OnePlus Bullets Wireless

OnePlus Bullets Wireless

(5)
3.8(5 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Nackbygel
  • Svart, Röd
  • Play/Pause, Nästa låt, Volymkontroll …
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-19
Z
ZeeIT(8 omdömen)
Dom funkar. Ljudet saknar bas och lite burkiga. Dom släpper in väldigt mycket ljud från omvärlden - jag skulle föredra att dom inte gjorde det.
2018-07-26
s
s043uf(30 omdömen)
Helt okej trådlösa lurar som tyngs ner av den fragmentation som finns inom bluetooth standarden idag. Fungerar utmärkt med min Oneplus 6 som dom bör. Problemen börjar då man ska ge sig på att använda dom med andra enheter med äldre bluetooth protokoll, blir snabbt problem med mottagning med dom flesta bluetooth donglar som finns osv. När det väl lirar så är ljudkvaliten hygglig så länge aptX stöds. Bra balans i ljudet och trevlig ljudprofil helt klart. Komforten är helt okej även den då bandet med batteri och elektronik är så pass lätt och stadigt format efter ens nacke. Lurarna sitter bra i öronen med rätt storlek valt (3 olika medföljer). Batteritid verkar vara mellan 4-5 timmar för mig men då ligger jag ofta över halv volym med pc. Laddar mkt snabbt med dash charge.
2018-06-07
y
yesman(46 omdömen)
Lyckades beställa dessa på minuten när de lanserades, 3 minuter var de slutsålda, och nu förstår jag varför när jag har lyssnat på dem. Jag har lyssnat med både OnePlus 6 och samsung s7. Grundinställningen i ljudbilden är neutral, något lägre nivå i mellanregister, ren diskant och bas som går hela registret utan att toppa, mer rund. Kontrollerna funkade fint på båda lurarna, men det är bara på OnePlus som musiken automatiskt går igång när man särar på lurarna. Plus att när man sätter ihop dem, så stängs även blåtanden av. Praktiskt är det också att hålla lurarna som ett halsband utan dinglande sladdar när de inte används. Sitter bra och bekvämt i örat, och jag kan gå och springa utan att det mycket störningar. För priset så är dessa en klar tia. Köp om ni kommer över ett par.
2018-11-19
Redigerades 2018-11-20
O
Oyvind_88
Fick min Oneplus Bullets Wireless och gräver dem sidled för första gången. Förutom en riktig högkvalitativ känsla av omslaget och de faktiska öronbuden till rimliga pengar. Sitter bekvämt och perfekt runt halsen och proppen sitter i örat utan obehag och kan sitta på dessa i många timmar. Sant diskant, bas och bra ljud i dessa, igen premium känsla. Snygg kvalitet, design, du har USB C som går fort, du har än förvaringsväskan, du kan få öronproppar när du är på väg, du med USB C-kabeln som kan inkluderas, plus det finns också olika typer av öronproppar och vingar för att få på öronen. Du har många timmars service på dessa och laddas snabbt, plus du kan använda samma laddare från din Oneplus-mobiltelefon för att ladda dem också, en kabel och kan ladda 2 saker, städa och lätta. Bluetooth-anslutningen till mobiltelefonen är också stabil och utan problem. Används även för skrivbordet och inga problem att ansluta och stabilisera också. Övergripande intryck är mycket nöjd och rekommenderas till både Oneplus-fan och inte. Alltid en fan av Oneplus och My Oneplus 6 var deras första telefon från dem och nu har jag det trådlösa headsetet de har producerat.

Google

2018-07-10
s
sssandum
Utmärkt, mycket nöjd! Dessa kan inte misstas. Det är bra Jag är en OnePlus-fan, och av någon anledning. Alla sina enheter och produkter kännetecknas av en bra enkelhet som både gör att produkten ser bra ut men samtidigt billig. Tycker du mest på ljud? Jag är inte en "audiophile" och har inte haft några riktigt dyra högtalare / öronproppar / klockor, men ur en genomsnittlig användares synvinkel skulle jag säga att det finns ett mycket bra ljud i dessa! Kör och köp! Tycker du mer "övergripande"? Om ljudkvalitet jag skrev ovan. Parningen med mobilen går som en dröm knapparna är väl placerade, utsökt med USB-C, och batterilivslängden är stor och jag har aldrig slut på strömmen under användning. En liten fitta sak; Jag vill nämna att väskan eller väskan, eller vad du vill kalla det, är grovt rörigt. OCD blir ungefär varje gång jag kommer att släppa ut dessa (men det säger jag inte ofta;)) men; Sammantaget mycket trevligt! 👌👌 9,4 / 10

Google

Sida 1