Fallout 76 (PC)

Fallout 76 (PC)

 • Genre: MMO, Äventyr, RPG, FPS, Krig, Sci-fi, Sandbox, Överlevnad, Shooter
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2018
Rank 22 i PC-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Fallout 76 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Genre: MMO, Äventyr, RPG, FPS, Krig, Sci-fi, Sandbox, Överlevnad, Shooter
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2018

1.7 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-16
  g
  greedyn(73 omdömen)
  Köpte spelet med väldigt låga förhoppningar, blev faktiskt positivt överraskad trots bristerna. Storyn är väl långt ifrån fantastisk men inte helt urusel. Förhoppningsvis mycket bättre när npc update kommer. Mycket crafting i spelet, mer survival element än i fallout 4. Man måste hitta planer för vapen/armor/byggnader för att kunna skapa de, en del kräver perks (kan upplevas som frustrerade, eller som extra utmaning) . Kartan är stor, mycket att utforska. Många terminaler och notes för de som vill gotta ner sig i lore. Finns fortfarande en del buggar men inget katastrofalt vad jag stött på. Finns potential här för mer innehåll och förbättringar som bethesda har i planerna. Mest negativa är att spelet ändå känns lite tomt på grund av brist på npc i nuläget. Grafikmotorn kunde de dra något gammalt över, men sålänge gameplay är ok så kommer jag nog plöja ner många timmar till i detta. Inte stött på några medspelare ännu som gått runt och gjort livet surt för andra. Bra samarbete vid live events. Dock är jag i skrivande stund lvl 23 med cirka 20-25h speltid så har inte rört mig i end game zoner av kartan ännu. Har man inte spelat tidigare fallout spel innan kan jag absolut se varför detta kan ses som ointressant. Men för de som spelat fallout 4 och är ute efter mer är detta ett bra spel.
  2019-06-04
   e
   elkman85(75 omdömen)
   Haft spelet sedan BETA stadiet. Det finns ingen story, inga NPC bara en massa småuppdrag utan mening. Sjukt buggigt spawnsystem då fiender får level efter omgivningens spelarnivå. Detta gör att du helt plötsligt kan behöva hoppa ur då alla fiender är 30-50 levlar över dig. Dåligt system för levling. Positivt är att det är Falloutmiljö.
   2019-02-06
    A
    Ametz(36 omdömen)
    Jag har aldrig sett något liknande på spelmarknaden som Fallout 76... Vad hände med Bethesda. Hur kunde det gå såhär?
    2019-01-31
     R
     Robertsydbrink(28 omdömen)
     Köpte inte vid release då det verka vara en bugfest utan dess like och var inte värt 500+ kr då. Så köpte det billigt först för ca 2 veckor sen och det har varit väldigt problemfritt och roligt att spela. Några enstaka fysik- och grafik-buggar samt 3-4 krascher och frånkopplingar på ca 50 timmars spelande. Känns väldigt öde och inge quester med massa dialog från npc:s. Men Fallout 76 är proppfull med story och lore om man orkar ta sig tid och läsa och undersöka grejer. Men spelet dras med den uråldriga motorn som sätter mycket käppar i hjulet. Önskar Bethesda bara kunde pensionera den och köpa in en vettig istället. För priset det är på idag så tycker jag att Fallout 76 är lätt värt det. Hoppas även dom patchar och fixar ytterligare samt lägger till mer innehåll. Jag är inte så mycket för PvP speciellt inte i fallout världen och med denna klumpiga grafikmotor.
     2019-01-23
      H
      HaraldWer(23 omdömen)
      Vad i hela friden håller Bethesda på med... Detta är en skam för datorspelsindustrin.
      Sida 1