenskapligt men även där har dom i mitt fall varit bättre, medans andra dör. Dämpar också miljöljud hyffsat. Plus eller minus för volymreglage, tycker personligen att det är praktiskt men en kanal är lite lägre när reglaget är utmaxat som det lätt blir med sådana, men det löses enkelt med en liten nedjustering.

  Lägger till att sladdlängden passar syftet, men kommer i vägen vid "vanligt" användande. En ytterligare variant med kortare sladd och utan volymreglage vore inte så tokigt. Jag skulle iaf köpa ett par.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Riktigt bra lur för pengarna! Sitter bra också.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Behövde ett par nya, billiga lurar till jobbet, då mina gamla gått sönder. Var som sagt ute efter något billigt och volymkontroll var ett krav, så tänkte att dessa för under 200 kr kunde man väl prova på, även om jag hade noll förväntningar. Blev riktigt positivt överraskad, för priset ger dom schysst ljud faktiskt! Sitter fint och "fast" med!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Bekväma och tillräckligt bra ljud för det låga priset.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Lurarna sitter som ren kärlek över öronen. Mjuka. Försiktiga. Ljudet är extremt klart och härligt krispigt. Det enda jag egentligen undrar är volymen. Jag har boostat volymen överallt (dator och sladd) och ändå får jag inte upp maxvolymen på en nivå dit jag i enstaka fall kan komma att vilja nå. Kanske en justeringen någonstans jag missat. Men om det är något som i denna stund kan dra ner betyget har det måst att bli just det.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Ett riktigt kap för priset! Fin kvalité på ljudet och bra bas, dock kunde detaljrikedomen varit bättre. För det här priset så kan jag bara klaga på att kabeln tar mycket plats. Gissa om jag blev förvånad när jag såg att kabeln var 6 meter lång.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Jädrans vilka lurar, vilken skillnad! Musiken får ett ordentligt uppsving gentemot både mitt 2.1 och 5.1-system. Grym dynamik för den här prisklassen!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Med tanke på priset så är dom riktigt bra och sköna att bära.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Mycket prisvärda lurar enligt mig.
  Tvivlar att man får bättre ljud för dessa pengar.
  Klart och fint ljud med bra ba.
  Kan lätt jämföras med lurar i lite högre prisklass.

  Har också perfekt passform, och de väger nästan ingenting.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Prisvärda kanske, men inget kul ljud egentligen