Garmin Nuvi 1390T (Europa)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin GPS-navigatorer (184)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Den funkar mycket bra ingenting krånglar, lätt användning dessutom priset 599 kr.
 • Bra
  4 år sedan
  För priset 599 fungerar den utmärkt. Finns ingen annan GPS i den prisklassen som har bluetooth /handsfree för telefon. Det som kan ogillas är att det är segt att bläddra runt bland kartor, och hela enheten kan kännas seg då man kör i områden där GPS:en måste rita ut väldigt mycket vägar på displayen.. då blir det lite hackigt. Men generellt sett en billig och bra GPS som gör sitt jobb!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Fungerar kanske inte klockrent men är en bra hjälp speciellt i okända städer.
  Spelar ju mindre roll om utalet är perfekt, det står ju på skärmen så då kan ju språkgurun själv sitta och uttala gatunamnen perfekt.
  Tmc är en lite mer osäker funktion, hjälper den eller stjälper den?
  En gång så hjälpte den oss perfekt runt en milslång kö en annan gång blev vi nog lurade att ta en omväg helt i onödan, svårt att veta.
  Gps marknaden är lite av en djungel mitt tips är att köpa en billig dom är det mindre krångel med.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Köpte till farsan en Garmin nuvi 205. fungerat klockrent i alla dar!
  Köpte till mig själv denna för jag tyckte den verkade vettig.
  Startar upp den och tänker att jag skall updatera den via WebUpdatern. Efter jag gjort de så kan jag inte byta till någon annan språktext än engelska. så jag läser på deras hemsida vad man skall göra för att åtgärda det, men nu kan man välja alla språktexter förutom svenska....

  men jag testade använda Svenska språk - Ingrid (sämsta jag hört, lite som microsoft sam rösten)
  jag tänkte reklamera skiten, men för att bara ha hållt den i handen och gått igenom menyerna så verkar den helt klar mer rätt o prisvärd än 205an...
  men men....måndags ex jag fick antar jag?
 • Usel
  8 år sedan
  Som vanligt så är uttalet inte mycket att be för. Det är bara den Svenska rösten "Ingrid" som säger vägnnummer/gatunummer och det är inte bra. TMC-funktionaliteten är sämre än på min gamla nuvi 660. Tycker dessutom att det är dåligt att man inte kan få kartan med ortsnamn som default utan man måste trycka på kartan och få upp en ny karta. Då tappar man info om hastighet osv. i stället. Navigatorn dör ibland under navigering och startar om igen efter en stund i bästa fall. Ligger dessutom svarta linjer på kartan genom sjön vänern. Jag var dessutom så korkad att jag beställde en uppdateringar av fartkameror på Garmins sida och det var ett riktigt mörker. Kamerafilerna är inte uppdaterade över huvudtaget, kameror som har varit igång i ca4månader finns inte med. Efter diverse påtryckningar på Cyclops så kom det uppdaterade kamerafiler som INTE innehöll dessa kameror och som dessutom tog bort andra kameror som har funnits i 5år. Har varit i kontakt med Cyclops och Garmin vid ett antal tillfällen men det har inte resulterat i någon förbättring. Bad Garmin om att ta bort denna tjänst från sin hemsida då den inte fungerar. Så, bli inte lurad som jag blev, UNDVIK deras fartkameratjänst. Ni kommer bara att bli förbannade och fattigare.
 • Usel
  8 år sedan
  Efter en vecka i Tyskland så kan jag bara konstatera att det blev en besvikelse jämfört med min gamla gps, Garmin200.
  Den är mycket buggig trots att jag uppdaterade den med senaste mjukvaran före resan. Ljudet försvinner, bilden är dålig, fungerar inte i solljus, filinfon försvinner innan man hinner se den, uttalet av tyska gatunamn är hemskt. TMC-funktionen är osäker men det kan beror på dålig uppdatering av info från trafiksystemet.