Logitech M525

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  Fick gratis 2 st sådana. full pott för min del. Helt ok respons och form, bra batteri...dock liten för daglig användning för en normal flata. Ont i armen kan uppstå ibland.
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Bara använt den ett par dagar, men funkar riktigt bra än så länge. Bra känsla och bra precision på skrivbord utan musmatta.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Rekommenderar stark denna produkt till en kontorsnisse/student, som bara vill ha en mus att ta med sin laptop.
  Liten och smidig, som inte tar stor plats alls och får alltid plats i väskan. Jag har även fått uppfattningen att den sätter in sig i viloläge när den inte används. Jag hade min i 1 år innan jag fick byta batteri på den, vilket gör den väldigt energi vänlig.
  Dock är mushjulet väldigt rullvänligt, vilket drar ner betyget en aning, men det vänjer man sig efter ett tag.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  +bra räckvidd
  +sjukt bra batteritid, stänger aldrig av den, tror jag haft den i minst 1 år och har inte bytt batterier än
  +rullhjulet tar tid att vänja sig vid men sen är det najs

  den är ganska liten, har man stora händer är den nog för liten
  3 år sedan
 • Dålig
  Mitt exemplar rör sig i diagonalt när jag för den till höger och vänster. Vet inte riktigt om det är jag som är skev eller musen som är knas. Den ska hur eller hur lämnas tillbaka!
  4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )
 • Ganska bra
  Har en fantastisk mottagare som knappt aldrig tappat kopplingen trots att jag sitter 4-5 meter från datorn. Batteritiden är grym (höll minst 8 månader innan första bytet tror jag). Ergonomin är ganska bra för att vara en liten mus. Det som gör att jag sänker betyget är att precisionen vid hög muskänslighet är värdelös. Pekaren blir väldigt hoppig och det blir svårt att pricka rätt. Det är en stor grej, hade det inte varit för detta hade jag gett 8-9.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Haft den här en månad nu och är helnöjd med denna mus förutom rullhjulet som kunde varit lite bättre.

  +Skönt grepp, bra precision, bra knappar, fungerar på alla underlag jag provat, känns gedigen men samtidigt liten och smidig.

  -Rullhjulet rullar lite för lätt, samtidigt som det krävs en hel del kraft för att klicka med det, så det är svårt göra det utan att man rullar samtidigt. Inget större problem för min del...
  5 år sedan
 • Utmärkt
  När jag beställde den så förväntande jag mig en fullstor mus, och blev lite överraskad när jag såg hur kompakt den var. Tänkte att detta blir ett stort problem, brukar i regel inte gilla små möss. Men jag öppnade förpackningen och blev faktiskt nöjd. Den ligger mycket bra i handen, den känns helt lagom, och helt plötsligt kändes min gamla mus för stor istället. Dessutom känns det som mycket hög kvalité tack vare gummifattningen. Knapparna och scrollen är också mycket bra.

  Den trådlösa mottagen är också mycket smidig istället för den mottagare som finns på min gamla mus. Den gamla har en sån där stor dosa som sitter på en lång kabel. Dessutom fungerar denna minst lika bra.

  Klarar även alla underlag mycket bra. Kör själv på en tygstol där jag vet att vissa möss inte klarat av.
  5 år sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Dålig
  Absolut okej mus men scrollhjul är för känslig, vilket skapar problem för mitten-klick. Kommer inte att köpa en sådan mus igen.