Amazon Echo (2nd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Amazon Mobilhögtalare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Snygg och stilren, dock inte så bra ljud 5 av 10, där en Sonos Play:1 får 10/10 med betygskalan ljudkvallitet per krona. Spotify sökningar och uppspelningar fungerar mycket bra, och kan spela synakt mellan flera Alexor om man reggar spotify innan man sätter lander till Sverige. Dock klarar Alexa inte allmänna frågor ens i närheten så bra som Google home, men har mycket bättre och fler färdiga integrationer just nu.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Älskar Alexa! Även om det saknas stöd för vissa grundläggande funktioner som Spotify (i Sverige i dagsläget) så är detta en måstepryl för den teknikintresserade. Känns väldigt Star Trek-igt när man ber Alexa köra igång morgonrutinen, tända/släcka lampor, muta tv:n eller söka på wikipedia - allt handsfree! Bra stöd för hemautomation.

  Med tiden klarnar det säkert lite vad man egentligen ska ha den till ("flip a coin" och "tell a joke" i all ära men verklig vardagsnytta...) men för den teknikintresserade är det som sagt inget snack utan bara att slå till!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Bara haft den sedan jul men måste säga att jag gillar Alexa.
  Hon fungerar bra och hör och förstår det mesta man vill. Hon tillåter dessvärre inte att man för en "dialog" med följdfrågor baserat på vad man innan pratat om. Detta är något som Google Home klarar.

  Bra integrationer mot hemautomationer även om hon inte har en inbyggd gateway.
  Även om ljudet inte är bra så duger den till att spela lite bakgrundsmusik i ett rum som inte är så stort.

  Utmaningen är att låta henne styra hemmet om man inte döpt saker på engelska och att be henne spela svenska låtar från svenska artister är något utmanade att få till.

  Återstår att se hur långsiktig hon blir i familjekonstellationen.