Google Wifi (3-pack)

Google Wifi (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Rank 1 i Routrar
Jämför pris på alla Google Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Wifi (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 48 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-02
Redigerades 2019-06-03
b
bigbiff(17 omdömen)
Helt OK prestanda, har inte gjort några utförligare tester men får 60 Mbps på AP:n längst bort i huset. Däremot så har jag fått ofantliga problem med mitt Sonos system efter att ha installerat Google mesh... Uppdatering, har nu haft puckarna i ca 5 månader. Har haft massor av problem med radiotäckning som från en dag till en annan varierar från "Mycket bra" till Mycket dåligt. Har haft kontakt med Googles support som kör den vanliga ramsan med att starta om modem etc. Har en Wifi dörrklocka som tappar kontakt, prestandan är allt mellan <1Mbps och 70 Mbps, Sonos högtalarna tappar kontakten i princip hela tiden vilket gör dem oanvändbara.
2019-03-28
d
df9517(47 omdömen)
Mycket nöjd, fungerar som förväntat.
2019-03-16
d
drSnok(32 omdömen)
+ Stabilt, inga drops eller dålig hastighet över tiden + Inga konstanta reboots (ASUS-hell) + Bra täckning utan att förlora så mycket i hastighet (mesh) + Små & snygga (Inga ASUS-aliens) + Bra funktioner för att testa nätet och enskilda klienter - Google "äger" nu mitt nät :( - Får inte ut min fiber 100/100 från mesh-nätet, via kabel fungerar det bra (föredrar dock stabiltet före hastighet) - Bara konfig via Mobil-app - Ethernet backhaul verkar inte vara stabilt. - Måste vara första router i nätet för att undvika problem (Double NAT t.ex.) - Bara en lan-port på varje puck, behövde köpa en switch till (kabel slår wifi varje dag i veckan) Efter att ha gått igenom ett antal routrar av olika fabrikat är detta en fullträff. Har än så länge inte haft ett enda problem med stabilitet eller hastighet i min gamla 2-vånings kåk på 120m2 (bjälklag som blockar det mesta i form av radio). Var lite tveksam till en början på att "lämna ut" mitt nät till Google och den begränsade mängden inställningar som går att göra, men orkade inte med mitt ASUS-hell. De inställningsmöjligheter som finns är dock helt tillräckliga (portforward, dhcp etc). Vid setupen hade jag problem med stabiliteten i nätet, vilket jag kunde härleda till att jag satt upp en mesh-puck att köra ethernet-backhaul. När jag körde mesh via Wifi fungerade det klockrent. (Har inte läst om någon annan med samma problem) Har inga problem med Sonos som jag hört andra har haft. Har Telia fiber med IPTV och IPTelefoni. Valde att stänga av wifi på Telia routern och köra TV/Tele dedikerat på den för att inte få strul. Kopplade in GoogleWifi på en egen WAN-port och kör resten av LAN-nätet där.
2019-03-08
c
cvikingsson(22 omdömen)
Bra täckning och hastighet i vår lägenhet där många grannar slåss om freivenserna, snygg hårdvara och bra app för ios.
2019-03-03
e
evaluator(3 omdömen)
Köpte Google Wifi under mellandagsrean 2017 för 2 690:- för att ersätta Wifi-routern som medföljde från Telia. Har använt produkten i drygt ett år och kan konstatera att jag är mycket nöjd. Mycket enklare att administrera, betydligt stabilare och snabbare jämfört med routern som medföljde från Telia. Det visade sig att för vårt hus på 119kvm så räcker det med en router för att få bra täckning i hela huset! Har placerat en av routrarna hos en mindre teknikintresserad släktning, som jag också administrerar under mitt Google-konto. Funkar hur bra som helst och sparar tid då jag kan administera allt från min mobil. Den största nackdelen är väl att Google får ännu mer insyn nätverkstrafiken.
Sida 1