Panasonic ES-EL8A

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Ladyshave & epilator (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Älskar den! Funkar så bra och gör faktiskt inte såå ont! Det jag gillar med den är det att man kan ha den i duschen. Lätt att jobba med och bra och användbara tillbehör.
 • Utmärkt
  4 dagar sedan
  En riktigt bra och fin epilator! Jag blev glatt överraskad över alla medföljande tillbehör; för olika områden att ta bort hår från samt fotfil. Jag tyckte personligen att det gjorde väldigt ont men det blev också bättre för varje gång jag testade, för en som är van vid epilator är den här produkten i princip ett måste - du kommer i alla fall inte bli besviken! Stort plus då den är vattentålig och går att använda i badet/duschen!
 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Jag är supernöjd med denna epilator! Den tar bort alla strån med hjälp av de tre olika hastigheterna som finns att välja på. Det medföljer flera stycken tillbehör anpassade efter vilket område som ska epileras samt en fotfil. Dessutom är apparaten väldigt snygg! Rekommenderas.
 • Knappt godkänd
  8 dagar sedan
  Ser och känns väldigt proffsig med alla tillbehör, lampa och de olika hastigheterna. Men tyvärr upplever jag att den inte får med sig några hårstrån.
  Har testat både under armarna och på benen, med olika längd på stråna och med olika hastigheter på maskinen, men med dåligt resultat.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Mycket nöjd med den här epilatorn. Blev glatt förvånad av alla tillbehör, till och med fötterna fick sig en omgång med den elektiska fotfilen :-) Epilatorn fick med sig varje hårstrå på mina ben, trots att jag körde på lägsta hastighet då jag är ovan, också och benen känns jättelena, Detta var första gången jag använde epilator och definitvt det enda jag kommer använda framöver.
 • Utmärkt
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Älskar denna epilatorn för den har ett perfekt handtag, drar verkligen upp de allra minsta hårstråna. Jag hade inte mycket hår på varken ben eller i armhålor/bikinilinje när jag testade den och den lyckades ändå få upp alla möjliga små strån. Jag är mycket imponerad och nöjd. Färgen på epilatorn är dundersnygg för en tjej som gillar rosa och metallica så som jag. Smärtan är väl ett litet minus men samtidigt är det ett plus att man vänjer sig med tiden. Olika hastigheter vilket är toppen.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Som förälder till två små barn har jag hittat hem, har aldrig använt en epilator innan så detta var helt nytt.
  Vilket märktes då jag första gångerna hade svårt att få till det. Vet inte om det var för att den inte är så nybörjarvänlig eller om jag bara inte fattade. Men nu när jag fått det att fungera och jag har vant mig och smärtan blivit mildare så är detta guds gåva. Jag kan snabbt få lena ben både i duschen men också utan att blöta ner mig och i bara farten. Kan rekommendera denna starkt om du som mig vill ha en enkel och snabbare väg mot en hårfri och len kropp.
 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Plus: Snygg design, lätt att använda och förstå, många olika funktioner, tre olika snabbhetslägen, lampan som gör att man ser hårstråna, gjorde inte lika ont som jag hade förväntat mig, lång batteritid

  Minus: Är inte så många hårstrån som dras samtidigt, så det tog lite tid att bli klar
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Bra produkt med många olika funktioner. Jag tycker att den helt klart fyller sina funktioner. Det som ger minus är att det gör lite ont, men jag är van med vanlig rakhyvel och antar att jag vänjer mig! Kan rekommendera 👍👍