Samsung EP-PG950

Samsung EP-PG950

 • Typ: Platta, Hållare/Ställ
 • Trådlös standard: QI
 • Extern strömanslutning: USB
Jämför pris på alla Samsung Trådlösa laddare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung EP-PG950

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 12 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-01
  3
  3kgt(145 omdömen)
  Väldigt nöjd med denna. Väldigt fin kvalite. Ser snygg och elegant ut. Och så klart funkar som förväntat riktigt bra. Haft nog ca 20 st olika trådlösa laddare, denna är den bästa utan dem. Och funktionen med inbyggda fläkten älskar jag. Slutligen så kan man ha den i 2 lägren vilket är ytligare ett plus. Testat s8 och note 9
  2018-07-21
   m
   mailen(1 omdöme)
   Trevlig design men alldeles för långsam. Min S7 mobil blir inte fulladdad på en natt. Batteriet går från 25% till 75% på 6 timmar vilket är för dåligt för mig.
   2018-06-20
    bigbadboogie(81 omdömen)
    Plus: - laddar snabbt (har hänt mkt sedan min Nokia Lumia 920 som hade qi ladd för måånga år sedan) - Fläkten är tyst, har den bredvid sängen (2dm bort) men har inte störts av den - valbart att ha sömn stående docka eller som liggande platta samt enkelt att ändra - gummerad yta (med läderlikt mönster) = grepp - dual mode laddadapter, dvs både 5V/2A & 9V/1.67A (snabbladd) ingick till min, obs läs fotnoten! Minus: - Gummerad yta = skitsamlare, den gummerade foten mot bordet likaså - saknar NFC i basen. Redan till min Nokia Lumia fanns det vilket var smidigt då telefon automatiskt kunde göra saker när man satte lur i laddade, som i mitt fall gå i DND mode inför läggdax vid exakt rätt tidpunkt och stängas när man gick upp. - med tunnt silikonskal är det knappt man kan ha den i syående läge, man får vara noga att den kommer innanför kanten. Även utan skal så är den lilla "läppen" lite väl låg för att det ska kännas säkert att den ej ska glida ur om man stöter till den lite Fick min gratis på promo när jag reggade min S9+ hos Samsung. Så ingick laddare, kabel och platta men det såg inte ut att vara standard butiksförpackning.
    2018-04-09
     F
     Freppa_73(12 omdömen)
     Supernöjd med denna laddare som jag använder med min Samsung Galaxy S9. Känns gedigen. Extra plus är att man kan stänga av snabbladdningen i telefonen så man slipper suset från fläkten om man har den vid sängen när man skall sova.
     2017-12-30
      M
      MCRobban87(2 omdömen)
      Jag kanske är lat men jag gillar verkligen att bara behöva lägga telefonen på laddning utan att leta efter en sladdstump som oftast ligger på golvet! Ett stort minus är dock att den tar över en timme längre att ladda än om man kopplar in sladden direkt i telefonen! Gäller Samsung Galaxy S8.
      Sida 1