LG OLED65C8

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (202)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  18 dagar sedan
  Jag har haft TV:n i två dagar och provat några olika källor. Jag är ingen expert på TV-apparater och har bara jämfört med andra märken i butik och läst lite recensioner. Jag har inte gjort tester för att upptäcka banding och liknande men jag har inte sett något på de filmer jag kört igång.

  Det är ingen tvekan om att det är en bra TV. Svärtan kan inte bli bättre. Menysystemet är snabbt och jag har enkelt satt upp allt utan några problem. Med bra källmaterial blir bilden fantastisk.

  Dock så är det inte så bra detaljer i mörka områden. Sedan är det ganska få appar med TV-kanaler. Jag har ingen TV-mottagare och är begränsad till appar. Jag skulle vilja se fler appar och helst även en mappning mellan TV-kanal och kanal i respektive app.

  Mitt exemplar är inte helt rakt (böjd 2-3 mm i toppen trots ytterst försiktig hantering). Nedre tredjedelen är tjock och ful. Passar inte att hänga upp på vägg. Elektroniken borde läggas i en separat box. Jag vet att det görs för de dyrare modellerna men det borde göras i alla deras modeller.

  Sedan bör man vara medveten om risken för inbränning. Nu har LG en skärmsläckare som drar igång snabbt men det löser inte alla situationer.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 dagar sedan
  haft tv-e sen en månad jag har inte kalibrera eller nån .kör med Telia box.

  + kort och mycket bra
  köpte på netonet nöjd bästa TV som finns. det var LG som komm med oled

  - lite ostabil upplever jag .
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  + En OLED av toppklass med mycket hög bildkvalité.
  + TV ljud helt OK
  + Snabbt menysystem
  + SVT-play fungerar
  + Direktåtkomst Netflix

  - Klarar inte TV4play
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Detta är en enastående TV. Bilden är inget annat än fantastisk. Kör på Standard-bilden och har endast stängt av vissa funktioner som brusredusering och Trumotion. I ärlighetens namn så såg det rätt schysst ut med TruMotion igång och faktiskt inget jag störde mig på för första gången, men om Tom Cruise säger att det ska vara av så ska det vara av ;-)

  Har ingen analog TV-kabel eller digitalbox, så kan inte säga så mycket om hur det ser ut tyvärr, men materialet från HDMI-anslutna enheter som Apple TV, Playstation och Switchen är så läckert. Man vill bara borra ner sig i soffan och njuta. Det lilla jag klickat runt i menysystemet och inbyggda apparna så går de snabbt och gör sitt jobb.

  Kör HDMI ARC till en soundbar, i mitt fall Sonos, och allt är i synk och inga avbrott. Råkade ha TVns ljud igång en stund och det lät faktiskt helt OK, men antar att man vill upp till E8an om man vill ha ett ordentligt bra inbyggt ljud. (Dock inget jag har erfarenhet av men läste på om innan jag valde apparat)

  Fjärrkontrollen.. ja det är en fjärrkontroll. Trevligt med "muspekar"-funktionen. Funkar! Annars har den såklart hdmi-cec.

  Kan krävas lite justeringar när man t.ex. kör Playstation med HDR och ett spel som inte stöder det, men det är såklart ett generellt HDR (kanske extra när det är OLED) bekymmer och inte specifikt för denna modell.

  TL;DR Toppklass!
 • Utmärkt
  11 dagar sedan
  Jag köpte en dyrare variant, men med samma innehåll. Fantastisk TV, men köp den inte på Elgiganten och absolut inte kalibrerad.

  Enligt deras varuutlämning så kan de inte ta tillbaka varan för att den är kalibrerad, och trots att man hanterat den fel under kalibreringen så hävdar de som kalibrerade TV:n att de gjorde helt rätt - vilket gör att de vägrar befatta sig med den trasiga TV de sålde.

  Nu kanske inte det är ett problem för dig, men då risken finns så har jag ändå lyft ett varningens finger.
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Sagolikt bra. Finns flera bra recensioner på 55"-versionen som går att läsa. Kan bara instämma att OLED ger en helt ny nivå och kvalitet i bild.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Det här är en otroligt bra tv. Vilken bild. Mycket nöjd
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Detta är en mycket, mycket bra OLED-tv från LG.

  Har haft TV i en vecka och lyckats finjustera många inställningar och ägna olika bildprofiler till olika innehåll baserat på om det är SDR, HDR eller Dolby Vision. Används med Panasonic Samsung och Blu-ray-spelare (DP-UB9000) från Dolby Atmos ljudplugg (HW-N960). Både ljudplane och Blu-ray-spelare fungerar bra med TV: n. För enklare behov rekommenderar jag LGs SK10y soundplane, som kan användas som en tv-fot och har också Dolby Atmos. Möjlighet att expandera med två bakre högtalare. Dessutom har LG också en billigare Blu-ray-spelare.

  Jag har inte kalibrerat färgerna som sådana (med kalibreringsutrustning) men jag har granskat alla andra inställningar. Jag bannrar bra i kyrkan, men TruMotion är faktiskt aktiverad här hemma, dock i en svag miljö där de-judaren är inställd på 2 medan de-oskärpa är inställd på 0 för att dämpa någon domare utan "tvåloperaffekten". När det gäller bildprofiler väljer TV: n automatiskt den profil du föredrar för innehåll i SDR, HDR och Dolby Vision. För min del är det enkelt att "skapa" en separat profil för extra dåligt innehåll som inte finns i HD, men i huvudsak har jag funnit att profilen som är främst vald för SDR måste täcka ganska många bildkvaliteter. Filmer från början av 2000-talet och tidigare DVD-skivor, med låg bildkvalitet, drar ofta nytta av någon optimering från TV: n. Möjligt tror jag fel här, men det skulle vara möjligt att välja en profil baserad på upplösning / kvalitet på vad som streamas eller spelas på DVD, till exempel. Det är enkelt att byta profil av innehåll manuellt, men inte alla vill göra det.

  Menysystemet är snabbt och det fungerar mycket bra tror jag. App för NRK, TV2, Viaplay, Netflix och mer. Det är möjligt att strömma Bloomberg Live från webbläsaren och undertexten. TV-ljudet är som andra har skrivit framför mig, okej. Men självklart köper du ett ljudspår med stöd för Dolby Atmos för denna TV.