Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key

Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-30
Redigerades 2019-05-08
  t
  tearzyo(54 omdömen)
  Riktigt bra om man inte vill hyra en cloud-controller eller ha en dator påslagen hela tiden. Har satt upp ett par nätverk hos kund samt mitt egna mot samma controller, vilket gör att om nätet går ner ute hos kund kan jag felsöka på distans utan att VPNa OCH via mobilen. Appen är gedigen, men helst skall man köra allt i Unifi för att dra nytta av den. Tex kan du inte ställa in en Edgerouter mot den controllern, vad jag vet i alla fall. (Kräver Unifi brandvägg) Gränssnittet är klockrent. Enheten har även stöd för Unifi Traffic Stats som kategoriserar data, dvs du kan se hur mycket data en specifik tjänst förbrukar tex Netflix, Youtube, Battlefield etc Dessutom kan du klicka in på specifik enhet och se "Deep packed inspection" som visar vad en specifik enhet förbrukar. Du kan inte se vad som steamats men funktionen visar i alla fall i kategorier. Om du är inne på "vuxensidor" så syns även detta, så det visar på extra mycket hur viktigt det är att använda en VPN tjänst när man är ansluten till denna typ av nätverk. Utöver detta krävs en LOCAL CloudKey/Controller för deep packet inspection samt Guest Portal.
  2019-04-22
   ostmackan(90 omdömen)
   Köpte den för att slippa ha en server igång bara för controllern. Mitt unifi-nätverk har funkat ypperligt utan någon controller som legat online i ett halvår, controllermjukvaran låg på min dator men den startade jag sällan. Lusten att ha koll på trafiken blev dock för stor varefter denna införskaffades. Hade tyvärr stora problem med att ställa in den, därav det sämre betyget. Med övriga av Ubiquitis produkter jag har har det varit ren plug-and-play (nästan) men denna krånglade lite mer. Testade först att installera den via appen och ansluta via bluetooth men det ville sig inte alls. Testade då via datorn men då lyckades jag först inte hitta den i webbläsaren. Efter ett par resets och läsande i Ubiquitis forum fick jag till sist igång den.
   2018-12-21
    c
    cybermatte(382 omdömen)
    Helt underbart att ha en Cloud Key, ställer in alla delar av alla UniFi produkterna som vi har. Värt sina pengar för att slippa krångla med pc installation och att enkelt kunna komma åt alla inställningar när jag är hemma. För att inte nämna all statistik som jag snabbt kan se och vilken typ av trafik. Sitter i en Ubiquiti PoE Switch för ström och Lan.