DJI Spark Fly More Combo RTF

DJI Spark Fly More Combo RTF

  • Inbyggd kamera
  • Primärt användningsområde: Leksak
  • Medföljande batteri
Rank 3 i Drönare
Jämför pris på alla DJI Drönare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

DJI Spark Fly More Combo RTF

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Inbyggd kamera
  • Primärt användningsområde: Leksak
  • Medföljande batteri
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-05-15
s
sassyuser.total-reviews
Billig Suveräna prestanda Kamera med 12 mp och filmar i HD. (ja för det priset är det bra!) Många inställningsmöjligheter i för kamera via app. Ja många olika funktioner för flest tänkbara tillfällen.
2019-02-26
E
Easterlilyuser.total-reviews
Väldigt kompetent och prisvärd. Skulle personligen aldrig titta på Mavic och andra dyrare drönare om man inte ska ha för professionellt bruk - sparken räcker gott till allt man kan vilja hitta på som hobbyflygare och hobbyfotograf.
2018-07-22
J
Joel Åuser.total-reviews
Har ägt min i ett par månader och har ca 3,5h total flygtid. Är otroligt imponerad av hur stabil den är även i lite vind. Har flugit på ett 800m högt berg och även de vindarna klarade den utan större problem. Hade en kina drönare från teknikmagasinet innan som flög till skogs och aldrig hittades.. det är som natt och dag jmf med sparken! Lite besviken på distansen. Kommer ca 700m innan den tappar kontakten och vill vända hem.. ska klara ca 1500m enligt spec. (Med kontrollen) Köp fly more paketet, du vill ha fler batterier och kontrollen har väldigt fin känsla i reglagen. Funderar på att uppgradera till en Mavic Air...
2018-06-16
t
tellmikeuser.total-reviews
Efter att ha ägt och flugit billiga leksaksdrönare slog jag till på en Dji Spark under black friday förra året. Har fram tills idag gjort runt 50 flygningar på totalt nära 7h och är otroligt imponerad över resultatet den producerar. Trots att det bara är 1080p (bara och bara) så är kvalitén på videon riktigt bra! Perfekt att ha med på resor och för spontana flygningar, eller för mer seriöst filmande om man vill det. Det är oftast redigerandet som sätter gränsen på hur ens video-resultat blir, inte utrustningen (kika på Youtube på vad drönan kan producera). Allt som allt, ett toppenpaket för drönar-entusiasten!
2018-05-18
T
Trebaguser.total-reviews
Väldigt imponerande liten maskin. Det första jag slogs av var hur liten den är. Jag visste hur liten den var när jag beställde den men blev ändå förvånad. Den är VÄLDIGT lättkörd. Sjukt stabil i luften. Blir man minsta orolig kan man bara släppa allt så håller den ju sig där den är. Jag var lite nojig första gången då jag aldrig flugit drönare innan, men redan efter 10 minuter vågade jag slå på sport mode och testa. Den gör då ca 50 km/h, vilket är väldigt snabbt med tanke på storleken. Gällande gesture mode är det en minst sagt häftig funktion, men mer en rolig grej än något nödvändigt. Alla smarta funktioner i appen som QuickShot och Panorama-bilder funkar mycket bra. Som andra tidigare skrivit, köp inte denna utan fjärrkontrollen. Då är den inte värd pengarna. Fly More-kombon är halva grejen. Jag flög i ett tätbebyggt område och kom då knappt 500m innan drönaren tappade signalen och återvände hem för att landa. Detta gör den automatiskt om signalen tappas. Tänk bara på att alltid ställa in Home Point innan varje flygning för att vara på den säkra sidan. Det tar ca 3 sekunder. Ställ även in hur högt drönaren ska flyga om den tvingas åka hem. Det går att få väldigt snygga videos/bilder med denna utan att på något sätt kunna något om drönare innan. Tycker folk överdriver lite med hur seriöst det är att flyga drönare. Ta det bara försiktigt i början så är det lugnt. Lite tips: Jag startar den alltid ifrån väskan man får med, se bara till att den står rakt och ordentligt. Jag landar den alltid i handen, när jag fått ett grepp med fingrarna vänder man den bara åt sidan (nästan upp och ner) så dödas motorn direkt. Akta bara fingrarna. Finns fingerskydd att köpa till från ex Amazon. Köp till gimbal- och joystickskydd. Dessa skyddar bra och säkert när drönaren och kontrollen transporteras i väskan. Om du gillar att pilla lite kan du ställa in drönaren på FCC istället för CE som är Europastandard. Detta gör ju att du kan flyga längre (vilket är olagligt), men det gör även att uppkopplingen blir mer stabil inom de lagliga distanserna. Jag har gjort detta (iOS). Använd Tripod-mode, går väldigt långsamt med smooth rörelser då vilket gör det enkelt att få snygga videos. Perfekt förstadrönare, men jag ser just nu inte heller någon anledning att uppgradera till en bättre. Denna kan göra allt jag vill och mer.
Sida 1