Audio Pro Addon C10

Audio Pro Addon C10

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 80 W
Rank 25 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla Audio Pro Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Audio Pro Addon C10

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 80 W

4 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-22
  K
  Kusinkokain(1 omdöme)
  Full pott! Provlyssnade ett gäng olika, stod slutligen mellan den här, sonos och marshall. Jag tycker att vissa röster låter konstiga i marshalls burkar. ”Färgat” är väl uttrycket som audiofilerna använder haha. Sonos kändes inte lika snygg i ljudet. Kan inte förklara det bättre. Smaksak antar jag. C10 är väldigt krispig och matig i ljudet. Bra detaljer, men inte hispig. Bra bas, men inte bumlig, om den inte står för nära en vägg baktill. Det finns dessutom oanade basresurser för en så liten låda. Den känns i kroppen om man drar på. Tydligt och snyggt mellanregister. Röster och instrument låter väldigt naturligt. Jag skulle önska typ ytterligare fyra snabbknappar. Väldigt behändigt att bara trycka på en knapp en gång utan telefoner och skit för att få igång radio eller en spellista. Jag har inte provat appen mer än att lägga in snabbvalen och peta liiite i EQ:n. Den har inte hoppat ur wi-fi eller krånglat på annat sätt under de 3-4 månader jag har haft den.
  2018-11-04
   D
   Dan Eriksson(3 omdömen)
   Sökte högtalare med multiroom-funktion. Kollade andra fabrikat också, t.ex Sonos, men fastnade för denna. Har ännu bara 2 st, i vardagsrum/matsal, och kommer utöka succesivt. Bra: -Ljudet såklart, tycker de spelar fantastiskt klart och rent. Bra tryck i basen också. -Uppspelningsmöjligheter, spela från egna listor eller välj bland olika streamingtjänster etc -Inställningar, du kan i princip styra ljudet i detalj, så det blir som du vill att det ska låta. -Uppkoppling, du kan köra via wifi, blåtand eller ethernet. Även RCA och 3,5mm om man behöver det. Förbättringspotential: -Appen fungerar fint, men kan upplevas något bökig kanske. Har själv inte några bekymmer. -Räckvidden för wifi behöver bli bättre för full pott.
   2018-05-24
    andreassjoberg(1 omdöme)
    Väldigt enkel att installera, bara att ladda ner appen och följa instruktionerna. Fungerar klockrent med Spotify Connect, vilket är hur jag använder denna 90% av tiden. I övrigt använder jag Bluetooth, vilket också fungerar bra. Har denna stående i vardagsrummet och det är inga problem att fylla rummet (och huset) med bra ljud. Jag har inte vågat, eller behövt, vrida upp volymen över cirka 60-70% än, det är väldigt mycket ljud i denna låda. Jag gillar mycket bas och ställer alltid upp basen. Denna levererar riktigt schyst basljud och även väldigt tydlig ton i diskanten. Grymt ljud! Om du, som jag, vill ha en schyst högtalare, som är enkel att ta med och har ett grymt ljud som även kan fylla en gympasal; då rekommenderar jag starkt ett köp!
    2018-03-30
     O
     Overactive(22 omdömen)
     Köpte hem denna högtalare för 2555 kr för 4 månader sen och det var ett riktigt bra köp. Klart ljud och bra bas. På kontoret har vi den mycket dyrare Sonos Play 5 och jag skulle säga att denna låter minst lika bra om inte bättre. Däremot har Sonosen mycket mer tryck så tror inte C10an hade lyckats fylla den öppna kontorsmiljön lika bra. Ska man fortsätta jämföra med Sonos produkter så är avsaknaden av Bluetooth en total showstopper för mig att köpa Sonos. Riktigt nice att låta folk bara connecta via Bluetooth när de vill spela musik på hemmafester. Skulle priset varit samma för denna och Play 5 skulle valet varit svårare men nu känns C10an självklar. Enda nackdelen jag ser är att den har ett utblås bak så man kan inte ställa den direkt mot en vägg. Som tur var är den fin nog för att stå centralt i vardagsrummet. Använder uteslutande Spotify Connect för att styra den så kan inte säga något om appen.
     2018-01-25
      R
      Reckan8(1 omdöme)
      Har haft en t9 innan och köpte sen c10 an och link1 och kör nu dessa tillsammans med sub kanon ljud!
      Sida 1