Samsung CLP-325

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Laserskrivare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  Mycket bra skrivare till hemmet eller till det lilla kontoret. Gör det den ska!
  2 år sedan
 • Perfekt
  Köpte på netonet för 990kr.

  Har inte använt den speciellt mycket, men hittills är jag helnöjd. Billigaste färglaserskrivaren som går att hitta, därför blev det att jag köpte den.

  Utskrifterna är jag riktigt nöjd med, även färg.

  Tycker färgutskrifterna är bra om jag jämför med min gamla bläckstråleskrivare, sen kan man inte förvänta sig för mycket med tanke på hur billig den är.

  Nackdelen är att lasertonerna är dyra. Dock finns det billiga gör-det-själv kit på Ebay att köpa hem, dvs man fyller på själv.

  Köp för tusan!
  5 år sedan
 • Perfekt
  Har inte haft det längre än en vecka och inte skrivit mycket heller.
  MEN - den funkade direkt (ansluten via USB); utskrift är superb både i färg och svartvitt. Detta utskrivet på helt vanligt kopieringspapper, inga dyra fotopapper.

  Har vetat att billig laser kan inte jämföras med fin bläckstråle när det gäller foto, men blev positivt överraskad.
  Med tanke på pris och att laser kan stå oanvänt hur länge som helst (till skillnad från bläckstråle - huvud och/eller patroner torkar) är detta mycket bra val.
  5 år sedan
 • Perfekt
  mycket nöjd med denna färglaserprinter för omkring 1000 kr (!). Det finns en hel del inställningar och möjlighet att spara utskriftprofiler för att spara på tonern. Rekommenderas.

  + bra pris
  + fina utskrifter (skriver mest ut skoldokument på eco-mode + tonerspar grafik men foton blir bra också)
  + mycket smidig manuell dubbelsidig utskrift

  - lite långsam
  - plastig
  5 år sedan
 • Perfekt
  Läste quasio's omdöme precis innan jag gav mig av för att inhandla denna skrivare och blev lite nervös. Har precis kommit hem och installerat den och jag kan inte annat än beklaga quasio's upplevelse. Min fungerar klanderfritt så här långt. Utskrifter över förväntan.
  Läser till grafisk formgivare och behövde en skrivare för att testa utskrifter på (produktion körs på tryckeriet) och den känns helt rätt.
  Blir 10 av 10 för mig.
  5 år sedan
 • Usel
  Efter många år med en Samsung laserskrivare (svart/vit) tyckte jag att det var dags att uppgradera till en färglaser. Sagt och gjort beställde jag Samsung CLP-325.
  Hämtade ut paketet, följde instruktionerna och skrev ut testsidan. Det såg fint ut förutom ett långt svart streck över hela sidan. Vad i? Är det smuts? Skrev ut två sidor till, med andra motiv. Samma streck återkom. Och vad hände då? Jo, Smart Panel (Samsungs skrivarprogram) tappade kontakten med skrivaren genom USB-porten. Skrivaren började också starta om sig själv hysteriskt.

  Jag ströp strömmen på skrivaren, lät den stå 1-2min och slog på den igen - samma problem som innan. Ominstallerade drivrutiner, kollade om patronerna satt på plats och dylikt, inga papper som fastnat etc. Inget hjälpte. Den bara startar om sig hela tiden.

  Jag öppnade även upp skrivaren och tog mig en titt på skannerenheten. Givetvis var det en repa på den. Med andra ord, defekt från fabrik. Tyvärr Samsung men nu blir det ett annat märke för min del.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Bra färglaserskrivare som är billig, jag köpte den visserligen på inWarehouse för 790 kr men det är ändå ett bra pris på den nu. Den är kompakt, men den blir ca en decimeter större på djupet än vad som står angivet i måtten, när man har A4-papper "laddade". Kanske borde anges tydligare i produktbeskrivningen (hos Samsung) att kassetten med papper kommer att sticka ut en bit?
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Otroligt kompakt, mycket bra utskriftskvalitet sett till priset och fungerar perfekt med Macbook & Timecapsule. Dessutom är inte färgen till den särskilt dyr. Kort sagt en mycket bra skrivare.
  6 år sedan