LG OLED65C8

LG OLED65C8

 • Pris/tum: 331.85 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 2 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65C8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.7 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-11
  f
  fknjerkz(5 omdömen)
  Har ägt denna TV i drygt två veckor och jag är helt tagen över hur bra den är! Färgdjupet, svarstiden, svärtan, kontrasterna, storleken osv. Jag tog god tid på mig innan jag slog till och köpte denna OLED. Hade först funderat över att köpa en Samsung QLED, men konstaterade snabbt att det får bli en OLED. Efter att ha snokat på både reddit, läst tester på Rtings och andra sidor, så blev det tillslut en C8 från LG. Jag vill även starkt rekommendera att du investerar i en bra soundbar, som komplement till inte särskilt övertygande inbyggda högtalare. Det finns väldigt lite som går att klaga på, när man köper en sån genuint bra TV som denna. En sak vill jag dock lyfta, snabba och uttdragna rörelser av kameran i både film och Tv-serier, kan tendera att ge så kallat "stutter". Stutter är något av LGs Akilles häl, över alla deras OLED. + Fantastisk svärta och färgdjup även i 1080p + 4K Och HDR ser magiskt bra ut + Svartiden. Går att spela FPS-spel online, utan beskymmer + Magic remote + 4 HDMI uttag + WebOS - Inbyggda högtalarna - Stor TV-fot - Risk för in-bränning (Burn in) - Stutter vid kamerarörelser Rekommenderas!
  2019-08-09
   k
   knizh(1 omdöme)
   Oslagbar i min mening! !
   2019-05-08
    m
    m3u(3 omdömen)
    Har nu haft denna C8:an i snart en månad och jag är mer än nöjd med den. Svärtan är något av det bästa jag har sett och enligt mig är C8:an den bästa på marknaden just nu. Behöver inte oroa mig on banding. Det är en fröjd att se 4k sändningar (sky sport ultra) Det stod mellan Samsung Qled och denna och efter mycket research och besök hos elgiganten och mediamark för att se och känna på produkterna blev det till sist C8:an. Var först inne på at välja B8:an men såg att processorn i B8 var A7 och C8:an hade A9. Priset var så lite mellan de att det blev C8:an. A9-processorn minskar brus ännu mer och ger en mjukare färgåtergivning än A7-processorn. Mina plus och minus om C8an + OLED Svärtan är grymt bra +A9 processorn jobbar snabbt. Inga laggningar i menyn eller funktioner +uppskalning av material som inte är i 4k +Appbudet OK (finns YouTube, Spotify, Webbläsare, Netflix, Viaplay, SVT Play, SF Anytime, Amazon Prime Video, CAST m.m) +Tunn +Webos +Rörelsebaserat fjärrkontroll -TV ljudet -Apputbudet kunde varit större -Priset Avslutningsvis vill jag bara säga att om du vill köpa en TV just nu är denna C8:an den bästa på marknaden. OLED är framtiden! Du kommer inte ångra dig en sekund. Rekommenderar också att man köper till en soundbar eller hemmabiosystem för att få det bästa av tvn när det kommer till ljud. Svärtan är det bästa jag sett i hela mitt liv och det finns en anledning till att LG är bäst på OLED. Du kommer bli sjukt nöjd!
    2019-04-30
     h
     hknudsen(22 omdömen)
     Fantastisk bild, supper fina och smarta menyer. Smart kontrollen till TVn är något av det bästa på marknaden. Bilden är wow, har haft Samsung innan och deras plasma, led, LG led, men detta slår allt. Kan inte hitta några minus än. Ps. Say jag att TVn är sjukt snabb, växlar mellan menyerna och funktioner på 1 sekund!
     2019-01-28
     Redigerades 2019-04-13
      k
      kleinis(72 omdömen)
      Äger en LG 55 B6 sedan tidigare, vilken jag varit väldigt nöjd med. C8 är absolut snäppet bättre, även om det inte är några jättestora skillnader vi pratar om. Mer nyanser i svart och klart snabbare operativsystem är det jag främst reagerat på. Storleken gör såklart sitt! Mitt exemplar är helt utan synlig Banding eller färgtint. Har lite lätt banding på min B6:a. Jämförde innan köp med en Samsung QLED 9. Valet var lätt, då jag uppfattade samma gamla LCD-bekymmer på QLED. Vad gäller inbränningar så kan ni vara lugna. Är inget nämnvärt problem på Oled. Har inga på min tre år gamla B6, och i C8 har man lagt in ytterligare funktioner för att minska risken att bränna in kanal-logor exempelvis. Är mest LCD/QLED-tillverkarna som skräms vad gäller detta. Upptäckte vissa problem med "skimmer" i svarta nyanser. Blev som en vit dimma i vissa märks scener i filmer, ofta då scener tonades in eller ut. LG har dock åtgärdat detta med en patch. Måste berömma dem för deras arbete med att åtgärda problem och uppdatera mjukvaran! Senaste tillskottet var HBO Nordics app! 5++ i betyg.
      Sida 1