Withings Steel HR Sport 40mm

Withings Steel HR Sport 40mm

(11)
2.8
(11 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Timer, Sömnavläsning, Kalorimätare …
 • Herr, Dam
 • Bluetooth
 • Inbyggd
 • GPS
 • Funktioner: Timer, Sömnavläsning, Kalorimätare, Alarm, Stegräknare, ANT+, Vibrationslarm
 • Passform: Herr, Dam
 • Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Withings Steel HR Sport 40mm

(11)
2.8
(11 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Timer, Sömnavläsning, Kalorimätare …
 • Herr, Dam
 • Bluetooth
 • Inbyggd
 • GPS
 • Funktioner: Timer, Sömnavläsning, Kalorimätare, Alarm, Stegräknare, ANT+, Vibrationslarm
 • Passform: Herr, Dam
 • Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-03
Redigerades 2019-05-24
D
DirkDigglerGBG(63 omdömen)
Perfekt om man vill ha en klocka med vissa funktioner istället för en dator med klockfunktion. Springer alltid med podcast och använder klockan för att starta rundan vilket är sjukt smidigt. Jag skall byta ut länken till metall när jag hittar någon bra men silikonbandet ser ändå okej ut. Notifikationerna är lite svajiga men jag har knappt några på så för mig fungerar det fint. Jag har avstängt whatsapp men ibland släpps det igenom ett meddelande... Vibrationen fullt tillräcklig för att väcka mig varje morgon. Dessutom batteri i upp till månaden, vattentät och snygg. För 1500:- var det ett givet köp!
2019-04-12
f
freki261(2 omdömen)
+ Snygg + Bra batteritid + Mäter puls ok med lagom åtdraget klockarmband - OBS! Detta är viktigt, vid full sol ute så är det helt omöjligt att läsa notifieringarna eller tider vid löpning etc på displayen! (Köpte klockan i december 2018 och då var det förstås inget problem men nu i vårsolen är det helt omöjligt att se vad det står.) - Appen: Den fungerade bra i december men sedan januari har inte Sleep Smarter- och Better Body-programmen fungerat alls, vilket jag påpekat för Withings. De har dock inte lyckats fixa detta trots flera påstötningar. Sammanfattning: Jag gick ifrån att vara supernöjd till att nu vara rätt missnöjd. Så kommer du ha stora förhoppningar om appen och tycker att det är viktigt att kunna läsa displayen i solljus så ska du nog överväga en annan klocka.
2019-02-04
b
bjozac(15 omdömen)
Klockan är snygg och lättanvänd, men när det kommer till funktionen så är den begränsad. Om det inte är min arm som är problemet så fungerar denna pulsmätare riktigt dåligt. Vid långdistans-temp med pulsspannet 135-142 under första timmen visade klockan 85-89 Vid gymträning med puls 85-130 visade klockan 85-89 i puls Vid sömn visar klockan ett span på 45-85 där verkliga (pulsbandsmätt) pulsen ligger 48-60 men ganska stabilt förutom några spikar. I praktiken går ingen puls att mäta på ett bra sätt, men produkten är ju inte helt oduglig med tanke på batteritiden. Kör man utan notifieringar så får man en snygg klockan man knappt behöver ladda, men i det syftet skulle jag hellre köpa en analog.
2019-01-20
c
challeSWE(6 omdömen)
Nästan perfekt klocka för mina ändamål. Går inte in på detaljer kring alla funktioner och så vidare, men det som kan nämnas speciellt är: snygg! lång batteritid. Bra integration med appen. Withings (ej Nokia längre) support har varit suverän med! Sedan är ju "Connected GPS" något man måste ta ställning till, men det speglas väl även i priset, och för egen del så har jag ändå alltid med mig telefonen ändå så.
2019-01-08
A
Axx1m(2 omdömen)
Köpte denna med vit urtavla och är mycket nöjd. Klockan är snygg, lätt och smidig. Batteritiden är helt suverän, men det är viktigt att ha i åtanke att de utlovade 20 dagarna bara gäller så länge du inte registrerar träningsaktivitet, dvs att den "bara" mäter puls 1 gång/10 minut, registrerar antal steg och släcker displayen. När du registrerar en aktivitet som i mitt fall, spinning 30 min, mäter den pulsen kontinuerligt och har displayen tänd under hela hela passet, då drar den ca 15 procentenheter under 30 minuter. Har du sedan bluetooth aktiverat för gps i telefonen är det troligt att den drar ytterligare batteri. Sömnregistreringen funkar bra, känner av när jag somnar, mäter djup, lätt och avbrott . Räknar ut poäng för sömnkvalite. Anledningen till den "bara" får 8 av 10 är att jag saknar "aktiviteten" "indoor cycling" som finns hos några av konkurrenterna. Jag väljer idag "other" för spinning. Väljer jag "cycling" försöker den räkna ut sträcka och det blir inte bra :). Vidare saknar den av någon konstig anledning "idle alert", dvs påminnelse om att du skall upp och röra på dig. Den har en massa andra alerts men inte just denna. Lägger till två stjärnor när tillverkaren har lagt till de två funktionerna i appen Health Mate som för övrigt är riktigt bra, intuitiv med massor av funktioner och guider/tips . Har också vågen Body+ (mäter kroppsfett, muskler, vatten etc..) från samma tillverkare och samkör datat från klocka och våg, dvs träning och framsteg ;) i samma app. Till några av recensenterna här, ta reda på fakta innan ni köper klockan! Era betyg blir inte rättvisa och därmed missvisande för andra. - Det står klart och tydligt att den har "Connected GPS" vilket innebär att den använder GPS:n i din telefon.Tror du verkligen att det är möjligt att komma i närheten av den batteritiden med GPS i en så liten klocka? - Den mäter puls kontinuerligt enbart under aktivitet, precis som alla andra klockor jag har testat. Varför vill man ha kontinuerlig puls utanför aktivitet? Vill man spara ner pulsen för varje sekund under tiden man ligger och sover eller kollar på tv? Den kommer ju isf spara samma värde flera gånger, känns helt meningslöst att sampla oftaren än 10 minuter utanför träning. Du kan närsomhelt mäta din nuvarande puls genom 1 klick på klockan.
Sida 1