Harman Kardon Citation ONE

Harman Kardon Citation ONE

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 40 W
Rank 41 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Harman Kardon Citation ONE

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 40 W

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 28 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-27
Redigerades 2019-07-21
  t
  teqnet(93 omdömen)
  Sänker betyget till 3 efterssom HK fortfarande inte uppdaterat mjukvaran och fixat kända buggar med ett icke fungerande nattläge eller tillgängligetstoner. Rätt störigt att Night mode inte fungerar när man har den i sovrummet och den fortfarande vrålar på högsta volym när man skall släcka ljuset och sambon sover... var aldrig ett problem när jag hade Google home i sovrummet... Har fw 1474, samma som när jag köpte den för ett halvår sedan... ---------------- Höjer betyget igen efter att fått en ny fungerade högtalare. ---------------- Får sänka betyet rejält eftersom röstassistenten hänger sig och slutar lyssna. Reset hjälper en stund, men så hänger den sig igen... ---------------- Stor högtalare med stort ljud. Mycket bättre ljud än min Google Home. Bra assistent. Det enda jag saknar är möjlogheten att ställa in bas och diskant.
  2019-06-16
   j
   jgranfelt(1 omdöme)
   Har 4st varav 2 st är kopplade i stereofunktion. Fungerar otrolig bra. De är enkla har diskret design och låter bra.
   2019-05-30
    M
    Manin(3 omdömen)
    Betalade 1 500 kr för en refurbished direkt från Harman Kardon. Helt värt 500 kr besparing enligt mig. Använder som ensam högtalare i köket. +bra ljud för storleken och priset. +enkelt att installera med Google home. +google assistant! +bra men inte toppen mikrofoner. +snygg och stilren. -det är ett konstant svagt susande ljud från högtalaren. Klart hörbart från någon halvmeter till till meters avstånd. Har läst fler som haft det och fått de ersatt med samma fel. Får se om jag returnerar eller inte. -kunde varit något högre maxvolym -ingen equalizer i Google home. Vilket finns för Google home mini jag har. Inget jag personligen använder men förstår de som saknar det. Sammanfattningsvis ett kap!
    2019-05-26
     E
     Elsie(3 omdömen)
     Var väldigt intresserad av dessa och var på väg att köpa ett 2.1 set, så att säga. Alltså 2st One och den fantastiska Citation Sub Men fick då reda på att dessa inte går att koppla ihop, såsom Sonos kan... Sååå synd, vill verkligen kunna komplettera ljudbilden med en bas! Jag vet att One levererar bra bas själva, men de kan inte ge de djupa härliga vibrationerna som en sub kan. Och dessa måste jag bara ha! Gråter floder här!
     2019-04-27
      R
      RikardNel(1 omdöme)
      Snygg högtalare, ljudet är toppen och "Ok Google" fungerar som den ska, men där är ett svagt brus ur högtalaren även när den ska vara tyst. Har varit i kontakt med HK support och de känner inte till problemet. Lämnade den på service på Mediamarkt och fick en ny, som också brusade. Lämnade in den också och efter en månad fick jag tillbaka den med samma brus. Lösningen blir nu att jag placerar den i ett hörn i rummet så att jag aldrig är riktigt nära den och slipper då höra bruset. Demo-exet på Mediamarkt i Lund brusar också, även om ljudnivån i rummet är så hög att man måste ha örat riktigt nära för att höra det. Köpte samtidigt en Citation 300, som är helt brusfri.
      Sida 1