Logitech G400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Hur bra som helst. Pris vs Prestanda så är denna musen fulländad!

  + Skön i handen
  + Precision!
  + Bra respons och känsla i knapparna
  + Ändra hastighet direkt på musen

  - Går inte att ändra till steglös scroll
  - lite väl få knappar

  Utveckling: +/-
  Den matta designen på gummit ger en väldigt bekväm känsla för handen, inte alls som magic eller mights blanka ytor. Det som G400 levererar allra bäst är dess precision. Jag navigerar helt utan problem och det känns nästan som att musen gör jobbet åt mig och jag behöver bara med tanken klicka på vad jag vill åt. Från de minsta funktionsknapparna på jobbet till de snabba FPS-spelen hemma så är precisionen exakt och dödlig :P. Knapparna har en riktigt go feel till sig, klicken är responsiva och ingen knapp känns dryg att använda.
  En riktigt bra feature de lagt till är + och - knapparna för att ändra musens "hastighet". väldigt behändigt att slippa gå in i kontrollpanelen för att ändra detta när du vill att musen ska fungera annorlunda för visa program.

  Kunde varit en till knapp på sidan vid tummen, typ som på M705. Det enda jag direkt saknar från bytet av M705 är den steglösa scrollen, att jobba i listor med stegbunden är i längden rätt jobbigt. Man får lära sig att använda space och page up/down mer.

  All in all gör Logitech sin G400 enkel men välbyggd. Det känns som att de tänkt till när de gjort denna musen och det tackar vi för :). 10/10 utan tvekan :)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Värdig ersättare till MX518. Känner mig inte hemma med någon annan mus!
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Underbar! Skön känsla i handen, bra vikt och bland de bästa sensorerna. Sladden började glappa efter många års användande.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fortfarande (5år efter släpp, då den till och med slutat producerats) den mus som sitter bäst i min hand.
  Det är inte lätt att hitta möss som sitter bra i handen för "palm-grip" när man har stora händer (mina är ~11*20cm).
  G402 tog tyvärr ett snedsteg med ergonomin; den designades för utseende över funktion.

  Sensorn har ju betydligt sämre prestanda än de modernare mus-sensorerna, men kör man bara med 800DPI så presterar den helt okej.

  Musen har en tendens att få kopplingsproblem när den slits i och med en något smal kabel (detta gav dock fördel i kabel-vikt), men detta går lätt att fixa om man plockar isär musen och drar in kabeln en bit till i mus-chassit. Min funkade fel-fritt igen efter jag gjort detta.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  En klassisk och höguppskattad mus med oslagbar komfort och precision!

  Redan från början när jag fick denna mus så älskade jag den, och det gör jag fortfarande till denna dag. Inte bara så slår Logitech G400 andra möss med dess dödliga precision, komfort och smarta knappar, utan också har den klass, underbar design och USB-anslutning som inte kräver batterier för att funka!

  Designen är väldigt fin på denna mus, inga märkvärdiga detaljer som snor uppmärksamhet från en, utan den har en alldaglig, klassisk look som man håller sig fast vid och älskar redan från början.

  Den långa sladdländen ger spelaren en stor fördel med att gömma undan sladden bakom datorn så att den blir osynlig. Inte för lång, inte för kort, bara perfekt.

  Knapparna på ovansidan och vid tummen på musen är helt fantastiska och lättillgängliga! Man kan gå bakåt, framåt, ändra musens hastighet vid tummen och dessutom öppna en ny flik utan att ändra sidan man redan är på. Knapparna är få, men mycket smidiga.

  Precisionen med 3600 dpi i detta kraftpacket är mer än nog och räcker väl till gamers som spelar dagens spel som Counter Strike och League of Legends som kräver precision till sin fördel.

  Komforten är skönare än någon annan mus jag har testat! Musen har en perfekt form för handen, och ingjutningen vid tummen är otroligt skön. Svårt att förklara på text, men testar man denna mus så förstår man!

  Slutsats: G400 har otrolig komfort, precision och design vid sin sida. Finns ingen anledning att hata denna mus, alla som äger denna kommer inte byta mus på många år framöver, det kan jag lova!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt nöjd med detta köp! Passar sjukt bra i handen, har bara jämföra med en liten billig trådlös mus sen innan men ändå. Kan dock kännas lite plastig om de ska va något minus men inget som gör något.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  kommer från intellimouse 1.1, denna är grymt mycket bättre och skönare. köp.

  EDIT: Trasig efter 1,5 år. börjar disconnect/reconnect. testade intellimouse 1.1 igen och den fungerar felfritt

  EDIT2: Efter ytterligare 1 år, gick den andra sönder pga disconnect....
 • Bra
  3 år sedan
  den var bra så länge den höll.. nu är den lite paj. Och vill inte funka på vissa ytor. Mycket märkligt. Trodde först min musmatta gått sönder men jag köpte ny och det hjälpte inte.
  Sladden har fått sig en törn av bordskanten vilket jag kan tycka är lite märkligt oxå.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  En skön och enkel mus med tillräcklig precision för spel. När den fungerar så är det snudd på 8/10. Det som drar ner betyget ordentligt för mig är att min mus redan efter 10 månader har börjat glappa. Stundtals svarar den varken på knapptryckningar eller förflyttningar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Bästa musen! Lika skön som föregångarna mx518/510 med lite nya positiva egenskaper.

  + Angle snapping är helt borta - ett problem som föregångarna hade.
  + Mjukvaran till musen fungerar helt perfekt - till skillnad från MX510/518. Med mjukvaran kan man ställa in många bra saker som DPI/uppdateringsfrekvens eller vad musknapparna ska göra.
  + Riktigt skön mus i allmänget. Bästa musen jag haft.

  - Musknapp 1 och 2 krånglar lite ibland (låter som ett dubbelklick när man enkelklickar). Någonting med byggkvalitet. Detta brukar lösa sig efter några minuter dock, men värt att tänka på.

  Gillade du MX518 kommer du gilla denna mus med!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den perfekta musen. Bättre än de Razer-möss jag haft. Haft den i två år nu och den ser ut och fungerar som den första dagen jag fick den.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Använder den varje dag och har inte haft det minsta problem med den och då har jag använt den i två år. Lite, lite glapp på höger musknapp men det bryr jag mig inte om.

  Slår till och med Razor Deathadder skulle jag vilja säga och det säger en del.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Jag har haft både Mx500 och Mx518 tidigare och dom har fungerat hur bra som helst.
  G400 är en bra mus, men problemet är att knapparna börjar glappa efter typ 1 vecka...

  På min först G400 började vänster musknapp glappa och på den andra så började höger musknapp glappa..

  Jag skall testa en G400s, börjar den oxå att krångla se ger jag upp och köper nått annat.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hygglig för både spel och kontorsrelaterade program och ser hyfsat diskret ut. Tyvärr alldeles för tungoch otymplig för min smak.

  Det negativa är att musen är för känns för tung för att göra snabba rörelser med i tex spel. Scrollhjulet är för halt så man lätt glider eller missar att scrolla så man måste anstänga sig för att lyckas scrolla. Ligger inte helt rätt i handen.

  Hade en Microsoft Basic Optical Mouse innan som jag tycker mycke är skönare att hålla i men inte har samma precision i dpi.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kommer från MX518. Så jag jämför med den:

  PLUS
  + Skönare material

  MINUS
  - Programvaran, SetPoint fungerar inte. Finns bara acceleration eller inte acceleration att välja på i programvaran för denna mus. Med SetPoint fanns låg, medel och hög acceleration.
  - Vänsterknappen på min sitter lite löst. Så vid lätt beröring sviktar den och avger oljud.
  - Scrollen är trögare, oskönare och låter mer (kanske blir det bättre med tiden?) Uppdatering: Det blev bättre med tiden

  MX518 är bättre enligt mig.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Suck... Skulle väl inte ha förväntat mig något för 249 kronor men då man är van med mx518 och denna har sagts vara dess efterföljare så är jag djupt besviken.

  Den flyter inte i närheten på lika bra som Mx518, scrollningen är mycket segare, den känns inte alls skönt i handen - som att hålla i en riktigt billig plastleksak. :(

  Hade den inte varit så billig hade jag satt lägsta möjliga då den inte uppfyller ett enda av de saker jag eftersöker tyvärr.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Riktigt bra mus för priset! Byte till detta ifrån min Deathadder, och jag ångrar mig inte en sekund!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Gick från MX518 till denna pga glapp kontakt på vänster knappen.
  Formen på G400 är nästan exakt som MX510, dock tycker jag scroll hjulet blivit sämre, det är nu mycket trögare att trycka ner och scrollningen är mer oprecis.
  Även sido knapparna tycker jag blivit trögare att trycka in jämfört med 518.
  Prisvärd, men jag skulle inte välja den igen pga scroll hjulet.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Jag är lyckligt lottad och äger sedan många år tillbaka en klassisk MX518. Det här sägs vara efterföljaren; utan kulhålen, fast med bättre precision, och ett - enl. somliga störande - stramt buktande företagsemblem. Nå. Jag köpte G400 till min sekundära arbetsstation inte alls särskilt långt efter lanseringen. Jag är överlag nöjd. Kan väl säga att jag har fått liknande problem som med MX518, d.v.s. att klickmekanismen har blivit lite skev till så den grad att jag ibland upplever hörbara "dubbelklick" vid enkelklick. Nåväl. Detta är ett klart i-landsproblem. Musen sitter sinnessjukt behagligt i handen, and that's what counts, i min ringa mening. Bra jobbat av Logitech, än en gång. Hade jag inte dragit bort en stjärna p.g.a. denna erfarenhet med klickmekanismen hade jag varit att anse som partisk.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Perfekt ersättare till MX518 som nu börjat bli lite skabbig :)
  Exakt samma form, mycket stabilt scrollhjul. Gillar inte alls det på Performance MX där det scrollar om man klickar ner hjulet. Funkar perfekt. Inte så mycket knappar, och jag har ännu inte fattat om man kan programmera om plus/minus-knapparna, för jag vill aldrig byta upplösning.

  Men jag är mycket nöjd :)
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Bytte från Logitech G5 till denna. Eftersom de är i princip identiska i formen sätter jag +/- i förhållande till den.

  +Bättre grepp än G5:an. Mycket bra material på sidorna och perfekt lagom friktion
  +Skrollhjulet är mycket bättre än G5:an. Bra rörelselängd och klick-känsla. OCH INGEN JÄKLA SIDOSKROLL! Hjulet sitter där det ska och vobblar inte runt i sidled.
  +Fullt justerbar DPI i steg om 50 DPI upp till 3600 DPI. Detta är totalt overkill då jag aldrig har gått över 1200 DPI, men kan ju vara kul att ha om man vill bli åksjuk. För 1:1 pixelförhållande, ha windowskänsligheten på 6/11.
  +Lagom storlek. Lite mindre än Microsoft IE 3.0 och perfekt för palm grip.

  -Du kan inte se på vilket steg DPI:n är på. G5:an har LEDs som visar vilket steg du är på, något som hade varit nice. Som tur är finns det en "DPI reset"-knapp som återställer DPI till standardläget. Detta läge kan du även ställa in själv i programvaran.
  -inte den bästa musen för claw grip/RTS grip, men fullt fungerande. Passar bäst för palm-grip.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym mus med möjlighet att ställa in DPI från 400 till 3600 med den medföljande programvaran. Ligger skönt i handen för mig, bra placering av knappar och musen är snabb och svarar direkt.
  Använder denna mest i spel tillsammans med en Func Surface 1030 orginal musmatta.

  Har tidigare haft Logitech MX518, G3 och ett andra flertal möss, men ingen sitter som ett smäck i handen som denna.

  Riktigt lågt och bra pris gör denna till en självklar vinnare.
 • Dålig
  4 år sedan
  Skitmus med kass programvara.
  Man får väl vad man betalar för.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Sjukt skön form och oerhört bra på det mesta MEN PROGRAMVARAN ÄR HORRIBEL kraschar konstant och är extremt seg
 • Perfekt
  4 år sedan
  Har en sådan här mus till alla mina datorer (3 stycken) och har aldrig haft något strul med någon av dem. Ligger skönt i handen och man kommer lätt åt samtliga knappar. Har inget dåligt att säga om denna.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Bra mus som ersatte min MX400 som tyvärr gick sönder.
 • Bra
  5 år sedan
  ganska bra mus för pengarna
  fungerar bra på dåliga underlag
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Funkar bra, prisvärd och allt det där. Doch hade jag gärna sett en variant som inte var svart.
  SetPoint kunde också vara mindre flashight och mer pedagogiskt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Får hoppas att scrollen inte börjar glappa som hände mig 3-4 gånger med MX518, annars är den lika skön! Scrollen känns lite annorlunda så framtiden får utvisa hur det går.

  Till coke_smurf: Logitech ger 3 års garanti på mössen, det du råkade ut för är lätt åtgärdat; åk till butiken med mus och kvitto så får du en ny.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Köpte först en G500 då jag tänkte att dyrare = bättre, men oj vad fel det antagandet visade sig vara, blev inte alls nöjd med den, så jag lämnade tillbaks den och tog en G400 istället.

  Skrollhjulet är så mycket skönare på G400, väl definerat och man känner varje klick, utan att det för den delen lever om massor då man skrollar. Sen en sak som var störande med G500 var hur slappt skrollhjulet kändes, det var riktigt svårt att dubbelklicka med skrollen på G500, mycket trevligare känsla i G400, då den inte har sidskroll.

  Inga irriterande lysdioder som lyser upp, då jag har musen på vardagsrumsbordet så är det lite smått störande då man ser film eller serier att det lyser en stark diod i ett övrigt rätt mörkt rum, nog den största anledningen till att jag pensionerade min DeathAdder Respawn.

  Helt enkelt så är G400 en riktigt trevlig, skön och definitivt prisvärd mus, kan verkligen rekommendera den.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  + Prisvärd
  + Prestanda i toppklass
  + Enkelt att ändra knapparna

  Förtjänt efterföljare av mx518
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Ligger bra i handen. Jag har inget direkt att klaga på. Möjligen lite höga klick när man trycker på någon knapp eller snurrar på hjulet.
  Mycket bra att kunna ställa in "upplösningen" direkt på musen.
 • Bra
  5 år sedan
  + Bra känsla och respons i höger och vänster knapp
  + Reagerar snabbt och exakt på det flesta underlagen
  + Bra möjligheter att anpassa känsligheten
  + Priset

  - Knapparna vid tummen är både små och lite konstigt placerade.
  - Dålig placering av knappen för standardinställning. Lätt att trycka av misstag.
  - Knappar för att ändra presets är på tok för små. Tur att man nästan aldrig behöver använda dem.

  Obs! Vet inte om det är något fel på mitt exemplar, men jag märker ibland hur musen tappar mina inställningar. Detta händer ibland mitt under spelandet vilket är lite irriterande. När man söker på Internet så ser man att flera tycks ha liknande eller värre problem med G400.

  Trots vissa problem så är det ändå en av de bästa spelmössen jag har testat. Inte minst om man ser till priset. Rekommenderas.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Har haft mx510, habu och mx518 innan denna. Har stora händer så storleksmässigt är den perfekt á lá mx510/518!
  Kvalitén väldigt bra, knapparna lite mer definerade och lite mer klickiga än i de förra generationerna.
  Ytan är fortfarande plastig, men beläggningen är matt och 'rökig'. Sladden är något tunnare och lättare. Overall känns den lite mer välbyggd än föregångarna. Och man känner att denna mus kommer hålla i många år framöver!

  Scrollen har inte fått någon uppdatering, vilket är tråkigt då jag tycker att det var det enda som behövde förbättras i den tidigare mx-serien - Denna mus ses främst som en gamingmus, så scrollen-knappen (både klick och snurr) och själva scrollhjulet kunde ha varit lite bredare och avrundats av lite för att vara mer ergonomiskt för fingret att klicka och snurra på.

  Jag moddade bort scrollklicket som orsakar varje "gupp-klick" i upp/nerscrollandet (MYCKET behagligare både för fingrarna och öronen om man sitter och scrollar mycket på reddit/facebook osv). Jag fick dra loss glidesen och skruva upp 3-4 skruvar, öppna musen för att sedan ta ur en fjäder som sitter i scrollen.

  Köpte den på Komplett för 199kr, ersatte min mx518 som jag numera har på jobbet ist. :)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Suveränt köp! En mycket skön mus med två mycket bekväma funktioner, hopp-fram/tillbaka i webbläsaren. När man väl börjat vänja sig vid det känns det oerhört omständligt att behöva dra musen till tillbakapilen!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Perfekt ersättare till min MX400.
  Bättre respons i samma mus, otroligt nöjd.

  Logitech 4 life!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Den bästa musen som finns enligt mig.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Ser enligt mig billig ut på bilderna, men den är riktigt skön och ganska snygg i verkligheten! Perfekt storlek även om jag har ganska små händer, men den känns ganska flexibel och kan nog passa större händer också. Logitechs programvara är riktigt bra och man kan customizea det mesta. Enda negativa är att det inte finns något bra ställe att sätta ringfingret, utan den får vila på högerklicken, vilket är sådär för mig.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Kommer från MX518 och kan inte säga att jag är imponerad.

  Possitivt:
  + Formen är utmärkt och passar mig perfekt.
  + Knapparna sitter bra till, precis som för MX518.

  Negativt:
  - Ytan vid tummen är jävligt oskön. Det känns som att något fastnar vid tummen hela tiden som gör det väldigt irriterande att använda musen.
  - Skrollen lever om, precis som för MX518. Detta tycker jag dom borde kunnat åtgärda.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helnöjd, men skulle vilja slippa sladden, fast då hade prestandan sjunkit, och då hade jag inte varit nöjd, så.... jaja...

  Tycker det är bra precition, inget lagg alls och den funkar bra i soffan, på textil alltså. Den är skön att hålla i, vikten är helt ok och extraknapparna som finns sitter inte i vägen.

  Har inte upplevt att scrollen lever om, som en tidigare recencent pekat på. Hörs knappt alls på min. Däremot hörs det ganska mycket när man klickar, aningen mer än standard kanske, fast inte mycket mer.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hyffsat bra mus. Eller sjukt mycket mus för pengarna.. :D

  Edit. Jag har stora händer (23 cm långfinger handled) och denna mus funkar väldigt bra för mig. Tog lite tid att vänja sig då jag gick från en diamondback.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra mus, hade tidigare 2 Razer Deathadder där scrollhjulen gått sönder bägge gångerna. Och även om kvalitén (bortsett från just det) är marginellt bättre på Deathaddern, så är den verkligen inte värd 200 kr mer än G400. Som flera andra tidigare påpekat så verkar knappar och scrollhjul bli lite "mildare" i klicken, sen om det är placebo eller att materialet faktiskt anpassar sig vågar jag inte svara på. Är hur som helst inget som stör efter några veckors användande!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Fick denna mus för 199 på mediamarkt, jag även kom från MX518. Materialet känns betydlig skönare än MX518, knapparna känns en aning styv i början men blir mjukare med tiden så det är positiv.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Har i princip bara använt Logitech möss sedan 15 år tillbaka.
  Ergonomi och kvalité tycker jag har genomsyrat de flesta av alla Logitechs möss jag använt. MX510, MX518 och G5.
  När min G5 blev stulen under en fest (haha) så bestämde jag mig för att köpa en ny mus från Logitech, G5:an hade ju fungerat klockrent.

  Då jag är helt såld på utformningen av Logitechs gaming möss så bestämde jag mig för en G400 då jag inte kände att jag behövde de extra knapparna G500 (dumsnål).

  Jag var mycket nöjd med musen, men efter ett 2-3 månader började den glappa och tappa kontakt. Gick tillbaka och bytte musen där jag köpte den och fick en ny i utbyte. Den nya har jag haft i cirka 3 månader och nu har den börjat glappa...

  Jämfört med MX518 och G5 så har G400 en mycket "billigare" sladd. Den är tunn och känns allmänt skräpig. Föredrar den sleavade sladden som G5 har eller MX518's lite tjockare och mer gummiaktiga.

  Ska lämna min trasiga mus den men den här gången blir det ingen G400...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har en MX518 sen tidigare så förväntningarna var höga. Blev inte besviken. Hög kvalitet och grymt bra pris! Köp!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Helt klockren mus. Alltid haft logitech och detta är en av anledningarna varför jag stannar vid detta!

  + ALLT!

  Galet skön.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Logitech G400:

  Testade att byta från en Qpad 5K till denna musen av den anledningen att jag har svårt för det "ergonomiska" greppet som Qpad musen har. Jag är sån som vill styra musen med lillfingret på sidan, och det är svårt att göra det på ett bra sätt med Qpad 5K. Qpaden fungera nog bättre om man är sån som lägger hela handen platt emot musen, men jag vill ha min hand lite lätt böjd över musen.
  Logitech G400 är precis så som jag vill att det ska kännas i handen.
  Efter lite små ändringar av känsligheten så brukar man hitta ett läge som passar en själv.

  Skillnaden mellan G400 & Qpad 5K slutar dock inte vid handpassformen, själva klickandet är ganska stor skillnad på, Qpad knapparna är väldigt känsliga för tryck, och trycks ner utan att man knappt nuddar dem (vilket vissa säkert föredrar medans andra inte gör det), med G400 kan man utan problem lägga och vila fingrarna på knapparna utan att de trycks ner (högerknappen är aningen känsligare för tryck gentemot vänsterknappen).

  När det kommer till scrollen vinner Qpad 5K med hästlängder, G400 har en väldigt seg scroller, medans 5K rullar på smärtfritt men utan att kännas sladdrig.

  Två bra spelmöss som båda förtjänar bra betyg... Sen är det upp till var och en vad de föredrar.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Hade intellimouse explorer 3.0 innan och jämfört med den så känns G400:an mycket mer välbyggd. Den ligger bra i handen och i början känns den lite tyngre än intellimousen. Är lite ovant i början men jag är nöjd och om ett par dagar är man nog inkörd på denna ordentligt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Passar bra i handen och funkar bra!
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Den var bra så länge den fungerade. Nu stänger den sporadiskt av sig i 5-10 sec för att sedan börja fungera igen. Läs mer på:
  http://forums.logitech.com/t5/G-series-Gaming-Mice/Logitech-g400-USB-problem/td-p/642462
 • Utmärkt
  6 år sedan
  passar som smeck i handen, scrollern låter lite som plast mot plast skrapar när man rullar med den.

  9 av tio
 • Perfekt
  6 år sedan
  Bästa musen jag ägt. För några månader sen hade jag en Ace mus, fast den gick sönder. Jag blev trött på den och hade hört att mx518 var en bra mus. Sen fick jag höra att g400 var "nästa" mx518, så jag köpte denna. Nu har jag haft den i ett par veckor och den är så simpel och bra (speciellt i spel), så att det är den bästa musen jag har haft.

  Kortfattat: Rekommenderas verkligen! :)