SteelSeries Diablo III

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Möss & pekdon (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Bra så länge den är hel, men nu har precis min andra Diablo III-mus gått sönder på samma ställe som den tidigare.

  Skrollhjulet sitter tyvärr på en "plaststång" istället för en stång av någon metall, så om man använder skrollhjulet som en klickbar knapp, t.ex. i spel eller att öppna webbsidor i en ny flik, så är det stor chans att den går sönder efter ett tag, varför snåla med en plastdetalj på en så känslig detalj?

  Jag trodde att SeelSeries stod för kvalitet, men det verkar inte stämma. Tacka vet jag min gamla Logitech mx300 jag hade i många år utan att gå sönder, sen behövde jag fler knappar och bytte. Nu behöver jag inte knapparna längre och det kanske är dag att gå tillbaks...
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Väldigt, väldigt bra mus enligt mig. Har absolut inga problem med att den inte är helt formad som min hand, eller med knapparna på höger sida. Hade en SteelSeries Ikari innan, men även om den var ergonomiskt formad, och höger och vänster musklick var lättare att trycka ner (jag menar, i Diablo så klickar man ju enoomt mycket, men det är faktiskt skönare med liite mer motstånd) så gillar jag Diablo-musen bättre.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tycker den ligger bra i handen och är i stort sett nöjd, jag har dock ganska små händer. Tumknapparna på "andra sidan" (den är både för vänster- och högerhänta) kommer jag ibland åt av misstag, men det kanske är en vanesak. Bra kvalité på sladden är ett plus. Skönt scrollhjul, musen glider bra.
 • Bra
  5 år sedan
  Fungerar bra, kan vara lite obekväm men samtliga knappar kommer man åt lätt.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Denna finns på ett antal datorer i Inferno Online, Stockholm. Det första jag märkte med musen är att ergonomin var mycket svag, den är både för vänsterhänta och högerhänta i och med att den inte har någon "main" side - den är helt platt. Detta är ett problem eftersom man får lite ont i handen, ringfingret och lillfingret kan hamna utanför och man får inte den kontrollen man vill ha. 2 tum knappar som finns på både sidorna av musen (2x2=4st) är även sjukt otillgängliga. Det jag kan säga är att du hellre bör köpa en A4Tech laser. Du får en precision laser och bra komfort, för ett mycket bättre pris än 6-700kr.
  - (Använde musen i 3 timmar, spelade mestadels COD4)
 • Utmärkt
  5 år sedan