Oculus Quest 64GB

Oculus Quest 64GB

 • Upplösning: 2880x1600
 • Typ: Inbyggd skärm
 • Lanseringsår: 2019
Rank 2 i VR-glasögon
Jämför pris på alla Oculus VR-glasögon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Oculus Quest 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Upplösning: 2880x1600
 • Typ: Inbyggd skärm
 • Lanseringsår: 2019

4 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-17
  f
  flygarmange(3 omdömen)
  Själva enheten är bra. Jag kunde inte lägga till ett betalsätt till Oculus-kontot trots att jag testade tre olika betalkort och PayPal. Oculus support var väl som förväntat, en massa amerikanska standardsvar. "Har du kollat att enheten är påslagen" typ, den nivån. Jag lämnade tillbaka den på öppet köp. Det går säkert att lösa men jag tänker inte leka bollkalle mellan banker och Facebook för den stora äran att kunna betala för mina spel. Om allt lirar för dig så rekommenderar jag produkten.
  2019-07-15
   v
   vanbrayne(24 omdömen)
   Jag kan verkligen rekommendera att köpa denna, nu är rätt tid att upptäcka VR. Om du inte vill ladda ner många filmer på enheten så räcker 64GB långt. Har laddat ner 10 spel och har fortfarande 40GB ledigt. Underbar hantering av hur man sätter upp ytan man kan spela på. Drar av en stjärna för att den ibland har problem med trackingen av handkontrollerna nära glasögonen, men det ska vara en uppdatering på gång. Om det fixar sig är det lätt full pott för stjärnorna. Rekommenderar att man provar att träna med boxVR.
   2019-07-04
    R
    Richarddenstore(3 omdömen)
    Haft min ca en vecka och det är en magisk upplevelse än så länge. Har varit sugen på VR länge men har inte velat lägga dom summorna det kostar för PC versionerna som finns och de enklare lösningar har inte känts tillräckligt bra. De omdömen och recensioner jag tagit del av för den här är övervägande positiva och jag kan bara stämma in i hyllningarna. Det här är en fantastisk teknikpryl som verkligen tar spel och upplevelser till en ny nivå. Svårt att förklara utan det måste upplevas för att förstå. Plus: - Enkelheten, hur lätt som helst att komma igång. Behöver man komma tillbaka till verkligheten så tar man bara av brillorna så går dom ner i viloläge och startar upp på samma ställe när man tar på dom igen. - Rent visuellt är det väldigt imponerande vad man lyckas få ut av hårdvaran. Spel som "Vader imortal" är ett bra exempel. - Finns ett rätt stort utbud av roliga tittlar nu vid lansering och jag hoppas det växer framöver. - Batteritid är ca 2-3 timmar vilket räcker gott för mig, vi får se hur batteriet mår efter ett gäng laddcykler. - Ljudet i dom inbyggda högtalarna tycker jag låter bra, visst inte så mycket bas men tillräckligt bra för att jag ska leva mig in i spelen. Jag spelar sent på kvällen och som småbarnsföräldrar uppskattar jag att jag kan höra omgivningen om någon skulle vakna till. - Kontrollerna är verkligen intuitiva och med en bra feedback. Minus: - Kan bli något tröttsamt att ha enheten på huvudet under ett par timmar men det är nog bra att ta en paus med jämna mellanrum. - Blir ganska dyrt om man köper många spel på en gång och många är rätt korta men jag tycker det är värt det med tanke på vilken upplevelse jag får. För mig är det här ett solklart köp just nu och jag hoppas det här blir ett större genombrott för VR. Alla som prövat än så länge har svårt att slita sig och det är väldigt kul att se människor uppleva detta första gången. Vi får se om det känns likadant några månader framåt så jag uppdaterar min recension då. Mvh Richard
    2019-06-01
     kirk69(32 omdömen)
     Underbar liten maskin. Otroligt överraskad vad den är kapabel till. Ångrar inte köp.
     2019-05-24
      A
      Andreas Ek(9 omdömen)
      Det är här en banbrytare på VR-fronten. Att kunna röra sig fritt med så bra upplösning och trevligt utbud är fantastiskt. Detta är en helt ny konsol på marknade och det kommer att bli en hit. Får du tag på en så köp! Sen att prisjakt missat att de säljs på fler ställen än Elgiganten är ju bara sorgligt.
      Sida 1