Arlo VMS3130

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskameror (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 månad sedan
  Blev väldigt besviken. Dålig bild/ljudupptagning. Ska skicka tillbaka den.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte detta paket med en kamera och använde den versionen i ca 6 månader, på den tiden har jag bytt batterier en gång vilket inte är hela världen.

  De saker jag dock irriterade mig mest på var brist på ljud samt att motionsensor inte fungerade som jag ville, kameran reagerade inte på rörelse vid ett flertal tillfällen när jag själv passerade förbi den trots att den var aktiverad.

  Uppgraderade därför till ett paket med två PRO2-kameror, jag använder fortfarande min "gamla" kamera men på ett område där jag redan har en kamera med ljud, dock endast för att fånga en annan vinkel av det området

  Min rekommendation är att satsa på PRO alternativt PRO2-versionen som går att strömförsörja direkt via AC-adapter, då får kameran ytterligare funktioner som t.ex. aktivitetszoner plus att batteriet inte behöver laddas upp.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Relativt enkel att installera. Ok bild
  Bra att den är vattentät. Driver den med USB kontakt (via serviceporten) istället för batterierna
  Dock har den vid flera tillfällen tappat kontakt mellan basstationen och kameran. Har då krävts omstart av båda enheterna för att få det att fungera igen.
  Har även lagt till en 1080p kamera - klart bättre bild!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte detta start kit 990kr enbart för att ta kameran till mitt befintliga arlo system. Vart billigare att köpa ett startkit istället för att köpa enbart en kamera.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra att någon ordnade ett sådant här paket.
  - riktigt dålig app, skulle vilja ha ett program till datorn också, men fann ej detta. +Kamarekvalité helt ok. Smidigt.
  -Batterilivslängd
  -Osmidig funktion vid användande utomhus (vid dörren vid huset möjligtvis)
  +enkel installation

  Dyrt med
  - extra kameror
  - batterier
  - abonnemang (kan inte göra vissa saker utan det)

  Det som gjorde att jag lämnade tillbaka dem var att allt var mediokert och tyckte att basenheten var för stor, men mest att jag köpte det för att övervaka själv ett område, inte bli övervakad själv. Produkten får inte användas ifall man inte godkänner vissa villkor som jag absolut inte har för avsikt att godkänna. Sådant bör skrivas ut i beskrivningen.

  Hade priskostnaden för batterier varit lägre och/eller bättre batterilösning överlag samt det obligatoriska användaravtalet varit knutet till lag endast, så hade produkten fått åtminstone 7 stjärnor.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft detta system i ca 9 månader. Har 3 kameror.
  +Enkel installation.
  +Batteridrift gör placering enkel.
  +Bra gratis abonnemang.
  -Sjukt dålig app (iaf till Android, hänger sig, glömmer inloggningsuppgifter, får hela telefonen att låsa sig etc.).
  -Dålig räckvidd (ena kameran spelar in vid rörelse men jag kan inte använda Live View funktionen).
  -Dålig rörelsesensor (funkar för det mesta men kan ibland helt missa stora rörelser bara några meter från kameran).
  -Dålig montering (sätts fast med magnet, kameran går alltså att stjäla eller avlägsna eller rikta om genom att kasta något på den.
  -Batteriindikatorn sjunker från ca halvt till tomt på en gång (problem under tex semestern när du tror du har 50% kvar för att någon dag senare lägga av, då har kameran änfå visat ca 50% i några månader så man vet inte när det är dags att byta).

  Kan inte rekommendera detta system till någon.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt på Komplett för 1690:-

  + Lätt att installera, mycket bra bild, bra rörelsedetektor, vädertålig. Klockren app med push-notifikationer / mailvarning vid rörelse. Spelar in rörelser per automatik upp till molnet och arkiverar. Går på WiFi.
  - Sämre i mörker, men helt OK.

  Batteridriven kamera. Eftersom kameran är helt trådlös, är kameran således batteridriven och kommunicerar på 2.4GHz mot basstationen (med ett eget WiFi). Batterierna räcker teoretiskt max 3-6 månader, än mindre om man går in och tittar med jämna mellanrum eller har långt avstånd från kamera och basstation. Om man läser lite på nätet, vittnar vissa om att ha fått byta batterierna efter 2-3 veckor. Om man är kontinuerligt på plats, så visst. Blir dock dyrt i längden och ej tillförlitligt. MEN: Kameran har en dold micro-USB port som det går att strömförsörja kameran med, men då krävs en del hemma-mek med åverkan och garantin kommer sluta gälla, har dock fungerat ypperligt för min del nu i 3 veckor.

  Trots minusen ovan tycker jag det är en mycket bra lösning. Hade varit 10/10 ifall Netgear själva skulle erbjuda strömförsörjning/adapter så att man hade valet att driva kameran på batteri eller konstant ström.

  (OBS. Hade initialt problem med att synkronisera kamera och basstation - fick lov att göra om proceduren 5-6 gånger och till slut fungerade det).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra och lätt installerat.