Arlo VMS3230

Arlo VMS3230

 • Funktioner: Batteridrift, Rörelsedetektor, IR-belysning (Mörkerseende), ePTZ (Digital Pan-Tilt-Zoom), IR-klippfilter, Mobilapp för styrning av funktioner, Allvädersskydd (damm/fukttålig), PT/PTZ (Pan-Tilt-Zoom)
 • Max upplösning: 1280x720
 • Nätverksanslutning: Ethernet, Wi-Fi
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskamera
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Arlo

Arlo VMS3230

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 31 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-17
Redigerades 2019-09-11
  T
  Thompi9(531 omdömen)
  Jag köpte denna 20 juni 2019 och i början va jag nöjd den gjorde sitt jobb. Idag ca 1 månad senare ha jag redan haft 2 problem med den. Ena va att den slutade helt med att indikera rörelse när den va på. menar poängen med denna är väl att att det skall funka menar att om det händer något så ska den hjälpa till. Jag kontaktade efter många om o men kundtjänst vilket endast fanns på engelska. Vi beslutade att starta om basstationen och då gick detta till sig. Dock ser jag detta som ett problem då jag anser att den skall funka ska inte måsta göra omstarter var o varannan vecka för att denna skall funka. Ok då kommer vi till problem nummer 2. BATTERIET enligt va många här säger fungerade deras i minst 3 månader. Men min första kamera dog i morse. Min andra ligger på 2% Och lär väl dö snart det är under 4 veckor med normalt användande som mitt batteri höll detta suger. Innan jag startade om bas stationen låg BATTERIET på 85% ska det va så här. Jag är besviken Edit: Dustin som jag handlade av ersatte dessa nått fel sen med parkopplingen för kamerorna . Nu ytterligare en månad senare har jag samma problem med den nya VA ÄR DETTA FÖR SKRÄP!
  2019-08-21
   l
   lalalasse(4 omdömen)
   Har fyra kameror ute och en inne. Under de två år jag haft dessa har det fungerat bra. Batteritiden är väldigt beroende av hur ofta det larmar. Köper batterier i 10-pack, då blir det inte särskilt dyrt. Har inga problem med att de reagerar sent, men det beror ju på hur de placeras.
   2018-06-24
    D
    DrHelge(37 omdömen)
    Har haft dem ett halvår nu. Två ute, en inne. Bytt batteri på en enhet av tre. Så ganska bra batteritid. Installation lätt om man är lite teknikintresserad. Programmering på när de ska vara aktiva fungerar bra. Mobilappen är klockren Systemet har hängt sig en gång Något sent påslag vid rörelse, ofta hinner man bara skymta vad som trigga filmningen.
    2018-03-21
    Redigerades 2018-05-18
     e
     ebbaja(2 omdömen)
     Har kört dessa ett par år nu. Tycker dom fungerar bra. Går inte lite på batteriindikatorn.. blir orange efter 2-4 veckor men fungerar fortfarande efter ytterligare 2 månader.. för 3 veckor sedan fick jag varning om att bara 15% kvar, inte slut ännu... Kommer byta till helgen i vilket fall som helst. Så runt 4 månader under vintern tycker jag är bra. Mycket smidig installation, appen gillar jag också Bra bild Kanon se när dottern går till och kommer hem från skolan. Har inte mycket att gnälla över. Strömkabel rätt in i kameran hade jag väl föredragit. 4 Mars fick jag mail om enbart 15% kvar av batterierna i ena kameran, idag (18 maj) fungerar den fortfarande...
     2018-04-09
      N
      Nudle90(2 omdömen)
      Mycket nöjd, det enda är väl batterierna som måste bytas ut. Löste dock detta genom att köpa uppladdningsbara samt laddare från nätet :)
      Sida 1