Yamaha WX-010

Yamaha WX-010

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 25 W
Rank 56 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla Yamaha Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Yamaha WX-010

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 25 W

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 37 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-14
  f
  fnurt(29 omdömen)
  Bra ljud, fast att para ihop flera i andra rum och spela samma låt i hela huset går en stund sedan tappar appen kontrollen, som inte iofs i början löser att koppla upp sig direkt med spotify (via appen)! Senaste musiccast med 5.1 etc, nä, då kan man inte uppgradera vare sig dessa eller den 1 år gamla sound-baren att lösa det.... dåligt!
  2018-11-21
   D
   Delta99(11 omdömen)
   Jag har nu haft Yamaha Music Cast i 3 år. Det är overkligt dåligt. Jag vill verkligen varna för denna skit. Användargränssnittet i appen är obegripligt och svårt att hantera. Det är ologiskt och omständligt. När grejjorna väl funkar låter det iofs bra, rent tekniskt är det en bra musikanläggning (jag har ett stort Yamahasystem i vardagsrummet och ett antal mindre Yamahahögtalare i olika rum, som alla sitter ihop via WiFi). Men att Yamaha ff efter tre år inte förstått hur man gör användargränssnitt är så svagt så svagt. Jag har märkt att vi tom drar oss för att använda systemet. Det är för krångligt och instabilt. Och jag är mycket van vid teknisk utrustning. Nu har vi även skaffat en Echo Dot med Alexa, eftersom Yamaha annonserat att de gjort ett sk "skill" till Alexa. Tänkte att det kanske kunde underlätta hanteringen. Jag borde ha kollat recensioner på Amazon om detta "skill" innan jag köpte Echo Dot'en. Att försöka köra MusicCast mha Alexa är helt meningslöst. Det funkar ännu sämre än appen. Läs recensionerna, det är den mest konsekvent sågade produkt jag sett. Meningslös skit från början till slut. Ett hafsverk utan ambition att någonsin vara användbar. Vad fan håller de på med på Yamaha? De har tappat förståndet. Köp något annat. Det svider att erkänna mitt felköp. Det är utrustning för sammanlagt 45.000 som pga Music Cast är obrukbart på det sätt det var menat. Man kan ff använda det som en "gammaldags" utrusning där man öppnar luckan till skåpet o trycker på knappar etc. Som på 60-talet...
   2018-03-24
    S
    Steelis(28 omdömen)
    Verkar funka bra! Inte provat så mycket än..
    2018-03-08
     Silverfisken(186 omdömen)
     Första testat efter inköp. Snabbt och installera. Jag gillar appen och speciellt kunna koppla upp sig via netradio, dlna server osv. Musiccast funkar otroligt bra och jag ser definitivt en stor konkurrent till Sonos. Jag ville inte välja Sonos för tycker det är för dyrt. Där är lite fel i musiccast appen när man hoppar fram o tillbaka i den - då försvinner skivomslag och playknappar - men det fixar de säkert. Airplay fungerar kanon från t.ex iTunes på iPhone. Jag gillar både bas och ljud. Man kan justera ljudinställningarna och spara dessa.Varje användare kan spara sin egen inställning. Designen på högtalaren är trevlig och smälter ni. Nu vill man köpa en till för stereo! Har denna i köket. Köpt för rea 1490 kr och det är det absolut värt. Kan inte uttala mig om länka flera högtalare osv , för har bara en. Jag har inte riktigt förstått om det är en inställning eller annat , när man sätter igång högtalaren så startar den låt / radio som man stängde spelaren med när man lyssnade.
     2018-02-10
      t
      thereseeholm(5 omdömen)
      Väldigt snygg och stilren design. Helt ok ljud, hade kunnat vara mer bas i ljudet.
      Sida 1