Åviken Waffle Iron 907

Åviken Waffle Iron 907

 • Antal våfflor: 1 st
 • Mönster: Hjärtformat
 • Effekt: 1000 W
Rank 23 i Våffeljärn
Jämför pris på alla Åviken Våffeljärn
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Åviken Waffle Iron 907

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Antal våfflor: 1 st
 • Mönster: Hjärtformat
 • Effekt: 1000 W

2.3 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2015-05-21
  s
  snålvargen(3 omdömen)
  Förstår inte hur testare kan ge bra betyg till det här våffeljärnet. Trots att termostaten står i max så gräddas inte våfflorna ordentligt. Efter lång tid får de lite färg men är då torra och tråkiga. Gick tillbaka till butiken och fick ett nytt. Det uppför sig likadant.
  2014-04-16
   c
   clark(29 omdömen)
   Har letat länge efter ett bra våffeljärn. Köpte detta pga Bäst i Test i några tidningar samt att jag tidigare haft ett gammalt Åviken-järn. Resultat: Bland det sämsta järn jag någonsin haft. Värmen är så dålig att våfflan snarare kokar än gräddas. Efter fem minuter är den blek och torr. Kunde lika gärna ha köpt ett billigt skräpjärn på Lidl för 99:- Övrigt: Matt ovansida som är helt omöjlig att hålla ren. Obegripligt materialval. Tar onödigt stor plats pga den stora bottenplattan. Revision: Öppnade våffeljärnet och ställde upp termostaten (krävs en avbitartång). Då blev det bättre.
   2014-01-07
    b
    breeze101(2 omdömen)
    Jag är besviken. Sämsta järnet jag köpt. Skall byta. Våfflan lite frasig och mörk på ovansidan, degig i botten trots högsta värme. Kanske var det fel på detta ex.
    2012-10-22
     o
     osundblad(32 omdömen)
     Helt ok våffeljärn, men inget speciellt (jämför med ett 15 år gammalt Cloer helt utan reglage). + Temperatur reglaget är trögt vilket är bra så man inte ställer om det av misstag. + Lampa som visar när järnet är färdig värmt (bra för första våfflan). + Bra öppningshandtag som kyls fort efter att våffelånga värmt det. * En fånig lampa som ska signalera när våfflan är klar, som om järnet skulle avgöra det bättre än en människa som tittar på ångan. - Mitt järn var inte helt platt (guppar lite på en platt yta, men inte så det påverkar våfflandet) Med tanke på priset är det klart prisvärt i mina ögon. Återkommer när jag använt det lite mer.
     2012-04-06
      machaira(13 omdömen)
      Se till att du har smör på före första våfflan, sedan går det bra utan något smör. Den gör kanonfina våfflor, bara du har ett bra våffelrecept. Jag vill ha färg på mina våfflor så jag har valt högsta läget på termostaten. Den gör jättefina jyllenbruna våfflor som smakar perfekt. Bästa våffeljärn som jag någonsin ägt och som inte bränner fast eller fastnar. Lätt att göra ren och tar inte så stor plats.
      Sida 1